Де придбати якісні колеса для тачок та візків?*

Де придбати якісні колеса для тачок та візків?*
Уже протягом багатьох років тачки, візки, каталки, рохлі являються незамінними помічниками людей у найрізноманітніших сферах нашої діяльності. Саме завдяки цим пристосуванням вдається значно зменшити навантаження на руки та перевезти потрібний вантаж без зайвих клопотів. Однак, хочемо ми цього чи ні, але практично всі тачки, візки час від часу потребують заміни коліс, підібрати які не так вже й просто. Що ж робити в таких ситуаціях? Альтернативою стане співпраця з «SNB-Compani», що пропонує скористатися широким асортиментом якісних коліс для візків і тачок, дізнатися про які можна дізнатись більше.

На що звернути увагу, обираючи колеса для візків?

1. Призначення. Сьогодні немає універсальних коліс, які б підходили для тачок, каталок, візків, рохлей та контейнерів. До того ж, кожне з цих пристосувань має свій рівень навантаження на колеса, що важливо врахувати ще на етапі їх вибору. Не забудьте визначити і діаметр коліс.

2. Умови експлуатації. Мова йде про температурні показники, поверхню, на якій будуть експлуатуватися колеса, рівень вологості та вплив агресивних речовин. Наприклад, для візків, які використовуються в пекарнях, гарячих цехах потрібно купувати термостійкі колеса. У свою чергу, для експлуатації на вулиці та перевезення середніх і тяжких вантажів краще обрати колеса з двокомпонентної литої гуми. Саме такий варіант ідеально підійде і для медичних візків та каталок. Крім цього, є колеса, що здатні витримувати тривале статичне навантаження та вплив агресивних миючих засобів.

3. Наявність гарантій. Якщо ви хочете придбати колеса та ролики, які будуть служити тривалий період, то варто надавати перевагу моделям із заводськими гарантіями.

4. Вартість. Не можливо визначити загальну ціну коліс для всіх візків і тачок. Однак, зекономити на такій покупці допоможуть оптові замовлення, знижки та акції.

Ну а якщо ви хочете підібрати максимально практичні та надійні колеса для тачок і візків, оптимальним варіантом стане користування послугами компанії, що співпрацює безпосередньо з їх виробниками. Наприклад, «SNB-Compani» являється офіційним дилером польської фірми «MARBA», завдяки чому має можливість імпортувати в нашу країну надійні та довговічні колеса, що піддаються спеціальним випробуванням. До того ж, працівники компанії надають професійні консультації з приводу вибору коліс відповідно до ваших індивідуальних вимог. А підтвердженням високої якості продукції являється наявність офіційних гарантій від виробника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.