Чому вам не варто використовувати саморобну пасту для шугарінга?*

Чому вам не варто використовувати саморобну пасту для шугарінга?*
Деякі жінки вважають, що пасту для шугарінга дуже просто зробити самотужки. Для цього потрібен лише цукор, каструля і газова чи електрична плита. Але якби ж це було так просто… Насправді різниця між саморобним і виготовленим професіоналами засобом є величезною. Ми пояснимо, чому не варто експериментувати і чому краще одразу оформити замовлення на https://diva-sugaring.com.ua/pasta-dlya-shugaringa.

Інгредієнти та пропорції

Для виготовлення пасти спеціалізовані підприємства закуповують лише очищені та безпечні для здоров’я людини інгредієнти. Точний їх набір залежить від конкретного виробника, однак основні компоненти такі:

• Глюкоза чи фруктоза.
• Дистильована вода з певними показниками м’якості та pH.
• Природні кислоти.

Усі компоненти мають такий рівень чистоти, якого просто неможливо досягти в домашніх умовах. Де ви зможете їх придбати, не маючи доступу до фармакологічних підприємств. Непередбачувані інгредієнти – непередбачуваний результат.

Пропорції сировини підбираються шляхом складних лабораторних дослідів. Ефективність кожного варіанту ретельно перевіряється. Оскільки точних пропорцій в домашніх умовах немає, результат щоразу буде іншим.

Кипіння

Процес виробництва пасти для шугарінга передбачає дотримання великого набору технологічних умов. Наприклад, має бути витримане певне співвідношення температури і тиску. Як ви можете добитися стабільного тиску і температури 168°C, використовуючи каструлю і газову плиту?

Резервуари для варіння пасти виготовляють з інертних матеріалів, які не вступають у хімічну реакцію з жодним з компонентів продукту.
Стерильність – ще одна річ, яку досягти в домашніх умовах нереально. Про це можна прочитати багато відгуків від жінок на форумах.

Неприємні випадки

Одна з найголовніших проблем домашнього виготовлення пасти – висока ймовірність нещасних випадків. Є багато причин для стурбованості:

• Температура. Уявіть, що кипляча олія (розігріта приблизно до 150°С) потрапила на тіло. Приємного мало. У цукрової пасти приблизно така ж температура.
• Липкість. Так просто змити гарячу солодку суміш не вийде. Вона щільно прилипає до шкіри. Це майже гарантований опік III ступеню.
• Неконтрольованість процесу. Якщо інгредієнти не є очищеними (а саме так і буде), паста при кипінні почне сильно пінитися. Вона може витекти з каструлі й розбризкуватися. Якщо влити холодну воду, цей процес стане ще більш активнішим.

Результат

Дуже легко перегріти саморобну пасту й перетворити її на щось подібне до цукерки. Важко досягти саме тієї консистенції, яку має професійно виготовлена паста. В результаті всі зусилля можуть бути даремними.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому вам не варто використовувати саморобну пасту для шугарінга?*
02 грудень, 2018, 00:00