«Ми повинні працювати на совість», – Башкаленко про роботу чиновників

«Ми повинні працювати на совість», – Башкаленко про роботу чиновників
На Волині починають відзначати День державної служби, який цього року випав на неділю, 23 червня.

Від імені керівництва облдержадміністрації під час святкового концерту колег із святом привітав перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко, - повідомили у прес-службі адміністрації.

Він подякував усім державним службовцям за ефективну роботу, яка потребує самовідданості та високого професіоналізму.

«Попри все, ми повинні працювати на совість, діяти без упередження, керуватись у рішеннях інтересами більшості, шукати альтернативу. А ще не забувати, що ми відповідальні не лише за те, що робимо, а й за те, чого не робимо. Від нашої з вами фаховості, принциповості, ініціативності залежить імідж влади як такої, а також інтенсивність розвитку суспільства та держави», - наголосив Олександр Башкаленко.

Перший заступник голови облдержадміністрації побажав присутнім міцного здоров’я, щастя, успішної професійної діяльності на благо країни і її народу.

Зі святом держслужбовців привітали також заступник голови обласної ради Валентин Вітер, начальник головного управління державної служби Головдержслужби в області Валентин Малиновський, голова профспілки державних установ Ольга Сабурова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а пан перший заступник знає скільки отримує головний спеціаліст РДА, або начальник відділу? Про яку роботу на совіть можна говорити при таких зарплатах? не смішіть!!!
Відповісти
ВОНИ МАЮТЬ РОБИТИ ЗА СТАТУС .БАЧИТИ ЇХ ТО ПРИВІЛЕЙ.ВІРИТИ В ПОКРАЩЕННЯ НЕ ВСІМ ДАНО.ЇЗБРАННИМ.ТО ВЕЛИКЕ ЩАСТЯ.
Відповісти
впевнений на всі сто що він і не знає які зарплати в чинуш які працюють на нього, бо йому це не цікаво, для нього вони уліткі, гарматне м'ясо, а ще краще взагалі пусте місце більшість яких працює на зарплату в 70 грн. в день. Орієнтовно така сума тратиться на те що прогріти машину зранку))))). а ви працюйте і терпіть далі,рийтесь в бумажках більшість яких створена для того щоб відвернути увагу від важливих проблем, чекайте збільшення зарплати в 2013, потім в 2015 і т.д. покращення вже завтра. ось-ось...
Відповісти
Останні новини
«Ми повинні працювати на совість», – Башкаленко про роботу чиновників
21 червень, 2013, 16:51