«Ніч у Луцькому замку - 2013». ФОТО

«Ніч у Луцькому замку - 2013». ФОТО
На сьоме за ліком арт-шоу «Ніч в Луцькому замку», що відбулося з 29 на 30 червня, прийшло розважитися близько трьох тисяч людей.

Такими даними опісля завершення дійства поділився перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук.

Тривав захід понад шість годин, розпочавшись о дев’ятій вечора 29 червня і завершившись о пів на четверту ранку 30 червня. Все відбулося спокійно й згідно з програмою.

Нагадаємо, офіційно арт-шоу розпочалося із запалення вогню на символічній короні замку Любарта.

Середньовічну атмосферу в замку Любарта цього разу створювали театри стародавнього танцю із Польщі «Belriguardo» та «Джойссанс» із Києва, гурт «Irdorath» із Білорусі, гурт «Zalvarinis» з Литви, гурт «Euphorica» із Чехії.

Відвідувачі дійства мали нагоду побачити лицарські бої, які демонструвати учасники клубів історичної реконструкції «Паладін» зі Львова, а також «Аквітанія» і «Лучеськ» із Луцька.

На арт-шоу було багато виступів із вогнем, якими дивував присутніх театр вогню «К.О.Т.» із Києва. З особливим захопленням усі спостерігали за піро-шоу «Феєрія вогню», а також за 3D-відеоінсталяцією на В’їзній вежі Луцького замку. Після відеоінсталяції організатори порадували присутніх феєрверками.

Як і обіцяли, яскравою кульмінацією дійства став виступ відомої грузинської співачки Ніно Катамадзе та гурту Insight. Вона вкотре дякувала Луцьку за теплий прийом і хвалила луцького мера за гарний захід.

До слова, організатор заходу – Луцька міська рада. Як наголошував раніше луцький мер Микола Романюк, організувати свято фінансового допомогли численні спонсори, тому жодної копійки із бюджету не витрачено.

Довідка

Генеральним партнером арт-шоу «Ніч у Луцькому замку – 2013» була торгівельна марка WOG – перша національна мережа автозаправних комплексів. Партнерами заходу також стали торгова марка «Торчин», Волинський обласний благодійний фонд «Волинська родина» за підтримки Ігоря Єремеєва, ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Браво!
Відповісти
Згідно З програмОЮ!!!!!
Відповісти
Сильна нічка була!)
Відповісти
пир во время чумы
Відповісти
Багато цікавих фоток - і криві дівчачі пальці, що тримають планшет, і похнюплено-злий Бондар, і самовдоволені паничі-депутати міськради, і Осіпов у футболці... "Краків"!!! Це суперово - те ж саме, що в прийти на концерт у Любешові в футболці "ХЕЛМ".
Відповісти
З приводу Осіпова - село воно і в Африці - село!:) Були б розумними, то випустили б футболки до дійства і вдягнулися б у них, а так...?!:)
Відповісти
У нас цивілізація, мяса багато мабуть розраховували на багато людей та хорошу виручку, а от смітник один бідненький та ще й маленький,шкода на ньому грошей не заробиш.,_хоча ні треба було поставити великий і потім здати пластик, але це все копійки...
Відповісти
от,що ви за люди-все вам не так!!!
Відповісти
Редакция - браво. Это же надо, после такой ночки, после глинтвейна и пива))), идти на офис, чтобы оперативно поставить материал.))) Феерия конечно удалась, Катамадзе порадовала, огорчила, как всегда, наша луцкая быдловатая публика. Иакое впечатление, что народ три дня не ел. Я все понимаю, пришли повеселиться, надо выпит и закусить, но ведь - не нажираться(((. "А в остальном прекрасная маркиза. Все хорошо все хорошо"(с).
Відповісти
Мені незрозуміло одне: навіщо купувати квиток, йти в замок, щоб весь вечір тупо просидіти в глибині палатки, нажираючись горілкою, і потім вигребти з тієї палатки вже на світанку. Культурні тіпа люди, на ніч в Луцькому замку сходили.
Відповісти
Знають що стільки людей буде і не можуть додаткових смітників і більш об'ємних поставити? Завжди чогось не передбачать... А так не погано, но 7 років одне і теж саме, ті ж пики і нічого нового, крім одного-главного виконавця...:(
Відповісти
А шо то за штангіст біля Романюка???
Відповісти
Синок!:)
Відповісти
Є прямі запитання? звертайтесь до мне по штанзі!!!
Відповісти
"учасники Клубу історичної реконструкції «Паладіна» зі Львова" - вообще-то Львовский клуб исторической реконструкции, называется "Паладин". Самое прикольное, что эту ошибочку передрали друг у друга почти все наши местные издания:))))))) Введите фразу в поисковик и у сами убедитесь.
Відповісти
хоч раз не дратувати народ тими вєчними камсамольцями,кравчуками та їх пісюнами?доколє?
Відповісти
луцька.дєткі селянськіх начальників.маргінали якім тотрохі більше за 30.яка європа-африка з елементами совка та дорогих європейскіх цацок на важдях з родословною від щербицького.скільки гумна.скільки цинізму..бидло воно всюди бидло що в пр що в бют..що десь..замкнутий круг чи та з косою нарешті придивиться кого вона веде в начальники?
Відповісти
Сцена, музика, світло, як завжди - шикарно!
Відповісти
Ніно просто супер, бувала на її концертах у Львові, кожен раз щось нове, це дійно рівень, виступ таких виконавців в нашому місті це справді подія, подія про яку можна з гордістю розказувати всім і пишатися!!!
Відповісти
ГАРАНТ ПРАВ - КОНСЬКЕ ЯРМО на ШИЇ НАШЕГО РОДА….
ПРЕЗИДЕНТ П/Р, рецидивіст ЯНУКОВИЧ та його КОМУНО-НАЦІСТКИЙ УРЯД є ГОЛОВНИМИ ВОРОГАМИ НАШОГО ВЕЛИКО КНЯЖОГО РОДУ та НАРОДУ УКРАЇНИ. Він ГАНЬБУЕ МЕНЕ, наш шановний рід, мого прадіда Рюріковича, Гедиминаса, його ГЕРБ, та УКРАЇНУ в цілому.
ТАКОЖ НЕ ДАЮТЬ ЗАРОБЛЯТИ ПРАЦЮВАТИ, та ГОДУВАТИ ДІТЕЙ.
У нього НЕ МАЄ ГІДНОСТІ.
ВІН та ЙОГО КОМУНО-НАЦІСТКА ПРИСЛУГА ВЕДЕ СЕБЕ ГІРШЕ : ЗАГАРБНИКІВ – ОКУПАНТІВ.
ТИМОШЕНКО - як колишній КЕРІВНИК КМУ, ЯЦЕНЮК - як колишній КЕРІВНИК ВРУ та їм ПОДОБНІ КЕРІВНИКИ НЕЛЮСТРОВАНИХ КРИМІНАЛЬНИХ ПАРТІЙ є ДЕРЬМОКРАТИ та змовники в ФАЛЬСІФІКУВАННІ СУДОВИХ СПРАВ , в БЛОКУВАННІ НАЛЕЖНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ на ЗАХИСТ МЕНЕ ТА МОЄЇ РОДИНИ в УКРАЇНІ , також в уже ВІДКРИТИХ ДЕЖПОЛІТКАТУВАНЬ. м.Харків 61039 вул.Крапивницького 14

15.12.2012р. В.Князь Любарт-Сангушко Е.О.

Що потрібно робити …..

Щоб покращити життя в Україні всього народу, для цього потрібно змінити існуючий в Україні-Росії політичний лад (РЕЖИМ).
Без істотних політичних змін режиму РЕАЛЬНИХ змін на краще , НИКОЛИ – НИКОЛИ НЕ БУДЕ.
А при керування моїх предків Україною вона була демократичною страною та була у складі - ЕВРОПИ......
РЕЖИМ ЯНУКОВИЧА і КОМУНО-ФАШИСТІВ ТРЕБА УБИРАТИ БУДЬ ЯКИМ ШЛЯХОМ.
Мы просим всех посетителей, высказаться в комментариях по этому материалу, а также распространять эту статью (и последующую) на всех доступных Вам ресурсах и форумах, чтобы донести правду о Государственном, милицейском и судейском беспределе в Украине.
Відповісти
Для чого тут цей політичний маразм?Навіщо? Навіщо обс...ати ту владу, окремих осіб, депутатів та інших? Це справді була чудова ніч, добрі враження, позитивні. Купа всьго цікавого... вогняне шоу, відео-шоу просто мега круте, Катамедзе просто заворожувала і вводила в позитивний транс своє музикою..це щось просто не земне, слухав і "тащився". Це все вище всього того буденного що ми маємо щодня, справді було круто. Мені просто Вас від щирого серця шкода якщо ви цього не побачили і не відчули. Не будьте такими злими і жити стане легше і цікавіше.
Відповісти
лнгше та цікавіше непомічати бидла.але коли ти сам себе забезпечувати будеш.будеш помічати все.або пиво."політичний маразм" до виступів не відноситься..просто фото гаспод під статтю пхати після кожного подібного заходу ..гаспада-лайно ще те і від того.а до музикантів питань ніяких.дякуєм.
Відповісти
"Відвідувачі дійства мали нагоду побачити лицарські бої, які демонструвати учасники клубів історичної реконструкції «Паладін» зі Львова, а також «Аквітанія» і «Лучеськ» із Луцька."

Хм.. "Аквітанія" демонструвала бої? Середньовічні танці троха відрізняються від теперешніх, але не на стільки щоб сплутати їх із боєм. :)
А клуб "Лучеськ" бої не проводив, а приймав участь в запаленні корони і її подальшій охороні.
Відповісти
Біднішої ночі в замку ще не було, Сміття та черги ,ось основні враження , поїсти нічого, черга за білетами 30-40 метрів, невже важко поставити 2 каси ???? Черга в туалет вражала масштабами та епічністью . Вперше бачив чергу на ВИХОДІ :))))) близько першої ночі :)) побули з годину і втекли, незважаючи на 600 !!!! Гривень заплачених за вхід :((( за 4 особи. Можливо я сноб , але при такій організації вхід на заклад повинен бути вільним,та і то я мабуть не пішов би .
ПС прийшлось їхати в майдан ,заливати жабу за Білети, і вибачатись перед львів'янами,які приїхали спеціально , подивитись на ту ганьбу.перший в світі фестиваль черг за виразом кума.
Відповісти
Іван, меньше бухати треба, то меньше доведеться й в туалет ходити. Що стосується черг, то я тобі скажу так, колись на "MUSE" в Києві, для того щоб попасти в Палац спорту (купивши квиток за місяць до концерту!), я особисто в черзі простояв майже годину, це звичайно не самий приємний момент в цій події був, але нічого... враження від концерту та від того колективу на який я тоді прийшов були не забутні, так само у від ночі в замку цього року. Квитки для того щоб не стояти в черзі треба було завчасно купляти, щей зекономив би 30грн., на квитку. Так що буть простіше... Подія справді вдалася, так шо "не нада ля-ля".
Відповісти
"поїсти нічого" - там вроде целую свинью зажарили)), и ты не наелся?)))
Відповісти
Івану. Це від того, що ти зовсім неграмотний. Тобі треба поїсти і щоб було де попісяти. Треба було спорожнитись пяному куму в кишеню. В маленькому тексті до 100 помилок і він справді вражає "епічністью". "Вхід на заклад"? Можливо, вхід на арт-шоу? Звідки такий тюремний сленг? Скільки ти відсидів у колонії?
Відповісти
Найбільше вразила відео-інсталяція та виступ Ніно Катамадзе & Insight. Рекламний ролик організаторів був правдивим-це справді подія року. Наймовірні враження, очікування від події виправдали себе на сто відсотків
Відповісти
алкашня
Відповісти
відмили знову гору бабла
Відповісти
нахрена там ті бандаруки осіпови і козявкіни, краще б фото гарних лучанок розмістили
Відповісти
а козявкін з яручиком на фото просто надкумедні!
зауважте, стоять як давні друзі, хоча яручик на плече поклав не долонь, а кулак, що говорить про показушну дружбу, а на справді неприязне ставлення до козявкіна.
для яручика це нормально, він і в раду під прапором свободи проліз, а потім втік майже одразу, такий собі двуликій анус чи янус, як там правильно?
Відповісти
Првильно не "козявкін" а Андрій Григорович Козюра, не "яручик" а Микола Олександрович Яручик, люди котрі міняють твоє майбутнє телепню... Хочеш щось змінити, то заміни їх своєю особою, якщо зможеш звичайно )
Відповісти
що що міняють? совість на гроші, а не майбутньє.
моє майбутне так перетинається з ними, як паралельні лінії.
а ставати посміховиськом на все місто бажання жодного)))))
пе.се. здивувало, що навіть у цих "паважних асіб" є штатні сраколизи!))))))))
Відповісти
Які ж Ви далекі ((( ех... Таких людей ображаєте (((
Відповісти
Ви б медовухи випили!і помирилися всі)))звідкіля у людей стільки жовчі!на сраколизів дивитися-воно вам тре???організували файний вечір!нема чим людям займатися-не дай поїсти ,дай пообсирати!
Відповісти
Що це за гарний чоловік у сорочці в рожеву полосочку?Мила посмішка)Де його можна знайти?Напишіть номер телефону)
Відповісти
Сергій Була...
Відповісти
а де тренд колишнього сезону І.Палиця??? Непорядок! Прес-секретар М. РОманюк був, а власника не було. Дивно!!! Боїться до Луцька приїхати т.з. нардеп)))
Відповісти
в мене до цих пір зберігається газетка, де голова фонду і його прес-секретар запалювали щось там на "Ніч у Луцькому замку"))), а цього року повний ігнор в інформаційниій політиці))) Непорядок! тов. прес-секретар М. Романюк та його помічник С, Кравчук)))
Відповісти
Вовка Кордунов,Ти красунчик!Крута зачіска!!!
Відповісти
Як би там не було, дуже класно, що в Луцьк нарешті запросили Ніно й Інсайт. Справжні прихильники їх творчості більш ніж дві години могли відвести душу. Адже навіть на джаз-фесті колись вони в Рівному виступали, а не в нас.

Відповісти
Скромноє обаяніє полішуків.....
Відповісти
зустіла багато милих і чудових незнайомих мені людей і була рада спілкуванню з ними Було цікаво - однак мушу визнати що відвідувачів було иайже вдвічі менше ніж в минулому році і страшенно дратувало що екскурс в історію було подано російською Просто сором - вже краще тоді б литовською все було б більш історично пов*язано з Луцьким замком І ще на мою думку могли б хоча б людей в середньовічних костюмах пускати безкоштовно - це було б стимулом для всіх і додатковою родзинкою свята
Відповісти
це гениально))) г.Киев!!!
Відповісти
Останні новини
«Ніч у Луцькому замку - 2013». ФОТО
30 червень, 2013, 06:45