Як обрати чохол?*

Як обрати чохол?*
Після купівлі новенького смартфону кожен із нас задумується над тим, як його захистити від пошкоджень чи води. Усі розуміють, що без чохла та захисної плівки не обійтись, якщо хочеться як можна довше бачити айфон новеньким, гарним та без подряпин. Сьогодні ринок нам пропонує величезне різноманіття чохлів для айфона на будь-який смак та колір. Також є можливість замовити чохол за власним дизайном, вибрати матеріал та нанести на нього будь-який малюнок. Різниця лише в розмірі та моделі самого пристрою, від цього залежить діапазон вибору. Знайти чохли на Айфон 10 можна досить легко!

Найпопулярніші матеріали для виготовлення


Виробники аксесуарів із кожним роком вигадують усе більше варіантів та способів захисту мобільних пристроїв. Кожен із них хоче зацікавити і здивувати споживачів якісними й новими різновидами матеріалів та форм.

Розрізняють декілька основних видів аксесуарів залежного від матеріалу, з якого вони виготовлені, а саме:

  • Металеві;

  • Пластикові;

  • Силіконові;

  • Шкіряні.

  • Цей аксесуар має не тільки подобатися власнику, а й захищати пристрій від падіння та тріщин.

    Як підібрати аксесуар для телефона?


    Коли приходить час обирати чохол для айфона, власнику треба вирішити, для чого саме він йому потрібен. Він має бути не тільки практичним і міцним, але й бути до смаку власникові.

    Існують ще й такі типи чохлів, як:

  • Накладка. Наразі це найпопулярніший різновид для телефону, він добре захищає задню панель та бокові частини смартфону. Такий чохол дуже зручний у використанні, добре виконує свою функцію та не закриває фронтальну сторону телефону. Обираючи такий варіант, слід потурбуватися про екран, адже він залишається відкритим. Обов’язково придбайте захисне скло чи плівку: вони вбережуть екран він дрібних подряпин та тріщин.

  • Книжка. Цей вид вважається одним із найбезпечніших, адже вам не знадобиться захисне скло, якщо ви оберете його. Ця конструкція захищає як екран, так і задню панель корпусу. Однією з переваг вважається можливість використовувати чохол як підставку. До недоліків можна віднести лише розмір виробу.

  • Фліп. Цей різновид схожий на книжку, різниця лише в тому, що кришка відкривається не вбік, а донизу.

  • Акумулятор. Цей вид дуже схожий на чохол-накладку, але в нього вбудована батарея для підзарядки смартфону, тому він більш важкий та габаритний у порівнянні з іншими аксесуарами. Користуватися такою моделлю не дуже зручно, але вона точно підійде для подорожей чи довгих прогулянок, де у вас не буде можливості для підзарядки.

  • Протиударний. Доволі важка та громіздка модель, але вона вважається найбільш безпечною та міцною. Це доцільний вибір для людей, котрі займаються активними видами спорту. Протиударні корпуси зазвичай виготовляють із полікарбонату та алюмінію.

  • Обираючи такий важливий аксесуар, варто орієнтуватися, насамперед, на власні уподобання. Адже, не дивлячись на відмінності, кожен із цих чохлів зможе захистити ваш смартфон.

    "Джерело: mobo.net.ua"

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.