Хто переміг на виборах депутата Луцької міської ради

Хто переміг на виборах депутата Луцької міської ради
Перемогу у виборах по 10-му луцькому округу здобув Ігор Полішук.

Про це повідомила голова міської виборчої комісії Марія Парфенюк, ‒ пишуть Волинські новини.

Вибори депутата до Луцької міської ради в 10-му окрузі міста відбулися вчора, 18 серпня, у Луцьку.

Тож, перемогу здобув кандидат від нардепа Ігоря Палиці Ігор Поліщук.

Отже, результати протоколу підсумків голосування:

1. Ігор Поліщук – 932 голоси «за»;
2. Василь Токарський – 537;
3. Аркадій Яворський – 328;
4. Дмитро Дубняк – 307;
5. Олександр Кононович – 214;
6. Костянтин Яворський – 31;
7. Андрій Горгуленко – 23;
8. Юрій Басик – 9;
9. Дмитро Дмитрук – 7;
10. Тетяна Деменко – 6.

Остаточний документ – протокол про результати голосування буде затверджений через п’ять днів. Цей час відводиться на можливі оскарження результатів голосування лучан.

Марія Парфенюк зазначила, що задоволена ходом виборів, адже місцеві жителі активно взяли участь у голосуванні – явка виборців доволі висока і становить понад 40%. На діяльність виборчих дільниць надійшло тільки дві скарги – обидві від Михайла Шелепа – довіреної особи кандидата в депутати Василя Токарського. Скаржник вимагав, щоб члена дільниці і голову однієї з дільниць виключили зі складу, оскільки, на його думку, вони порушували виборче законодавство. Проте заяви розглянули і не задовольнили їх, оскільки порушень, які б вплинули на результати голосування – не було.

Нагадаємо, депутат обласної ради Ігор Гузь та Луцької міської ради Антон Сосновський заявляли, що кандидат в депутати міськради на проміжних виборах в окрузі №10, юрист фонду "Новий Луцьк" Ігор Поліщук купує голоси виборців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За Тетяну, очевидно. навіть не вся родина проголосувала.
Відповісти
Палка-маталка
Відповісти
Чи я тупий, чи поясныть як рахували голоса.

Як за лыдера проголосувало 932 людини, якщо ВСЬОГО У ВИБОРАХ ПРИЯНЛО УЧАСТЬ 835 ЛЮДЕЙ?
Відповісти
Вітаємо переможця.
Тепер нехай покаже Юлинім депутатам, "батьківщинівцям"
як треба працювати...
Відповісти
Ну шо, аборигени?
Луцьк - маленька Швейцарія, Грушевського - маленький Буковель.
Відповісти
люди добрі, вчора водила дитину на новий пропіарений майданчик від фонду Ігоря Палиці, що мабуть мав проагітувати мешканців проспекту Грушевського проголосувати за потрібного кандидата. СТИД І СРАМ. теж мені мільйонер! посоромився туди б своє ім"я ставити!!!
Відповісти
Ігарьок молодець, дай жизні лучанам, а то всі тільки вміють нити і гадити, а самі нічого не зроблять, під типом, що їх ні нічого не касається. Лучани вам би Сталіна, щоб пів Луцька розстріляв. Тоді берегли місто і самі робили у ньому порядок.
Не навиджу український менталітет, хоч сам патріот України.
Відповісти
ігорьок порішай ті остатки землі та решту..а ти в бірорусії чи анголі патріотизму учився? більшість що прийшли на ті вибори якраз такі як ти..пох...портім найперші кричати будуть що хавчіка нема...
Відповісти
Прийшло 40%... гм... напевне і прийшли на папірцях. Вкотре наші забиті салом мізки не можуть зрозуміти що бізнесмени в ВР - зло для України. Їхня парламентся асоціація думає лише як набити кишені і... зрозумівши що при цьому народові з мізками в салі можна робити все і їм нічого не буде. Вони нам розказують що іти в НАТО не добре для нас простих людей, що ми будемо під гнітом імпорта, їхні бази тут будуть брязкати зброєю і т.д..... Все це сказано для того щоб не попасти ЇМ в систему де НЕ МОЖНА ВКРАСТИ!!!! геть сало з мізків!!! ГІЛЬЙОТИНУ НА МАЙДАН!!!!!!
Відповісти
згідний, бо коли люди думали, що "сало" не головне тоді був би порядок і справедливість. А так їжте "сало" та не нийте, тільки чи надовго його вам хватить?
Відповісти
Ви не повірите, але явка реальна. Просто поруч з нами живе бидло звичайне.
П.С. Був спостерігачем.
Відповісти
Що ж тоді варто всім депутата від Батьківщини публічно пояснити свою позицію - навіщо на пленарному засіданні міської ради заслуховували піар матеріал від фонду Палиці? Хто і як голосував по цьому питанню - оприлюдніть!
Відповісти
І я про те ж... Павукопалицюк потихеньку обвиває місто своїми нитками. Цікаво, коли люди помітять, що вони пов"язані? Мати власне місто... круто!
Відповісти
ви краще розкажіть про "змичку" шелепа і токарського!!! Як це це наші "незалежні" мишки (шелеп і наход) "довіреними" стали. Цікаво, скільки отримали за роботу "псевдопатріоти"...
Відповісти
Останні новини
Хто переміг на виборах депутата Луцької міської ради
19 серпень, 2013, 11:37