Як орендувати маніпулятор у Львові*

Як орендувати маніпулятор у Львові*
Призначення маніпуляторів - вантажно-розвантажувальні роботи, в тому числі перевізні роботи. Оскільки даний вид техніки не належить до числа економічних, більшість компаній вважають за краще брати техніку в оренду, що набагато доступніше і зручніше в багатьох відносинах. Оренда маніпулятора у Львові www.spec-auto.com.ua/ua/servises/poslugy-krana-manipulyatora/ дозволяє здійснювати різнопланові роботи, аж до посадки дерев і перевезення великих і дрібних вантажів.

Головною перевагою вантажних маніпуляторів є функціональність. Вантажний автомобіль з маніпулятором - це вантажна техніка, оснащена зручною платформою, яка також дозволяє перевозити вантаж. Виходить одна одиниця техніки може замінювати три види техніки водночас (вантажівка для перевезення та 2 автокрани). Крім перевезення, якщо до числа вантажів відносяться вагончики, гаражі, оператор маніпулятора може також встановити вантаж на призначене місце.

Спецтехніка відрізняється різними показниками вантажності, починаючи від 3 тонн до 20 тонн. Техніка управляється однією людиною: водій і оператор в одній особі. Таким чином, оренда маніпулятора у Львові є економічно вигідною, оскільки має невисоку вартість, яка є результатом невеликих трудовитрат.

Вартість оренди залежить від:

• Моделі спецтехніки;
• Обсягу робіт і маршруту, тобто місця завантаження і розвантаження;
• Точних габаритів вантажів і ваги;
• Умов місця завантаження / розвантаження: стан і вид дорожнього покриття, наявність перешкод при під'їзді або роботі машини, мінімальна відстань між спецтехнікою і вантажем).

Орендувати маніпулятор у Львові можливо, звернувшись в ряд фірм. Ознайомившись з умовами, не важко буде вибрати оптимальну машину і тут же залишити заявку. Замовлення, як правило, оплачується різними способами: готівковим, безготівковим або відкладеним платежем. Є компанії, які надають знижки постійним замовникам.

Для чого потрібен маніпулятор на базі МАЗ?


У всі часи вантажні крани використовувалися в будівництві й були незамінними при підйомі багатотонних вантажів на велику висоту. Сумнівів в їх необхідності не було. Але якщо потрібно не тільки підняти вантаж, але перед цим його ще й перевезти?

Для таких цілей використовується маніпулятор на базі МАЗ, який виконує ці функції вкрай успішно. Такою універсальною машиною може легко керувати одна людина - він і водій, він же і навантажувач, і особливих зусиль йому для такої роботи не знадобиться - все робиться за допомогою натискання на певні кнопки.

Наприклад, при будівництві дачі такі послуги просто необхідні: купити, привезти та вивантажити цеглу, цемент або дошки. Або людина придбала гараж, і тепер їй потрібно перевезти його на свою територію. Маніпулятор МАЗ незамінний при демонтажі й перевезенні різних будівельних конструкцій та інших вантажів великих габаритів, при евакуації легкових транспортних засобів.

Керують маніпулятором на базі МАЗ за допомогою системи, в якій кожен важіль робить свою роботу: один підіймає стрілу, інший - висуває секції, ще один підіймає трос. Таким чином, ця машина є як підіймальним краном, так і звичайним вантажівкою, і замовляючи кран-маніпулятор на базі МАЗ, ви користуєтеся відразу двома послугами - перевезенням і навантаженням-розвантаженням, економлячи при цьому на ціні за бензин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.