У Луцьку – благодійна фотовиставка

У Луцьку – благодійна фотовиставка
У Луцьку стартував фотовиставка, під час якої збирають гроші для дітей-пацієнтів онкогематологічного центру обласної дитячої лікарні.

Захід відбувається в межах доброчинної акції «Творчість заради життя», який організувала обласна бібліотека для юнацтва за підтримки відділу організації благодійності та соціального служіння Волинської єпархії УПЦ КП.

Дійство розпочалося 23 вересня при вході в бібліотеку, де виступали вихованці музичних шкіл № 1 і 3 та клубу сімейного дозвілля «Креативний простір».

"Церква завжди закликає людей бути милосердними, звертаючись до присутніх", - зазначила під час відкриття заходу завідувач єпархіального відділу Валерія Лесюк.

"Особливо до тих, хто не може себе захистити: неповносправних, самотніх, людей похилого віку, важкохворих. Святитель Феофан Затворник навчав: не можеш допомогти ділом – допоможи словом, не можеш допомогти словом – допоможи помислом (тобто молитвою)", - мовила вона.

Також матінка Валерія вручила учасникам акції коровай, який символізував життя та побажала всім бути здоровими і щасливими.

Акція триватиме протягом тижня. У читальному залі бібліотеки діє виставка, де кожен охочий зможе придбати світлини луцьких фотохудожників. Вартість знімка – 20 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
аби на користь, гарна акція
Відповісти
Останні новини
У Луцьку – благодійна фотовиставка
26 вересень, 2013, 07:53