Знайшли винуватця аварії в Луцьку на Чернишевського

Знайшли винуватця аварії в Луцьку на Чернишевського
Державтоінспекція встановила особу водія, який спричинив аварію на вулиці Чернишевського.

Як відомо, дорожньо-транспортна пригода трапилася пізно вечері 25 жовтня. З невідомих причин водій автомобіля «Фольксваген Кадді» збив електроопору і, залишивши транспортний засіб, втік із місця події, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Встановили особу винуватця ДТП на перехресті вулиць Шевченка-Чернишевського працівники відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Ним виявися 32-річний житель обласного центру.

ДИВИТИСЯ ФОТО З МІСЦЯ АВАРІЇ

Нині він дає пояснення працівникам міліції. З його слів, не впорався з керуванням і врізався в електроопору. Коли зрозумів, що накоїв (а після автопригоди вулиця була знеструмлена), злякався і втік. А згодом, коли все обдумав, повернувся.
Працівники ДАІ відразу провели освідування, тож алкоголю в його крові не виявили. Таким чином на водія склали протокол за ст. 124 (Порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тож йому доведеться сповна сплатити завдані збитки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Працівники ДАІ відразу провели освідування, тож алкоголю в його крові не виявили.

Ну так три дня прошло. Теперь ни капли не смоневаюсь что за рулём сидел мусор, которого прикрывали такие же мусора. А теперь получит ещё и страховку, вместо того что выплатить нанесенный ущерб, и походить годик без водительского уд.


Когда же вы мусора проклятые передохните, вместе с вашими родсвтенниками что бы не засорять своими продажными генами нащу нацию?
Відповісти
никогда, пока вы голосуете за "правильных" депутатыков.
Відповісти
Хто в нас бачив нормального мусора?
Відповісти
Мусора - гівнюки. Перестріляти всіх, особливо УБОЗ
Відповісти