У Луцьку продають старий готель

У Луцьку продають старий готель
Луцька міська рада виставила на продаж приміщення площею майже 173 квадратних метри, де на початку ХХ століття був готель.

Приватизаційний конкурс розпочнеться об 11:00 4 грудня в Центрі надання адміністративних послуг, кабінет № 16, - повідомили у прес-службі міськради.

Продають у мерії нежитлове приміщення на другому поверсі на вулиці Лесі Українки, 37. Загальна площа приміщення – 172,9 квадратних метра. Початкова ціна – 674,69 тисячі гривень (без ПДВ).

Основною умовою конкурсу є проведення реконструкції фасаду приміщення.

Відповідно до Закону України «Про податок на додану вартість» переможець конкурсу, окрім ціни об'єкту сплачує податок на додану вартість в розмірі 20 відсотків від ціни продажу об'єкта. З дати державної реєстрації права власності на нежитлове приміщення, відповідно до ст. 287.8 Податкового кодексу України, його власник сплачує до бюджету земельний податок за площу, що належить йому на праві власності, з урахуванням пропорцій, частки прибудинкової території.

Як зазначається у книзі Вальдемара Пясецького "Пройдімося древнім Луцьком", на початку ХХ століття у будинку на вулиці Лесі Українки, 37 був готель "Вель-В'ю". Він мав 32 номери і був найбільшим готелем у Луцьку.



Кухня в ньому була місцева. Були навіть рецепти з відомого ресторану пані Анни, яка тримала ресторан біля теперішнього Свято-Троїцького кафедрального собору і славилася своїми картопляними виробами. Такі ж страви готували і в "Вель-В'ю".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку продають старий готель
15 листопад, 2013, 09:31