У Києві на мітингу ‒ понад 100 тисяч українців. ФОТО

Більше 100 тисяч людей зібралися в центрі Києва на мітинг за «Європейську Україну!»

Про це у прямому ефірі з місця події повідомляє «Громадське телебачення», посилаючись на неофіційну інформацію правоохоронців, ‒ пише Українська правда.

Як відомо, о 12:00 в неділю у Києві почалася хода «За Європейську Україну», яка рухається через Майдан в бік Європейської площі. Біля «Українського дому» запланований мітинг на підтримку євроінтеграції.

Учасники ходи знесли намет комуністів, розташований біля пам’ятника Леніну на Бессарабській площі в Києві. Спочатку пам’ятник був оточений кількома десятками працівників спецпідрозділу «Беркут», проте учасники мітингу прорвали оточення, і почався конфлікт між ними і прихильниками Компартії, які перебували біля намету.

У результаті конфлікту прихильники євроінтеграції знесли цей намет. Разом з тим, у столичному главку міліції повідомили, що група невідомих людей намагалася закидати яйцями пам’ятник. Правоохоронці взяли в кільце пам’ятник, щоб не допустити будь-яких правопорушень. Зараз ніхто з мітингувальників не затриманий.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поборемо!
Відповісти
з памятником воюють :-)
ніби памятник не підписав угоду.
дурний народ, воювати треба з другим "памятником" у другому місці, зносити не намети треба, а "хороми царські разом із царем".
хто вами керує, така і боротьба, такий і результат.
Відповісти
Майдан переможе
Відповісти
Останні новини
У Києві на мітингу ‒ понад 100 тисяч українців. ФОТО
24 листопад, 2013, 13:28