ЗМІ: під Луцьком побили активістів, які їхали в Київ

ЗМІ: під Луцьком побили активістів, які їхали в Київ
На виїзді з Луцька невідомі побили активістів, які їхали до Києва, - пишуть ЗМІ Волині.

Автобус з луцькими активістами перепинили на виїзді з міста люди у формі правоохоронців, - повідомляють Волинські Новини.

Подія сталася сьогодні, 1 грудня, близько 9:00, поблизу села Гаразджа.

Дівчина, яка не захотіла назватися, повідомила на майдані, що активістів, які їхали на протести до столиці, побили, і вони в синцях повернулися додому.

«Подзвонила моя сестра і сказала: будьте акуратніші. ЇЇ чоловік виїхав о 8 годині автобусом на Київ, а о 9 годині вже був удома – весь у синцях», - розповідає дівчина.

З її слів, автобус зупинили правоохоронці, попросили людей вийти та побили гумовими кийками. До слова, як каже дівчина, кийки були зверху покриті гумою, а всередині – дерев’яні. Від серйозніших травм людей врятував зимовий одяг.

Цю інформацію підтвердили координатори луцького Євромайдану. Зокрема, Володимир Бут-Гусаїм розповів, що у тому автобусі їхало чимало знайомих. Зараз починає надходити від них інформація.

«О 8 ранку з Луцька на Київ виїхав автобус, у якому було близько 20 людей. При виїзді з Луцька стояло декілька машин ДАІ з київськими номерами. Люди в формі правоохоронців зупинили автобус і наказали людям вийти. Потому побили їх кийками. Дехто з постраждалих у тяжкому стані, а дехто відбувся синцями. Постраждалі вже вдома»,- повідомив активіст Євромайдану.

До, слова, він не вірить, що до цієї події причетні волинські правоохоронці. Адже керівник волинських міліціонерів офіційно запевнив, що до протестувальників не будуть застосовувати силові методи.

У травмпункті міської лікарні повідомили, що поки що до них постраждалі не зверталися.

Чи дійсно такий конфлікт мав місце, волинські правоохоронці поки не підтвердили. У міськвідділі, райвідділі, державтоінспекції області поки немає інформації про інцидент. Про це розповіла керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
брехуну Бут гусаїму ше вірити то себе не поважати
Відповісти
Це брехня,яку розпускають по всій області люди Гузя і Бондаря.Вони вже кричали що в Нововолинську і Ковелі людей побили,але це теж виявилася утка.
Відповісти
верится в это
Відповісти
Фото?! Тоді повіримо!!!
Відповісти
одна баба (не назвалася) сказала.... Жесть.
Відповісти
Я знаю де був ії чоловік - на бля...ках, це зараз відмазка така - Був на митингу і побили правоохоронці...
Відповісти
+++++++++++++++
Відповісти
Останні новини
ЗМІ: під Луцьком побили активістів, які їхали в Київ
01 грудень, 2013, 13:42