Нардеп розкритикував волинську владу

Нардеп розкритикував волинську владу
Народний депутат України Анатолій Вітів розкритикував дії волинської влади за розгортання репресій проти активістів Євромайдану.

Крім того, він зазначив, що влада, яка підняла руку на власний народ та побила дітей і молодь, є нелегітимною, ‒ повідомляють у прес-службі ВО «Свобода».

«Ми спостерігаємо, як режим Януковича з усіх сил намагається втриматися при владі і відмовляється понести відповідальність за свої злочини перед українським народом. Ця влада абсолютно втратила легітимність і не представляє інтереси громадян. Для того, щоб втриматися при владі, Янукович погодився здати Україну Путіну під заставу. Росія забере собі українські стратегічні підприємства, а Янукович за це сподівається зберегти право проживати у Межигір’ї, полюючи на кабанів», ‒ заявив Вітів 20 грудня під час позачергової сесії Волинської облради.

«Сьогодні проти студентів відкривають кримінал, бо вони несли портрети Януковича. Портрети, які не мають жодної цінності. Це і є так звана демократія по-клімчуківськи. Чому міліція досі не показала відео з «тітушками», які охороняли Бориса Клімчука під стінами кабінету та не пускали депутатів обласної ради. Отак губернатор, який безпідставно вважає себе найкращим в Україні, боягузливо захищає себе від «вдячних» волинян», ‒ додав нардеп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вітів в своєму амплуа,а яка конкретика зробленого вітівим і Ко?
Відповісти
Який не забив іржавого цвяха у собачу буду... Неуч ще й горлопанить.
Відповісти
А в автомайстерні ти, Толя працював не погано!
Здобудеш вищу освіту, порозумнішаєш, а тоді і у ВР.
Відповісти
Він і без вищої освіти став нардепом! А ти з вищою освітою так і далі будеш за холуїв коменти писати!

Відповісти
Хоч ти і буржуй, але я тебе поважаю.Молодець.
Відповісти
Поддерживаю 100%, время горлопанов прошло, людей ценят по конкретным делам! Пусть сядет на место Климчука и посмотрим сколько дней он продержиться! Болтать, не мешки ворочать!
Відповісти
Нерозумні ви, увесь світ дивиться і сміється як влада в Україні боїться свій народ. Тому вона почала репресії проти їй неугодних, бо наряму проти Майдану піти не вдалось.
Відповісти