Луцькі базари допомагають Євромайдану

Луцькі базари допомагають Євромайдану
Небайдужим до Євромайдану підприємцям, які хочуть допомогти, але не бажають робити це публічно, свою допомогу як посередника пропонує голова асоціації підприємців області «Бізнес Волині» Ігор Дильов.

За словами Дильова, є певна ініціативна група – в переважній більшості – підприємці з Центрального та Завокзального ринків, – які підтримують Євромайдан майже від самого початку його існування.

«На початку грудня ми вже передавали кошти на луцький Євромайдан, підтримували на мітингу», – додав підприємець.

Утім, виявилося, що є значно більше бізнесменів, які також хочуть якось допомогти Євромайдану. Тож, аби організувати цю роботу, організували щось на кшталт координаційної ради підприємців.

«Ми провели збори підприємців, багато бізнесменів відгукнулися і почали допомагати. Є ентузіасти, які збирають теплі речі, лижні костюми, взуття, устілки для взуття, продукти харчування, талони на бензин, організовували довіз людей на Євромайдан у Київ», – розповів Ігор Дильов.

Мовляв, були й волинські бізнесмени, які самі їздили і в Київ, аби допомогти столичним євромайданівцям і передали їм теплі речі. Частину речей передали й для луцького Євромайдану.

«Ми розуміємо, що основний посил Євромайдану це справедливість, почуття гідності. Люди розуміють, що не залежно від політичного окрасу, підтримки політиків, долучатися потрібно і це справа добра», – зауважив він.

«Люди хочуть допомогти активістам Євромайдану і тим самим посприяти розвитку демократичних процесів, чого намагаються досягти євромайданівці. Також вони прагнуть підвищення рівня життя, кращих умов для себе як підприємців та й загалом як громадян України», – додав підприємець.

Тож, Ігор Дильов закликав підприємців, які не хочуть афішувати свої імена, але бажають допомогти, робити це за його посередництва. Так, контакти Дильова мають у штабі луцького Єромайдану.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Декабрьский опрос компании Research & Branding Group показал, что украинцы в отношении к Евромайдану разделились на два "лагеря": половина украинцев (50%) не поддерживает его, а 45% придерживаются противоположного мнения.

Это соотношение постоянно меняется. Слишком много происходит скандалов и неадекватных акций. В столице людей, которым надоел Майдан, становится все больше. И причиной тому не только неудобства и затрудненное передвижение автомобилей по городу, но и отсутствие внятных требований у митингующих. Никто толком не может сказать, что же должно стать результатом протеста.

Относительно прогноза будущего Евромайдана, по информации компании Research & Branding Group, 43% жителей Украины считают, что его последствия будут скорее негативными, 31% респондентов придерживается противоположной точки зрения. Еще 17% полагают, что Евромайдан не будет иметь никаких последствий.

Компания Research & Branding Group проводила исследование общественного мнения жителей Украины относительно их оценки текущей ситуации в стране с 23 по 27 декабря. Сбор информации проводился методом личного интервью в 24 областях Украины, Крыму, Киеве и Севастополе. Респонденты отбирались по квотной выборке, репрезентирующей взрослое население страны по месту проживания (область), полу и возрасту. Объем выборочной совокупности составил 2079 человек. Ожидаемая средняя ошибка выборки составляет 2,2%.
Відповісти
Боря під час безсонної ночі цей брєд писав?...
Відповісти
Закрити базари!!! В Європі немає ніяких базарів...
Відповісти
Деньгами для него запахло.
Відповісти
Все написане москальським нарєчієм завжди суцільна брехня.
Тож нема потреби зауральському чи сахалінському "лучанину" радіти. Майдан стоїть а нинішня влада ляже. (питання лише під кого, бо перша спроба, під Путіна, таки невдала, він і сам на глиняних ногах).
Відповісти
Друже Семен-"Блажен, хто вірує..."
Відповісти
шановні тролі та латентні ригінали(рядові дійсні члени вже натішились щастям).атдихайте можете починати пити водку та згадувати що після войни було ще гірше та дешеву віртуальну брєжнєвску жрачку..вам в ваші 16-25 то видно було як нікому..Кононовичам окреме вітання-бережіть вождів,поїдьте православні вклоніться трупу незакопанному посеред красной площаді,цокніться з портрєтом православного дзержинца нового секретаря цк кпсс путіна..
Відповісти
Геть комуняк!
Геть Сталінську спадщину!
Геть пакт Молотова-Ріббентроппа!
Геть західну Україну???
Відповісти
лучаніну сімферопольському - це й ваш коментар, прояв вашої нікчемності, тому що ви всіх ставите під одне мірило, яке є нижчим вашого інтелектуального рівня. Саме ті як ви пишете - риги - за три роки при владі зробили стільки для суспільства, всього населення країни, що навіть не зробили ті кольорові апазіціанєри, сєня - гроші вперед, тягнибик і кличко, який сплачує податки в німецьку казну. Тому, не варто так говорити, особливо образливі слова. Розумна людина спочатку спостерігає, робить висновки а вже потім діє. Так само роблять і ті люди, які вашої думки не сприймають, бо мать свою адекватну. Тому вкусіть себе за лікоть, що люди не визнають той ваш проплачений евро-майдан.
Відповісти
Я, дійсно, відпочиваю у друзів в Криму.
Характерна деталь-троль, чи антітроль знає звідки комент. Це може знати ВИКЛЮЧНО адмінсайту.
Висновок-троллінгом займається редакція. Мотив-"розводячи хохлосрач" підняти рейтінг ресурсу. Дєшовка.Точніше-жовта преса.
Як доказ того, що я насправді "Лучанин"-нагадаю Ричуку як він за пивом для Величко і Сінькевича бігав.
Був на "Аверсі" шестьорою-таким і лишився.
Відповісти
крепкіх гаспадарників беруть початок ще з часів ссср.тобто ну його нафіг ту політику давайте заніматись народним хазяйством.хто свинопасом а хто парторгом.і ваших вчителів вчили ще ті гбісти..стара пісня яку запустили по новій при царі путіну..опробуване там переміщається сюди..але за період відносої політичної відлиги тут масового псіхоза від шугань войной,голодом та безробіттям у випадку падіння режиму неспостерігається навіть на сході.розумна людина не буде спостерігати як її будуть десятеліттями обкрадати та кидати з грошей зароблених нею пайку хліба щоб зголодухи ноги невитягнули,щоб було кому працювати..народжені в хароших радянських сімях або вскочіші туда з кримінала високопоставленного 80-90 років не є цвітом нації.вони не належать взагалі до україни.то савєтскі начальники.які вєчно будуть кудась вести а всім решту треба бігати заними злопатами та ждати цу і куска хліба.тупість і дурість таку ,конановичі,вже давно вивели в країнах східної європи ,Прибалтики.грузії..велосипед видумувати не треба..треба взяти за основу надбання людства..а хто кращий пахан на зоні чи главнокомандующій то для вас вічна тєма..
Відповісти
Допомагають майдану усі! зі всієї України, тому що переживать за долю, часть і славу своє батьківщини!
Відповісти
Переплутав.
Ти не лікар-ПОЦієнт
Відповісти
Dyakuvaty Bogu shcho ye lyudy ne bayduzhi do Maydanu.my zhyvemo za kordonom ,ale tezh dopomagaly ,vidislaly groshi shchob goduvaty lyudey
Відповісти
Останні новини
Луцькі базари допомагають Євромайдану
31 грудень, 2013, 08:51