Вибори у Луцьку: перевізники, які возили виборців, скаржаться, що їх переслідують свободівці. ВІДЕО

Вибори у Луцьку: перевізники, які возили виборців, скаржаться, що їх переслідують свободівці. ВІДЕО
Прихильники партії «Свобода» намагалися повісити на автобус, що возив людей на дільниці, фальшиве звернення від нардепа Вітіва, а також переслідували власника автобусів у нього вдома – стверджує лучанин Віталій Глущук.

Нагадаємо, вранці неділі 12 січня у Луцьку в районі вулиці Львівської, де проходять довибори депутата міськради, стало курсувати два мікроавтобуси, які повинні були підвозити людей до виборчих дільниць. Представники партії «Свобода» заявили, що ці автобуси найняті кандидатом в депутати Іриною Констанкевич: тим самим кандидат використовує технологію, аби збільшити кількість голосів за себе.

Натомість власник одного автобуса, лучанин Петро Глущук, заявив, що підвезення людей до дільниць – ініціатива добровільного об’єднання мешканців району квартального комітету «Малоомеляніський». Людей, мовляв, вирішили возити на дільниці тому, що дороги в районі погані і людям важко добиратися до дільниць. При цьому власники автобусів – сам Петро Глущук і «кум» – роблять це за власний кошт, запевнив він.

Активісти ВО «Свобода» заблокували рух цих автобусів, й перевізники, врешті, запевнили, що відмовилися від наміру підвозити людей до дільниць.

Син Петра Глущука Віталій опублікував в інтернеті зняте ним відео, на якому, як він стверджує, видно, що представники партії «Свобода» намагаються вчепити на мікроавтобус фальшиве звернення від нардепа Анатолія Вітіва до виборців. Цю антисвободівську листівку, нагадаємо, поширили на території округу вночі перед виборами.

Віталій Глущук запевняє: таким чином чоловіки, які підійшли до його автобуса, хотіли вчинити провокацію: вчепити на лобове скло фальшиве звернення Вітіва, сфотографувати це й потім, очевидно, звинувачувати власника автобуса у поширенні фальшивки проти «Свободи».

«На 20-й секунді відео видно, як чоловік бере в машині якийсь папірець і несе його до нашого автобуса. Я зірвав цю листівку. Після цього мене почали штовхати і мені погрожувати», - каже Віталій Глущук.



При цьому Віталій Глущук переконаний, що це були саме представники ВО «Свобода», адже він знайомий з кількома з них особисто.

Після цього, каже Віталій Глущук, до нього додому двічі приїздили невідомі чоловіки на автомобілях зі «свободівською» символікою.

«Очевидно, контролювали, чи ми не почнемо знову возити людей», – припускає Віталій Глущук. Також він розповів: коли з батьком зверталися до пасажирів автомобілів з вимогою пояснити мету перебування біля їхнього будинку – ті пояснювали, що просто заблукали, а згодом взагалі відмовилися пояснювати, мовляв, вони ніяких законів не порушують.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 80
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бандити і комуняки в черговий раз показують своє нутро - любими способами хочуть пропхнути свого "ставленика" - молодці Свобода - бий комуно-ригівську нечисть
Відповісти
Напевно це свободівці показують своє нутро.Вважаю що чоловік за камерою, дуже досвідчений і пунктуальний.А спиратися на закон як це стверджують свободівці, це просто дурновато. В нас в Україні по ходу друга мафія накльовується
Відповісти
удар нище пояса!
вот вам і "свобода"!!!
Відповісти
ой і шо за удар нижче пояса..поясніть....кому там що погрожували...ніяких погроз не було
Відповісти
та всі ви нацисти і гнати вас треба!!!!!!!
Відповісти
натюрдіх, паліца маладес
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=ScpzPzjjdoA
Відповісти
ой чи не провокація, дишевий цирк від сам режисер...
Відповісти
скажем так продажні каруселі не вийшли, не дали свободівці провести махінації...все бабла вам не заплатять...й по голові не погладять..от і обливають брудом свободу.....
Відповісти
Що це за маршрут вихідного дня? За одне вже це потрібно знімати кандидата з виборів. Вирішили, що все можна купити. Шкода, якщо цей примітивний прийом спрацює. Лучани, майте гідність, не дайте себе ошукати.
Відповісти
шльондр та аліків..на голосовку..побачим скільки найдуть
Відповісти
Свобода і ВО Майдан - 1:0
Відповісти
Лучани - будьте гідні іменів своїх дідів - гоніте цю наволоч в особі "карусельщиків", а ви , свободівці, записуйте та запам"ятовуйте імена так званих "маршрутчиків", які так "р"яно" допомагають цій банді - прийде час, спитаємо їх по іншому
Відповісти
возили з кумом за власний кошт...
що ж ви дітей з вулиці в школу кожень день не возите, брехуняки ще ті!
Відповісти
і тільки Свобода!
а інакше Паліцой по лбу!
Відповісти
Мені потрібно в Рівне завезете?
Відповісти
потім?
Відповісти
так чомуж палиця до виборів дороги на Омелянику незробив? Люди самі дойшлиб до дільниць і без всяких перевізників і їх кумів.
Відповісти
А тобі ССвобода слова не дасть, якщо дорветься до влади. Ти робити будеш, аж заслинися!
Відповісти
буде голод і холод як Єуропі..БЕЗРОБІТТЯ..азарофф казав..він був знає..все того що попрощались з керівниками державними з хароших савєттскіх сімей...типу палиців..тігіпців..іт.д. в них навіть генеральні покурори не п....не цікаво.толі в нас пішов на роботу за єду..прийшов поїхав на дачу для єди..всьо навколо шлунка і крутиться..з духовних речей розповіді клімчука про початок успішний опалюваного сезону,стабільні надої.збільшення зарплати середньої по області до 2.3.це не можна тіряти.
Відповісти
Напевно це свободівці показують своє нутро.Вважаю що чоловік за камерою, дуже досвідчений і пунктуальний.А спиратися на закон як це стверджують свободівці, це просто дурновато. В нас в Україні по ходу друга мафія накльовується
Відповісти
ти ще той паталогоанатом...а помниш при брєжнєві..всьо просто всьо понятно...горбачов сука
Відповісти
ти б ще згадав що було за царя Гороха!...
Відповісти
Шановний, а з якого часу ми перейшли на ти? Невихованість, і безграмотність вашого розуму докузає лише те, що ви не вмієте правильно висловлювати вашу думку
Відповісти
"шановні" москалі,комуняки, українофоби, манкурти - ще трішечки часу і вам прийде повний капець і поки непізно, ідіть в церкви, в яких ви збивали хрести, а патріоти відродили і падайте на коліна і просіть прощення в людей - може українці вас простять, а ось Бог ?... якщо покаєтесь, вчасно, то може й простить
Відповісти
капець вже прийшов, бандерівський недобитку...
Відповісти
Дуже часто ті, хто збивали хрести і скидали дзвони, тепер найкращі "патріоти"
Відповісти
класна статтєйка!)
свобода впала в моїх очах!
Відповісти
тоді ссволоті кабздець!!
Відповісти
продажные евротушки! что с них возьмешь? сами себе устраивают провокации-ну и хрен с ними! но плохо то, что эта козлиная стая превращается в настоящих боевиков и может спровоцировать конфликты во всех регионах! надо ввести уголовную ответственность для лидеров оппозиции за всю мерзость, что делают их люди!
Відповісти
а моя пропозиція - усіх недобитих комуняк, напоїти, а зранку не дати похмелитсь
Відповісти
А чому чи кому дивуватись? Ті самі методи вони використовують коли займаються рейдерством у Львівській області, коли хочуть висловити своє "ФЕ" в столиці і т.п.. А ще, вони "по-європейські" вміють виносити двері, пиляти та валити паркани, бити вікна, обмальовувати стіни, ходити зі смолоскипами у кращих традиціях вафен СС і просто заливатись жовчю. Голосуйте за них ще більше - і не таке побачите.
Відповісти
а за кого голосувати - за палицю, за єремєєва, чи за мартиняка, які всі дружно "лягли" під ригів
може Свобода, довела до зубожіння пів-населення України. може Тягнибок голосував за новий податковий кодекс, чи за нову пенсійну реформу
Відповісти
Так в них ще все попереду! А ви знанали, що "чесний" Тягнибок їздить на "народно доступній" Тойота Секвойя, як народний депутат має "народну" зарплатню розміром в 20 тис.грн і усі пільги (хоча часто від них можна почути заклик до інших, щоб вони від цих благ відмовлялись), будує маєток в заповідній зоні і ще багато чого іншого. Думаєте, це чесна людина? Думаєте, такі люди зможуть принести користь людям? Реально, за весь час їхнього перебування у ВР одні погроми, акції протестів і нічого іншого.

За кого голосувати? З таким підходом, - нізакого. Хоча, в цій ситуації з двох зол треба обирати меньше. особисто мені дуже симпатичний і як політик і як людина - Петро Порошенко. От хоча б за нього голосуйте. Він, хоч і має бізнес, - цього не приховує і каже про це чесно. А "Свобода" звідкись і кимось спонсорується, але вони у цьому ніколи не зізнаються.
Відповісти
А якщо ви тут заікнулись про Палицю, то я вам так скажу. Так, нехай він "прогнувся" під владу, але зробив для міста дуже багато і хоча б за це його треба поважати. А що зробили представники офіційної опозиції і "Свободи" зокрема? Чому і за що я повинен поважати останніх? Що вони зробили мені особисто і для Волині в цілому?
Відповісти
Так, нехай він "прогнувся" під владу, але зробив для міста дуже багато....

з таким же успіхом може претендувати на повагу вбивця, який буде носити цукерки дітям своєї жертви.
Відповісти
Ну ваша порода чомусь же виправдовує вбивства бандерівцями мирного населення патріотизмом...Так що, дивіться.
Відповісти
Молодці, свободівці! А я вже думала, що вони на таке не здатні. Сьогодні ви виросли на цілу голову! З бандюками тільки так і треба!
Відповісти
А ви напевно настільки усвідомлені щоб висловлювати свою думкуна рахунок "бандюків"
Відповісти
... а, я ще забув - ще мартинюк є з своїмми недобитими комуняками, завдяки їм було приведено до влади уряд азірова...
ЗАПАМ"ЯТАЙТЕ _ ЗАВДЯКИ ТАКИМ КРИКУНАМ, ЯК ЦЯ "вільна волинь", ПРИЙШЛИ ДО ВЛАДИ януковичі, азірови. климчуки, ЯКІ ТІЛЬКИ ТЕ Й РОБЛЯТЬ , ЩО ГРАБУЮТЬ УКРАЇНУ - УКРАЇНЦІ, ЖЕНІТЬ ЇХ !!!!
Відповісти
Читайте мої повідомлення уважніше. Якщо знайдете там хоч одне слово у захист правлячої влади, комуністів чи ще когось з тих, кого ви тут назвали - дайте знати.
Відповісти
якісь сержантік перспєктівний.видно десь трохи книжок по мереживих продажах читав
Відповісти
... а, я ще забув - ще мартинюк є з своїмми недобитими комуняками, завдяки їм було приведено до влади уряд азірова...
ЗАПАМ"ЯТАЙТЕ _ ЗАВДЯКИ ТАКИМ КРИКУНАМ, ЯК ЦЯ "вільна волинь", ПРИЙШЛИ ДО ВЛАДИ януковичі, азірови. климчуки, ЯКІ ТІЛЬКИ ТЕ Й РОБЛЯТЬ , ЩО ГРАБУЮТЬ УКРАЇНУ - УКРАЇНЦІ, ЖЕНІТЬ ЇХ !!!!
Відповісти
та ти і є ця влада - бо ти є лизун климчука і азірова, якщо ти не бачиш правди далі свого носа, то винось їм горщики з їхніми фекаліями
Відповісти
Ваша позиція є типовою для "бидло-патріота". "Тикання" - ніби ми з вами дітей хрестили, "гавкання", поширення неправди, маніпулювання фактами і словами.
Ви і такі як ви - ганьба і дискридетація самого поняття патріотизму.
Відповісти
скільки спеців клавішників навалило і "поміркованих" і "камуни"..і "опозіції правильної" ..і відкритих ригіналів..до 20 коментарів за 20 хв...як до того за 5 год. де були весь той час?чо проспали?на якихось херсонських сайтах капєйку зарабативалі?ОГО ЯКІ КІБЕРВОЙНИ
Відповісти
погано, що цей вільна Волинь, не бачимо хто це - воно тільки на те й здатне що тут плюватися - а попаде в "хороші руки" - обпісяється )))
Відповісти
=) Не смішіть... Я вас благаю. Можна подумати, ви тут записані своїм ім"ям по-батькові з прізвищем і адресою. Я висловлюю свою думку аргументовано і будуючи її на очевидних фактах. А відкривати свого імені, звісна річ, немає сенсу. Бо з такими опонентами по спілкуванню задумуєшся про те, щоб не сталось як з тими побитими журналістами...
Відповісти
перше питання - чого твій палиця ніразу не голосував за відставку азарова, або за відміну пенсійної реформи, або за відміну нового КАБАЛЬНОГО податкового кодексу ... ЧОМУ ???
Відповісти
По-перше, не "тикайте" мені, по-друге, Палиця не мій, по-третє, я за нього навіть не голосував. Тому, не бачу потреби виправдовуватись перед вами за людину, за яку я не голосував навіть. За кого голосував - НІ ЗА КОГО!
Відповісти
Бо під час тих виборів, як і сьогодні, по клаві клацав...
Відповісти
Ти ж його тільки що розхвалював, що він зробив багато... що, вс....ся ???...
наробив він як і ти - рівно стільки як кіт на піску )))
Відповісти
Ваша недоумковатість просто зашкалює. Маю припустити, що вам років 16-18, не більше, а якщо і більше - то я дуже здивований. Так от, шановний. Я тільки сказав, що він зробив багато корисного для Луцька, чим ви зараз, як і всі такі ж "розумні", спокійно користуєтесь і насолоджуєтесь: ЦУМ, бруківка в центрі, бруківка в парку, кілька спорт-майданчиків у дворах житлових будинків, ФК Волинь в решті-решт, яку він спонсорує. Але я не казав, що я за нього голосував. А за те, що він зробив для міста, особисто я йому вдячний. Бо п****ть, як відомо - не мішками ворочати.
Що зробив Гузь? Що зробив Вітів? Що зробила популярна колись Голєва? Можете не відповідати, бо запитання риторичне.
Відповісти
Федика основна що його мама не була головою комунмайна в луцьку а тесть не очолював ковельске кпсс?чи в тому що на коломойского не працював?не зачищав для когось сусєкі родіни залишаючи свій процент?
Відповісти
ЛЮДИ, ЩОБ ЗНАЛИ - "ЗАВДЯКИ", ТАКИМ ВИБОРЦЯМ, як ЦЯ "вільна волинь"!, ЯКІ ГАНЯТЬ ПАТРІОТІВ і АГІТУЮТЬ ЗА ПАЛИЦЬ, ЄРЕМЄЄВИХ, ІВАХОВИХ, ВСЯ УКРАЇНА СТРАЖДАЄ _ ЖЕНІТЬ ЇХ !!!!
Відповісти
Знову маніпуляція словами і фактами. Я ні за кого не агітую, а виборів не відвідую, бо вважаю це марною роботою, яка ні до чого не призводить. "Україна страждає"??? Поїдьте но в Сомалі чи Джибуті - от там люди страждають.
Відповісти
я все ждав коли ти це напишеш.про Гондурас забув..але ні ми одинаково вже рівні..
Відповісти
Все пізнається в порівнянні. Для когось вистачає і куска хліба, даху над головою і можливості вільно пересуватись країною і вільно висловлювати свою думку. У вас же всі хочуть бути президентами, депутатами, народними діячами і виступати з трибун у стилі "БЛА-БЛА-БЛА". Працюйте і всього досягнете.
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=gD5UgCJmbpg
Відповісти
Ви або наркоман, або у вас з головою не лади. До чого тут похорони брєжнєва - не зрозумію ніколи.
Відповісти
все з тої епохи.ти червона лоліта або малий тоді був або забувся..
Відповісти
подскажите номер маршрута или телефон извозчика мне нужно в киев нахаляву
Відповісти
до алігарха дзвонити..в ізвожчіка асфальт якись покоцаний на подвірку(див. відео).і тюлі драні..то через фонд палкіна рішається..але може добазаришся...мама хай на балконі плакат рекламний з фейсом кого нада повісить і всьо уплотять
Відповісти
там асфальта взагалі нема! чи ви сліпі?
так як це приватний сектор то в подвірку ніжто не ложить асфальт! максимум це бруківка!!!
Відповісти
стілкі коментарів означае що люди ще не забули як діди евромайданівців вилазили зі схронів та молодих вчителів зі сходу в криницях топили
Відповісти
НЕ НЕСІТЬ ТУФТИ І НЕ ВІШАЙТЕ ЛАПШИ НА ВУХА ВОЛИНЯН - ВІН ТАК ЗАРАЗ СПОНСОРУЄ ВОЛИНЬ, ЯК я БАРСЕЛОНУ
і НЕ БРЕШІТЬ ЗА МАЙДАНЧИКИ ТА КОСТКУ - ви Є СПРАВЖНІЙ КАЗКАР - ТЕ ЩО ВОНИ ПРИ ВЛАДІ І ОТРИМУЮТЬ ВІД АЗІРОВА ПРЕФЕРЕНЦІЇ, ЦЕ ОДНОЗНАЧНО, А ТЕ ЩО НАШКОДИЛИ УКРАЇНЦЯМ _ ЦЕ БЕЗПЕРЕЧНИЙ ФАККТ !!!

Г А Н Ь Б А В О Л И Н С Ь К И М ТУШКАМ !!!!
Відповісти
АРАРАРАРАРАРА!!!!! Голосніше кричить, бо ж вашу неадекватнвість ще не всі помітили. Стосовно ФК Волинь - читайте інтерв"ю Кварцяного, стосовно всього іншого, - продовжуйте переконувати себе в цьому, що це зробив не Палиця.
Відповісти
http://ic.pics.livejournal.com/tipolog/9755416/1271858/1271858_original.jpg
Відповісти
http://3.bp.blogspot.com/-6Dn35zKtwJI/UEW4ozGHitI/AAAAAAAAAZc/hTlmNV-UVZk/s1600/%D0%9F%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81.jpg
Відповісти
А ТИ ПЕРЕКОНУЙ СЕБЕ - ОДНІЄЮ РУКОЮ НЕХАЙ СПОНСОРУЄ ВОЛИНЬ та КЛАДЕ КОСТКУ, А ДРУГОЮ РУКОЮ НЕХАЙ ГОЛОСУЄ ЗА "реформи", а точніше, "ЕКСПЕРИМЕНТИ" БАНДИ РИГІВ НАД ККРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ !!!!
СУПЕР !!! НЕХАЙ ЖИВЕ ПАЛИЦЯ !!!
Відповісти
завтра доп..всю землю що ще не доп..в місті.і покрасить лавочкі.а ви потім башляти будете за те що ще не башляєте..криза
Відповісти
Як звати кума Петра Глущука? Хто знає?
Відповісти
скажи хто ти є насправді і тоді я тебе сам знайду!
Відповісти
Позорище. Ще на довиборах до міської ради в Луцьку каруселей не було. Яке ж таке важливе для Палиці рішення має пролобіювати ця Констанкевич, щоб так низько упасти?
Відповісти
платформу на мера.громадській діяч.в якому стані зараз бізнес коломойського всі знають.а тут і фігура політична регіону,спаситель міста ..плакатиків навішає виясниться ще коли треба буде що маторий патріот..але надіється що обійдеться..бабкі на лавках його люблять..бізнесьор..а сантехніків з жеку не дуже-вони лампочки в підвалах часом викручують..
Відповісти
відколи таксісти возять оціх тормозів яж знаю цього пацана який сидів за рульом скільки тобі заплатили не буду писати на якій ти службі працюеш але як треба буде то напишу ще воно там 5 коп кідае таксуй собі і не займайся чипохою .
Відповісти
адеж ти шашку подів думав що ніхто невпізнае ще раз кажу не займайся чипохою бо як ще таксисти будуть лізти в політику то взагалі будим в га....мні .
Відповісти
а як на зупинці стоять одні пенсіонери,то не зупиняються маршрутки, а тут за свій кошт

чого обманювати чи й не так
Відповісти
Молодці свободівці - не дали зробити карусель
Я і моя вся родина, тільки за Тягнибока і Свободу, бо це є справжні українці !!!
Відповісти
На останньому відео в машині на місці пасажира - депутат Луцькради Сівак.
Відповісти
Останні новини
Вибори у Луцьку: перевізники, які возили виборців, скаржаться, що їх переслідують свободівці. ВІДЕО
12 січень, 2014, 15:13