Янукович вийшов із лікарняного

Янукович вийшов із лікарняного
Віктор Янукович повернувся з лікарняного і закликав сказати «ні» екстремізму і радикалізму.

Він зустрівся з учасниками круглого столу «Демократичний процес і загроза радикалізму в Україні», ‒ пише Українська правда.

«Сказати «ні» екстремізму, радикалізму, розпалюванню ворожнечі в суспільстві, в основу якої покладено політичну боротьбу за владу», ‒ сказав Янукович.

Говорячи про останні події під час масових акцій, він «із з жалем зазначив, що такі прояви мають місце», ‒ кажуть у прес-службі.

«Якби певний період часу тому хтось про це сказав, ми не повірили б. На жаль, це у нас відбувається. Вандалізм, який ми бачимо під час захоплення державних установ, і заклики, які звучать, нагадують уроки тієї давньої історії. Нам би не хотілося, щоб, не дай Боже, це колись іще повторилося», ‒ сказав Янукович.

У цьому зв’язку він назвав актуальним проведення круглого столу.

«Величезна вдячність, що ви об’єдналися в цю організацію і проводите величезну роботу, яка, я впевнений, об’єднує людей у співтовариство здорових людей, позбавлене нацизму, расизму, ксенофобії», ‒ зазначив президент.

Традиційно на круглому столі були присутні попередні президенти України і представники влади.

Як відомо, у США назвали недостатніми дії Януковича для подолання кризи в Україні. За неповні три місяці мирного протесту жертвами репресій стали 1739 людей, заявив активіст Громадського сектору Євромайдану Володимир В’ятрович.

Генпрокуратура досі не знайшла винних у побитті журналістів 30 листопада та 1 грудня, а щодо побиття та обстрілу журналістів на Грушевського просто мовчить.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скачущийпопеньках верхом на золотому унітазі симулював свої соплі поки в Україні була делегація з Європи.
Відповісти