Чаркування з другом завершилося лікарняним ліжком

Чаркування з другом завершилося лікарняним ліжком
У Луцьку під час п’янки побилися чоловіки. У результаті один потрапив у лікарню, інший – у міліцію.

Близько першої години ночі в чергову частину луцького міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці обласного центру лежить чоловік. На обличчі невідомого було видно явні тілесні ушкодження, тож за справу взялися правоохоронці, - повідомляють у СЗГ УМВС України у Волинській області.

На місце події негайно прибув наряд патрульної служби міського відділу. Потерпілим виявився 26-річний житель Луцького району. Хлопець потребував медичної допомоги, тому правоохоронці відразу викликали швидку.

Обстежуючи прилеглу територію, інспектори патрульної служби виявили підозрілого чоловіка – 41-річного лучанина. Згодом з’ясувалося, що саме він спричинив потерпілому тілесні ушкодження. До слова, затриманий у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Встановлено, що чоловіки разом розпивали спиртне, потім між ними виникла суперечка, яка закінчилася бійкою. У результаті один потрапив у лікарню, інший – у міліцію.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до двох років обмеження волі. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чаркування з другом завершилося лікарняним ліжком
21 червень, 2014, 11:47