«Острозька академія» - у Книзі рекордів Гіннеса

«Острозька академія» - у Книзі рекордів Гіннеса
Національний університет «Острозька академія» офіційне підтвердження Книги рекордів Гіннеса про отримання номінації «Самий довгий марафон читання». Про це повідомляє кореспондент ІА «Ервеюей» з посиланням на портал «Освіта».

Починаючи з 27 лютого, студенти та викладачі безперервно читали вірші Тараса Шевченка. Цей унікальний захід було присвячено 200-річчю з дня народження Великого Кобзаря. За 456 годин, зафіксованих на хронометр, близько трьох тисяч учасників перечитали «Кобзар» 45 разів, а це - 11 тис. 250 творів.

Також, на вимогу Книги рекордів Гіннеса, в залі проведення акції цілодобово вівся відеозапис з онлайн-трансляцією на офіційному сайті Острозької академії.

Пряма трансляція марафону читання творів Т. Шевченка витримала 18 хакерських атак. Спостерігали за ходом дійства 228 свідків, а координували акцію 114 стюардів.

За період марафону учасники випили 1200 літрів кави та чаю, 1000 літрів води. Таким чином, один із найстаріших університетів східної Європи - Острозька академія стала першим вищим навчальним закладом України, яке увійшло в Книгу рекордів Гіннеса.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сердечно та щиро вітаю Національний університет «Острозька академія» з офіційним підтвердженням Книги рекордів Гіннеса про отримання номінації «Самий довгий марафон читання»!!!..
Бажаю здоров’я, щастя, кохання, удачі, багатства, довгого прекрасного життя!..
З повагою – Олексій.
Відповісти
Так тут ще непочатий край роботи! Ще можна i марафон спiву гимну, i марафон танцю гопака, i марафон виготовлення виробiв з глини... Та пiсля вже другого марафону хвилi студентiв з Заходу нахлинуть для навчання в найкрутiшому унiверi, який випускатиме найважливiших для економiки спецiв, що перемогли в марафонах у книзi Гiнеса. А навiщо взагалi вчитися, iнакше?))
Відповісти
"Самий довгий" - так тільки "великий осередок" української освіти і науки міг написати.
Відповісти