Надія Савченко очолить ВО «Батьківщина»

Надія Савченко очолить ВО «Батьківщина»
Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко поступилася першим місцем у списку кандидатів на виборах до Верховної Ради та запропонувала очолити список полоненій льотчиці Надії Савченко.

Про це Тимошенко заявила на з'їзді партії, який проходить 14 вересня у Києві, - пише Українська правда.

Під час з'їзду продемонстрували відеоролик, у якому Надія Савченко заявила, що "йде на вибори з цією командою".

Сестра льотчиці - Віра - також балотуватиметься в одному з мажоритарних округів на Київщині.

Відтак Тимошенко у списку посіла друге місце. Третім у списку опинився громадський активіст, депутат Київради Ігор Луценко - повідомляє УП.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лишилось Надію Савченко визволити...А так сильний хід, конем
Відповісти
Згоден, я теж думаю, що це спроба нового піару "Український прорив 2" хитренької бабусі Юлі до Влади.
Вона ж газова принцеса,без Влади чомусь не може жити.
Відповісти
Люля,хитра жидовка,дуже хитра.Вона різними і дуже тонкими маніпуляціями вміє задурманити людей аби тільки протриматись при владі.Вона згризлась тим,що скільки вона втратила відколи Яник її відправив в Качанівку.Це для неї трагедія.А зараз потрібно чим тільки можна запудрити мізки людям,щоб в Раду попасти.Попаде.Я уявляю скільки вона вип'є крові з Порошенка,бідний буде відразу після Нового року.
Відповісти
Очолення "БЮТУ" буде однією з умов її звільнення :)))
Відповісти
Надія буде на волі, але все стає на "круги своя". Згадайте, в списках космонавтів, співаків і співачок, скривджених зеків, акторів і акторок... Історія не завжди розвивається по спіралі: іноді повертається і з нею повертаються ті ж граблі, об які ми били носа. Надії - якнайшвидшого повернення на Батьківщину, високих і безпечних польотів, а в парламент нехай пройде добра юристка, економіст. А якщо незгода, то краще зробити обмін: Вітіва чи Фаріон - в пілоти, а Надю - у ВР.
Відповісти
Нормально! Дивилася як це було. З початку висувають в список партії номером 1, а потім приймають в партію. Це афер-стиль Юлі. А як ще це називається.
Відповісти
Від партії може висуватися і не член партіі,а безпартійний.
Відповісти
бандити, злодії, шизофреніки - всі рвуться мордувати Неньку!
Відповісти
Дуже подібно діють і на Волині різні Пустоцвіти.
Відповісти
Шановні чорнороті, а також усі, хто намагається линути свою ложку дігтю до меду. Невже так приємно виказувати своє ,,ФЕ'' жінці політику яка ніяк не сприймає головного правила політики вищого ешелону влади - ,Зрадь першим''. Усі визнають, що до влади у нас чомусь завжи приходять клоуни, які відразу шукають (і знаходять) виправдання своєї зради людям, але проявляють вірність своїм капіталам чи спонсорам. Кого нібільше ненавиділи і боялись Кучма, Ющенко, Янукович? З ким наш олігархат ніяк не може знайти спільну мову для спільного дерибану? Взимку на майдані Яник як лохів розводив нашу трійку ( Яценюк, Кличко, Тягнибок) А ті з дня на день рапортували, мовляв ми просимо вимагаємо, нам обіцяють і т.д. А люди на морозі. Та й в 20 тих числах лютого оголосили як перемогу домовленість про осінні вибори. Усе! Вікторія! Та й Тимошенко буквально кричала з за грат, ,,Не можна домовлятись з Януковичем. Це теж саме, що сідати грати з шуллером. Програш - гарантований!'' І будь-який тверезий чоловік розумів, що при тому режимові, за кілька місяців усі активісти майдану будуть спостерігати небо в клітинку. Та лише простий сотник Парасюк своїм ультиматумом і майдан переломили ситуацію. І владу отримали політики під гарантії реформ. Тому й програш Тимошенко на виборах спричиноли в великій мірі дії нової влади, яку вважали бютівською. Та лише зараз виявляється з чиєї руки кормиться верхівка і як ,,мудро'' вона проводить реформи. І ми, як барани повторюємо те, що віднас чекають нові владці. ,,Ату її! Ату''
Відповісти
Шановна Юлія Володимирівна "узбагойтесь", ваш час давно минув. До речі ви так і не відповіли на питання в "шустерстудії" про що найбільше жалкуєте. Повірте ваша чесна відповідь багато чого б дозволила простити вам особисто, а так риторика а-ля 2004 рік - вже не в тренді.
Відповісти
Вася. Зміни стиль. Шифруйся краще.
Відповісти
БЮТ - сама продажна партія, яку підтримує мер. КАЗНОКРАДИ !!!
Відповісти
Перш ніж про щось писати чорноротим, дай відповідь за рахунок чого фінансується Батьківщина, що ця прошмандовка здійснила, що можна їй вірити. Та сама політична проститутка, яка не досиділа до кінця, а жаль
Відповісти
А сама Савченко взагалі про це в курсі?
БЮТ гнилий аж до рядових членів, якщо такі ще є.
А тимошенко пора за яником в одну сторону, вона при владі вже була. І вона також. Наді не уявляє, що ця партія гірше за полон.
Відповісти
Подивіться на грицюка і його зятя і ви зрозумієте що таке бьют
Відповісти
Зять Грицюка - звичайний алкоголік, який немає жодного відношення до БЮТу, а Грицюк теж уже там не при ділах.
Відповісти
ну як можна кожен раз наступати на ті самі граблі?!
ну тимошенко - це політичний труп, навіщо відроджувати минуле, тим більше - гірке минуле. брудне, корупційне!
це так само, як бондаря знову призначити головою ОДА.
спаплюжать тільки імя Савченко...
все рівно за БЮТ голосувати не будуть.
Відповісти
ВО "Батькіщина" - втрачена партія.
Відповісти
Останні новини
Надія Савченко очолить ВО «Батьківщина»
14 вересень, 2014, 14:40