У Володимирі-Волинському можуть «люструвати» головного освітянина

У Володимирі-Волинському можуть  «люструвати» головного освітянина
Володимир-волинські люстратори зацікавились персоною керівника міського управління освіти Дмитра Здіховського.

У зв’язку із тим, що Дмитро Здіховський не зя'вився на засідання люстраційного комітету, до нього через засоби масової інформації з відкритим листом звернувся голова комітету громадської люстрації, відокремленого підрозділу ГО «Всеукраїнська люстрація. Волинь» Володимир Грек, - пише Слово Волині.

У листі люстратори від імені жителів міста та району звертаються до Дмитра Здіховського з вимогою підтвердити або ж спростувати інформацію щодо його синів – працівників силових структур, які буцімто перейшли на бік агресора в анексованому Криму.

«Звичайно, можна сказати, що батьки за вчинки дорослих дітей не відповідають. Проте не у даному випадку, адже виховання підростаючого покоління – це один із напрямків Вашої професійної діяльності. Постає питання, як може керувати вихованням багатотисячного колективу школярів міста людина, яка виховала зрадниками своїх дітей?! У той час, коли батьки учнів, чоловіки і діти вчителів, які працюють під Вашим керівництвом, воюють і гинуть за свою землю, за свій народ і за Вас у тому числі, Ваші власні діти – на боці агресора. Скажіть, коли Ви були чесним: коли виховували власних дітей чи коли вчите патріотизму і любові до власної землі школярів?» - йдеться у відкритому листі.

Також Володимир Грек звернувся і до місцевої влади, яка, у випадку підтвердження цієї інформації, повинна пояснити, хто і навіщо тримає на посаді людину з таким рівнем порядності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лютрувати??? Це хто написав ???
Відповісти
Написав радянський злодій Грек під диктовку радянської злодійки Чайковської і афериста часів перебудови редактора газетки Едіка Залуського
Відповісти
з хворої голови на здорову...скоро будемо люструвати всіх в кого одина в росії!!!
Відповісти
ПРИЙМАЮЧИ РІШЕННЯ СИНИ ОБОВЯЗКОВО РАДИЛИСЬ З БАТЬКАМИ. НЕ ДУМАЮ ЩО ТАКЕ РІШЕННЯ СЛУЖИТИ ОКУПАНТУ БУЛО ПРИЙНЯТЕ БЕЗ БЛАГОСЛОВІННЯ БАТЬКА В Т. Ч. ЦЕ НЕ" ПОЛЮВАННЯ ", ЦЕ ДОКАЗ ТОГО КОМУ СЛУЖАТЬ ВИХІДЦІ З ІМПЕРСЬКОЇ КОМУНО-КОМСОМОЛЬСЬКОЇ СИСТЕМИ, ЯК ВОНИ ВИХОВАЛИ ДІТЕЙ І ЧЕРГОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ УКРАЇНЦЯМ ЩО ДАВНО ПОРА РОБИТИ ЛЮСТРАЦІЮ А НЕ ГОВОРИТИ ПРО НЕЇ. НАРОДНА ЛЮСТРАЦІЯ- ЦЕ НАБАГАТО ЖОРСТКІШЕ !!! АБО САМІ, АБО ЧЕРЕЗ СМІТНИК...
Відповісти
Це головного освітянина свої зливають!))) Він тим бабам встиг добре насолити та й самі вони к8рви вредні!) Він вже ДРУГИЙ на рахунку!) першого здали і другого туда.
Відповісти
Комусь знадобилося його місце. Ось і придумали цю херню.
Відповісти
Не тільки його...Всіх вихідців з тої системи, їх блюдолизів і вихованців геть від корита! Петро Данилович,досить!
Відповісти
Дідусю Петро Саганюк , зробіть так щоб нашими директорами керував дядя-патріот, а не яничар! Ну, будь ласка!
Відповісти
Доки шпекулянти типу Грека і готельні повії будуть "люструвати"кадри, толку в нашій державі не буде.Невже у Володимирі не має влади, щоб отих "громадських" покидьків поставити на місце. Цього Чапаєва з Анькою давно пора в АТО.
Відповісти
Шпекулянти тепер підприємц, а повії - "политические проститутки". Це в сто разів гірше, ніж вокзальні курви.Останні заробляють на кусок хліба, а банндерші, власниці готелів, ресторанів і пароходів хочуть ще й державою керувати.
Відповісти
а ті, хто захищають його, стикались із ним? мало того, що яничар, так ще й хабарник старої закалки. без бабла, падло, не візьме на роботу. знаю достеменно - кума на роботу влаштовувалась.
Відповісти
А за які гроші він машину свою заправляє??? цілими днями на ній по місту туда сюда? на заплату держслужбовця може? Чи вона в нього на повітрі? Ганьба хабарникам!!!
Відповісти
ну і як влаштувалась??? кума...скільки всунула якщо не секрет?
Відповісти
Куди не глянь в районі, так регіонал і хабарник
Відповісти
Весь корумпований непотріб - кадровий потенціал папіка.Скільки можна?
Відповісти
Всемогутні інквизитори стольного града знайшли нового єретика. І це 21 століття.
Відповісти
Ви, пане, не Джордано ви підлабузник.Такі не горять у вогні, вони просто підсмерджують на замовлення.
Відповісти
Прочитав у газеті "Рідне місто" статтю про пана Грека, так він виявляється не такий білий і пухнастий...Почитайте, кого зацікавить, на сайті газети
Відповісти
Чия газета " Рідне місце?". Чи не випадково тої "сильної команди" , тобто петрового оточення до якого і належить сам Здіховський.Про що вони ще можуть написати?
Відповісти
Це все що Ви можете сказати з цього приводу? Газета явно не не команди Залупсько - чайковської і карпюка до оточення яких входить Грек! Грек злодій!!! Спростуйте це!
Відповісти
Люди схаменіться !!! Так весь Крим потрібно назвати зрадниками, і тих людей які поїхали на заробітки за кордон, і мене тому що думаю по іншому. Як ви такі порядні то почніть із себе.
"У чужому оці порошину бачить, а в своєму пенька не помічає", є дуже влучним образом людей, поведінка яких дуже подібна до тих Варвар, які дуже люблять встрявати не у свої справи.Я вважаю, що дуже багато сучасних людей спостерігає за життям одне одного, і буває, починають шепотітися у неї за спиною. Хоча самі "не помічають" своїх помилок.
Відповісти
А Ви пані з ним не працювали разом в комсомолі? Чи я помилився?
Відповісти
Ось саме це я і мала на увазі
Відповісти
Ні не працювала, більше того навіть не була комсомолкою, лише піонеркою один рік!
Відповісти
Просто Вас запитав, бо колись людина з вашим прізвищем була в місті ярою комсомолкою, та ще й там якусь там посаду займала.Слащук Стьопа може підтвердити.
Відповісти
Прізвище можна написати будь- яке....я взагалі лучанка, просто низько коли " патріотичні" українці, обливають брудом всіх і вся прикриваючись любов'ю до України. Ця любов повинна виражатися іншими вчинками , а не кричущими гаслами!
Відповісти
Перехід на службу до агресора вже після окупації твоєї держави ним це теж прояв патріотизму? Саме одним із проявів любові до України і є відсторонення від влади у ній тих хто до останнього тримався за древко кривавого прапора!І це треба робити рішуче і , згідний з Вами, без кричущих гасел!
Відповісти
То тепер їх по Вашому слід оголосити ворогами українського народу?!Сталінізмом попахує!!! Дихайте вільніше, це нормально залишитись працювати там де гідно платять... Думаю Ви вчинили так само. Чи по Вашому слід було кинути сім'ю ? Приїхати без роботи, без грошей? Подивіться відео військовослужбовців ,які залишили півострів , вони залишилися сам на сам зі своїми проблемами , де ж тут ваша Ваша " патріотична" підтримка?Лице українця ....
пригадалася приповідка одного «щирого»: «Якщо у сусіда хлів згорів, нехай згорить і хата».
Відповісти
ну шо ж ви до Діми учепилися??? ну жидок - він і синки жидки. І на який фіг їм отой ваш патріотизм???
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському можуть «люструвати» головного освітянина
12 березень, 2015, 17:26