Чотирьох волинських бійців лікуватимуть у київській лікарні. ФОТО

Чотирьох волинських бійців лікуватимуть у київській лікарні. ФОТО
Київська обласна лікарня приймає на лікування чотирьох поранених волинських бійців.

Про це повідомляє на сторінці у соціальній мережі Facebook Ковельський центр допомоги 51 ОМБР.

«І знову Київська обласна лікарня приймає на лікування поранених волинських Героїв! Четверо наших поранених приїхали на обстеження... Чотири Герої... Чотири хвилюючі історії... Чотири, скалічених війною, долі... Щира подяка Вам, дорогі лікарі та невтомні волонтери лікарні за Ваші добрі та справедливі серця, чуйні душі, за сотні врятованих життів, за блиск в очах наших Героїв, за чудеса, що ви творите! Руки лікарів обласної лікарні в м. Києві - це руки Бога! Впевнена, що і ці хлопці повернуться додому уже іншими - з невимушеними посмішками та щасливими обличчями.

Спасибі також величезне Юрію з Києва, що зустрів хлопців з поїзда, та відвіз в лікарню! А ввечері, знову ж таки, не жаліючи часу, завіз на вокзал, нагодував і посадив на поїзд! Світ не без добрих людей! Спасибі!

Боєць Петро К. із м. Ковеля звернувся до нас зі скаргами на сильні болі правого коліна, порушення рухів у колінному суглобі. Лікарі встановили діагноз - розрив тіла меніска правого колінного суглобу! Хлопця готують до операції. Петро справжній Чоловік (з великої букви) - коли рік тому його товаришу прийшла повістка з військомату, Петро не став осторонь, він проти несправедливості і тому пішов у військкомат та попросився в лави Захисників, адже в нього друга молода сім'я та маленька дитинка.

Поранений в зоні АТО Віктор М., житель м.Ковель, скаржиться на постійні болі та печіння лівого колінного суглобу. При обстеженнях ще в шпиталі виявили осколок, який застряг в коліні! Хлопця готують до операції - будуть діставати осколок. Петро і Віктор - два товариші - разом служили в 24 ОМБР (потім їх перевели в 14ОМБР), разом воювали, доки (як згадують обоє) Віктора не поранили, а тепер разом в одній палаті чекають на операції.

Василь М., із смт. Голоби, що на ковельщині, заробив собі в зоні АТО цілий "букет" хвороб: сильні болі правої ноги після важкого закритого перелому; захворювання органів травлення, погана робота нирок та багато іншого. Василя обстежили та призначили лікування в домашніх умовах.

Наш скрипаль-артилерист Антон Левчук. Герой, якому в листопаді минулого року київські лікарі успішно зробили операцію із встановлення пластини на кістку в стопі, сьогодні щасливий та усміхнений повернувся з результатами обстеження - все проходить добре, кістка зростається, через кілька місяців повторна операція і пластину уже знімуть!

Молімось, щоб операції та лікування пройшли вдало, адже Герої, що захищали наш з вами спокій, повинні бути здоровими!»

Проект "Врятуй Героя", координатор проекту - Савина Людмила.

Усіх небайдужих просять долучитися до підтримки героїв фінансово Картка ПБ по напрямку Допомоги пораненим 5168 7572 8004 3128 Анна Лисакова. Усі фінансові звіти про рух коштів періодично публікуються на нашій сторінці у ФБ», - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чотирьох волинських бійців лікуватимуть у київській лікарні. ФОТО
23 квітень, 2015, 11:14