Інцидент у «Порт-Сіті»: автомайданівці стверджують, що приїхали у ТPЦ без зброї

Інцидент у «Порт-Сіті»: автомайданівці стверджують, що приїхали у ТPЦ без зброї
Активісти ГО «Автомайдан України» стверджують, що не мали із собою зброї під час інциденту, що трапився у «Порт-сіті» 4 червня пізно ввечері.

Нагадаємо, в Луцьку у торгово-розважальному комплексі Порт-Сіті 3-річний малюк разом з татом потрапив у пастку рухомих дверей.

Батько дитини, екс-голова "Автомайдану України" Ігор Оборонов, під час інциденту розбив одну скляну стінку дверей. У ЗМІ йдеться, що чоловік зіпсував двері, намагаючись врятувати малюка, ніжка якого потрапила в щілину під стінкою.

Тим часом адміністрація торгово-розважального центру стверджує, що дитина не могла всунути ногу під двері, адже вони рухаються впритул до підлоги і зупиняються на будь-який рух. Начальник відділу маркетингу та оренди Галина Химчик зазначила, що хлопчик просто впав, батько його підняв, взяв на руки і вже тоді під впливом емоцій розбив двері. Також працівники Порт-Сіті розповіли, що на місце події прибули представники "Автомайдану України". У чоловіків нібито помітили зброю.

У прес-службі ГО «Автомайдан України» таку інформацію заперечують: «Активісти ГО «Автомайдан України» не мали із собою зброї під час події, що відбулася у «Порт-сіті» 4 червня пізно ввечері і вважають слова працівників Порт-сіті наклепом.

До слова, приїзд автомайданівців на місце події не був організованим. Частина з них перебувала в закладі, дехто проїжджав поруч. Активісти постійно підтримують тісний зв'язок в соціальних мережах. І коли автомайданівець Сергій Кушнір став свідком того, як в закладі намагаються звинуватити його колегу в тому, що він наче умисне побив скло, він повідомив про це всім іншим.

До слова, в «Порт-сіті» не зважали на те, що хлопчика потрібно якнайшвидше відправити в лікарню, а лише намагалися розібратися з його батьком».

Щоправда у прес-службі організації розповіли, що під час інциденту був присутній чоловік, який був все-таки озброєний, але він не автомайданівець, а колишній боєць «Азову». Чоловік мав ніж, який завжди носить при собі.

Наталка ПОЛІЩУК, ВолиньPost

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в мене теж завжди з собою ніж
складаний, зі штопором, відкривалкою консервів і ще багатьма корисними прибамбасами
то що, в портсіті не заходити?
Відповісти
Чого вони приїхали? Потрібно дзвонити 102.
Відповісти
що безкарність завжди породжує рецидиви
Відповісти
це той син кгбиста похожий на нервного наркомана.ну не удивительно.хорошо что магазин покрышками не сожгли
Відповісти
...кацап
Відповісти
авто мени дауни? Їхня революція вже здохла...
Відповісти
а покажіть відео з камері все буде видно.
Відповісти
теж Мені знатоки зібралися: "Двері автоматично зупияються" - якщо пошкоджеий фото - датчик руху, який реагує на рух в діапазоні 10 - 15 см - то сигналу СТОП е буде, і двері будуть крутитися. "ога не могла влізти під двері" - е забувайте що це дитина а в неї: Кісткі пластичіші іж у дорослих це раз, по друге - НАБАГАТО МЕНШІ І ТОНШІ!!!!
Відповісти
Там вже давно не працювали нормально ці двері, що крутяться. Не завжди спрацьовували. Так що все могло бути саме так, як говорить батько дитини. Нормальна реакція людини, яка захищає свою дитину. Так зробив би кожен.
Відповісти
Була свідком,як в ЦУМі дитина впала на ескалаторі.На мою думку,діток треба тримати за руку.Якби жили в США,то таких батьків вже б судили!!!Згадайте випадок з Майклом Джексоном,коли він свою дитину показав з балкону багатоповерхівки.
Відповісти
Суть не в тому, чи тримав батько дитину за руку чи ні, а в тому, що ДИТИНА, а може і доросла людина ось так опиниться в небезпеці. Працівники повинні бути навчені як реагувати на таке, а власники готові нести витрати, якщо сталася така біда, бо це випадок.
Відповісти
І як розбиття скла могло допомогти дитині, якщо з його слів нога малого попала під рухомий елемент? Чувак просто бикував.
Відповісти
саме стидно за ОХОРОНУ закладу ... які повинні зорієнтуватися, що пріоритет не матеріальні блага... ті кляті копійки, а здоров'я людей....
Відповісти
Автомайдан України - організація, яка робить багато корисної для суспільства роботи. Їм дякувати треба, а не обзивати.
Відповісти
можливо хтось з них щось і робить.
Але половина з них тупо бидло, яка інколи робить що хоче
Відповісти
Працівники порт сіті,а саме охоронці, відрізняються хамовитою поведінкою, тому і не дивно що так закрутили, почитайте на інших виданнях, як описується інцидент, а тут йде цілковита підтримка Єремеєва.
Відповісти
на тих дверях є позначки - не гратися, дітей тримати за руку. Думаю, якби батьки дотримувалися цих знаків, такого б не сталося.
Відповісти
До слова, в «Порт-сіті» не зважали на те, що хлопчика потрібно якнайшвидше відправити в лікарню, а лише намагалися розібратися з його батьком».
то типу це працівники портсіті мали переживати за дитину а не батько?
Відповісти
Я знаю цю людину...і повірте,що вона набагато більше робить користі у цій державі,нашій Батьківщині,як ви всі разом взяті... Вмієте тільки обсирати....а хто із вас допомагає армії,допомагає сім'ям загиблих,дытям. ну хто? що все? з'ъли? То несудіть,якщо небачили...
Відповісти
Останні новини
Інцидент у «Порт-Сіті»: автомайданівці стверджують, що приїхали у ТPЦ без зброї
06 червень, 2015, 17:00