ВолиньPost та фонд Ігоря Палиці вирішили допомогти коштами дружині померлого Андрія Яворського

ВолиньPost та фонд Ігоря Палиці вирішили допомогти коштами дружині померлого Андрія Яворського
Голова фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк та колектив редакції ВолиньPost вирішили допомогти коштами на поховання чоловіка, якого забили до смерті.

7 серпня журналіст ВолиньPost та дружина померлого Андрія Яворського Ірина Науменко прийшли в фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», щоб отримати допомогу.

Ірина Науменко, тепер вже одинока матір шестирічного Максимка, не мала де взяти кошти на похорон чоловіка, адже працює пакувальником за невелику зарплатню. З родини є лише старенька бабуся (яка виховала Андрія та його брата, який з Києва їде на похорон) та матір, яка нещодавно пережила інсульт.

Голови правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександра Товстенюка не було на місці. Однак в телефонному режимі він дав розпорядження своїм помічникам видати жінці десять тисяч гривень на поховання. Ірина одразу ж поїхала в бюро ритуальних послуг.

В свою чергу, колектив редакції ВолиньPost теж співчуває сім’ї Андрія Яворського, якого зловмисники забили до смерті на очах в його сина – шестирічного Максимка та зібрали дві тисячі гривень, які передадуть Ірині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВолиньПост - просто молодці! якби не вони.... чим можуть наші "славні правоохоронці" ПОЯСНИТИ СВОЮ БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ?! виходить ниньошньому складу путь у нову поліцію - ТАКИ ЗАКРИТИЙ!
Відповісти
гарна ідея а також потрібно тримати на постійному контролі що роблять менти.не думаю що судмедєксперт на канарах.він часто бухае на грибоедова.а чому 2 місяці то це для того щоб пройшли вибори а там може знов влада та начальник поміняется а бумагі загублятся.козі зрозуміло що відпустили всіх за бабло яке ніхто не поверне тому тянуть
Відповісти
Навіщо вам фонд? Шкода, що ви втратили свою критичну позицію. На Волині перед виборами не лишилося видань, що можуть критикувати олігархів. А допомагати не треба спільно з фондом. У нього інші цілі, у вас - свої мають бути. Щире співчуття висловлюю рідним загиблого. Поки винні не будуть покарані, то беззаконня у Луцьку тільки зростатиме
Відповісти
Мені однаково хто допоможе Ірині і її сину
Романюк, Палиця, Єремеєв чи ще хтось
Мені важливо, щоб сім'я втративши батька не втратила віру в людей і Бога
Давайте всі їм допоможемо
Ми зібрали 2000 грн
Хоча це крапля
Вражає цинізм депутатів на депутатській комісії
Мені ніяково від того, що я цих людей знаю
Відповісти
молодці..
Відповісти
Володимире, надіюся, що ви мене зрозуміли про що я написав вище.
Відповісти
просто так вийшло що вони разом, головне добре діло зробили для рідні, але б краще даної ситуації взагалі не було.., був би в сімї мир і затишок у повноційної родини...
Відповісти
Я просто в шоці в якій країні ми живемо, добре що є люди які допомогли сім'ї, а хто і як це вже не так важливо, головне допомога та підтримка. Дуже прикро що в нас таке суспільство. Це не люди це звірі і карати їх потрібно як звірів. Чому в нас все так, де наша міліція коли вона так потрібна??? А??? Немає... А коли не потрібно то вони цілими взводами ходять для галочки! Потрібно створювати власний правоохоронний огран якій буде незалежним та народним. Та боротись з цією мерзотою...
Відповісти
Останні новини
ВолиньPost та фонд Ігоря Палиці вирішили допомогти коштами дружині померлого Андрія Яворського
07 серпень, 2015, 14:07