Побили активістів, причетних до переатестації. ОНОВЛЕНО

Побили активістів, причетних до переатестації. ОНОВЛЕНО
Сьогодні, ввечері 18 лютого, побили двох «Самооборонівців» - Богдана Климчука та Сергія Чурікова. Активісти були причетні до переатестації волинських правоохоронців.

Інциденти трапились в різних кінцях міста в один вечір.

Як розповідає Климчук в соціальній мережі Фейсбук, «Так, напали 2-є в балаклавах, намагались побити. Задали декілька питань, які я задавав на комісії сьогодні. Тому жодних ілюзій, що по хуліганці. Я знав на шо ішов. 2 роки назад на Інститутській було усе зрозуміло, де ворог і де ти. А тут він підступніший і може тебе спіткати будь де. Але як і тоді так і зараз хай кожен задасть собі питання, чи ми з цим миримось чи готові до ризику і змінювати систему.»



ВАР повідомляє, що дружина Чурікова розповіла, що чоловіка вдарили тричі важким предметом. Також пошкодили авто активіста.

Народний депутат України Ігор Гузь першим висловив занепокоєння з приводу інциденту та опублікував на своїй сторінці у Фейсбук звернення до Арсена Авакова та Хатії Деканоїдзе з вимогою взяти ситуацію під особистий контроль.



Правоохоронці запевняють: з’ясовують всі обставини цих інцидентів. Розслідування взяв під особистий контроль керівник волинської поліції Петро Шпига. Він зустрівся з одним із постраждалих активістів - Богданом Климчуком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 36
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало дали цим тітушкам ледарям-дармоїдам-активістам!
Відповісти
Ти їм гроші давав???
Відповісти
ДАВАВ!!!!!!
Відповісти
Чурікову? Климчуку?
Відповісти
Давай оприлюдним!
Відповісти
якщо такі автивісти один день будуть на бурштині заробляти а інший активістами прикидатись так довго небуде..Окрім того де заключення лікарів де фото побиття....де докази..бо вам вірити це себе зневажати....А піар для вас цеж як повітря...
Відповісти
з Вам згідна на всі 100!!! місто Луцьк маленьке місто і всі знають один одного і знають хто чим дихає ! Активісти зараз виступають по безпрідєлу , а все , що не законно то - це злочин! Волиньпост перестаньте людей дурити своїми заголовками тупими і не правдивими! кого побили? де фото, де факт побиття? чи Ви просто хочете поговорити та попіаритись???
Відповісти
Найти тих хто побив, раз плюнути !
Відповісти
вже знайшли.
вони самі себе замовили, щоб зробити із себе "борців за справедливість" і піаритись.
Відповісти
Мелочь, но приятно...
Відповісти
Це не активісти, а купка істот, які ніяк не можуть вгамувати свої амбіції, дістають простий люд. Лізуть з усіх щілей, як ті таракани, а потім миттєво розповзаються. Мабуть в людей терпець урвався.
Відповісти
Ати простий люд?Простий люд вони не чіпають. Гасять таких злодіїв як ти.
Відповісти
Це як треба хапатись за посаду, щоб скоювати злочин?!
Навіть не смішно. Здається, що краще просто звільнити всіх попередніх, а потім набирати на конкурсній основі. Дітей, родичів та самих "колишніх", в яких є зальоти не допускати взагалі.
Також цікаво, як тилові криси (відділ кадрів, наприклад) за 2 роки мають більше 20 заохочень? Власне, за що?!
Відповісти
Ясен пень, в мрэв такие бабки крутятся, кому терять охота?
Відповісти
шкода.брати та сестри.прийшли нові люди та незнають що робити.страшно подумати що буде далі.
Відповісти
побили :))))? які травми ? ото навчились заголовки писати :))) в заголовку побили в самій писанині , що намагались :) то де правда? подивлюсь на морди ...думаю , що мало дали! ой ! , щось я відволіклась то які там травми жити хоть будуть????
Відповісти
Ще до влади не прийшли, а уже маленькі корбани
Відповісти
Проблема втому, що Сама серйозна травма - це у вас в голові))
Відповісти
Ржу неможу, ось і повнились ряди Мельничуків Мусічуків Тімошенків Корбанів!
Відповісти
головне на, що потрібно звернути увагу то на вимогу так званих нападників провести прозору атестацію!а взагалі мені все - це нагадує 90 коли, щоб десь працювати , або заробляти потрібно було бути в ладах з рекітом , або простими словами з бандюгами. Так і в нас зараз виходить , що срані активісти , дії яких часто виходять з правової площини виконують роль суддів та рішал. Колись були рекітири , а зараз активісти. Щодо реформ в правовій системі то до бандюків активістів , які проводили атестацію в громадян буде багато запитань , а саме на підставі чого залишились працювати ті , кого потрібно було гнати в шию в першу чергу? скільки заплатили актевістам , що деякі товаріЩі залишильсь працювати в правовій сестемі? з не офіційних джерел - це 1000$
Відповісти
Ці активісти лізуть в всі держструктури де можна пропхати своіх людей так вони і Шпигу пропхали.Швидкого засцали бо він сказав що бистро зогонить іх під плінтус.А ви народ слухайте іх палку брехню як вони бораться з корупцією.
Відповісти
а мене ось , що цікавить нова поліція буде їздити на ротацію в зону АТО? знаю , що колишні правоохоронці їздили і проявили себе дуже позетивно. чи це зараз новий вид , як увельнути від АТО? зарплату получають не малу (доречі йшли в поліцію в основному за ради зарплати) бо в дупі бачили мету , щось міняти в країні! І хватить роздувати проблему висмоктану з пальця! Хоча по великому рахунку хай би і дали пі..и то було би по заслузі!
Відповісти
Є номальні менти мужики, Атошник діло говорить.
Відповісти
В мене кум мєнт.Ні разу від Луцька не був в АТО))))Це факт.
Відповісти
З цього моменту я тобі не кум!
Відповісти
напишіть де це сталося?
Відповісти
Читаю коменти і перше, що хочу сказати: люди, ви стадо і бидло, нічим не краще за той мордор, який ви кожен день клянете. Нічого не зробивши самі, ви хаєте інших. Напрошується тільки один висновок - ви заслуговуєте на те лайно, в якому живете.
Відповісти
Жодного коментаря від зареєстрованих у фейсбук.Рівень коментарів по розуму зашкалює. Це не ново на ВП)))Ті хто хоче щось змінити-справами займаються, тролі-умнічають у коментарях)))
Відповісти
Не признаю ніяких тестів!Зараз найкращий тест для справжнього захисника Батьківшини - зона АТО. Рік захистив, як треба, прийшов на ротацію - маєш бажання - йди далі працювати в поліції.Ніхто слова не скаже. А то як в мирний час кришувати самогон, наркоту, блядєй - море захисників, а як в АТО - нікого!
Відповісти
Підтримую.Факт на лице
Відповісти
Ну что же. Если по-бандитски нападают на людей - значит и есть бандиты. Значит, правильно, что турнули из органов. Их уже не изменишь - быковать и бить людей они и дальше будут, но уже без "ментовской" корочки. А то что мало побиты объяснимо: вы Богдана видели - его, чтоб побить, двух ушлёпков мало будет.
Відповісти
Если бы реально хотели навалять - наваляли бы, а то кулаком один раз стукнули и слиняли, ни следов, ни повреждений, тут липой пахнет, похоже богданчик что-то мутит, чтоб внимание привлечь, дешевый пиар.
Вот второго реально побили, значит реально хотели побить, если не с пустыми руками пришли.
Відповісти
Хотели побить и ...только раз кулачком стукнули))
Совпадение?
Відповісти
А мене цікавить одне - під час атестації всіх направляють на поліграф, а чи пройшли поліграф самі члени цих комісій? Тобто, а судді хто?
Ми бачимо певні прізвища, особи, їх називають громадськими активістами, але мені здається, в першу чергу для об"єктивності, треба перевірити на чесність саму комісію, цікавлять питання:
чи давали вони хабарі
чи брали вони хабарі
чи вирішували питання в обхід закону
чи лобіюють чиїсь інтереси під час роботи атестаційної комісії
і для прозорості дані поліграфа розмістити в вільному доступі у інтернеті, з коментарями поліграфолога, тоді ми побачимо, хто є хто.
а так - це звичайний фарс під прикриттям громадських організацій.
Відповісти
Хлопці, бачив особисто Богдана, не синців, не подряпин в 18.00год біля готеля Україна. Це є піар самі прибігли в балаклавах зробили імітацію побиття і натому підняли хай, це спіціально щоб віволікти поліцію, щоб мол рішайте знами платіть гроші, щоб ви там служили. А там ітак одна бідота не рахуючи тих керівників та замів. Гнати тих актевістів треба. Вони вже скрісь наробили тільки розшатують дану ситуацію.
Відповісти
То вже всі зрозуміли, що "побиття" на вул. Шевченка - постановка, але навіщо?
Очевидно, що не просто так, має бути мета.
Відповісти
Останні новини
Побили активістів, причетних до переатестації. ОНОВЛЕНО
18 лютий, 2016, 23:17