Троє з чотирьох заступників керівника волинської поліції не пройшли атестацію

 Троє з чотирьох заступників керівника волинської поліції не пройшли атестацію
Співбесіду в атестаційній комісії ГУ Національної поліції на Волині не пройшли три заступники начальника облуправління.

Про це повідомляє IA ZIK.

Як стало відомо, співбесіду в атестаційній комісії не пройшли три заступники начальника ГУ Національної поліції у Волинській області – Анатолій Петрушин, Анатолій Шумик і Олександр Балицький.

Також на співбесіді провалилися начальник управління кримінальної поліції на Волині Геннадій Єпіфанович та начальник кадрового забезпечення управління Сергій Кондратюк.

Не пощастило і низці очільників райвідділів. Зокрема, не пройшли співбесіду начальник Луцького міськвідділу поліції Ігор Муковоз, Нововолинського міськвідділу Віталій Мархальчук, Маневицького РВ Анатолій Близнюк, Любомльського РВ Юрій Ліпич, Ковельського РВ Іван Тусь та Рожищенського РВ Олександр Басалик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 179
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не пройшли три заступники начальника ГУ Національної поліції у Волинській області – Анатолій Петрушин, Анатолій Шумик і Олександр Балицький. А тепер куди їм і іншим таким йти? Може в "СБУ"?
Відповісти
А нас після всього це має хвилювати?!Якщо не знають куди,то я дам пораду-до СІЗО спочатку...Ще мало накрали та навбивали???Еу,прокиньтесь!Лучан дістала бездіяльність правоохоронних органів!
Відповісти
Мене все влаштовувало в роботі міліції
Відповісти
В Київ на підвищення
Відповісти
це канешно піпец.....
Відповісти
Про Шумика ничего не знаю, но Петрушин и Балицкий - это не удивительно, что они не прошли!
И еще, кто четвертый зам?
Відповісти
Шумики - це міліцейське прізвище. Від Луцька до Камінь-Каширська. Ці люди більше ні на що не здатні. Вчитиса не хочу, красти боюса, поїду в Луцк - в сержанти наймуса.
Відповісти
Шумики здатні очолити міліцію, а ти на що здатний
Відповісти
А чому ж не пройщов Басалик? Олександр Іванович чеснійший чоловік, хороший сім'янин, керівник нової генерації. Як таке може бути? Куди дивляться ці активісти?
Відповісти
в інтернет вони дивляться і чутки збирають, щоб потім показати, ніби в курсі подій, але забувають, що в інтернеті гівно на вентилятор кинути справа проста, а реальні факти відсутні.
зводять рахунки один з одним, нормальних людей позвільняють, а хто бабло тим активістам приніс - лишать.
цікаво, а хто злочинців ловити та справи розслідувати потім буде - активісти?
Відповісти
Активісти можуть тільки молоти язиком в інтернеті щоб їх ніхто не знав ба в очі сказати слабо
Відповісти
Басалик О.І., на заздрість місцевим бізнесменам, всього за неповних два роки підняв з нуля двохповерховий цегляний будинок в 226 кв.м. Побудувався і справив новосілля у сусідньому райцентрі Рожище по вул. Марії Бойко, куди на ночівлю щоденно приїздить із Ківерець службовим автомобілем і на державному бензині (15+15км). Як це вдалося зробити міліціонеру з невеликою зарплатою – для рожищенців залишається незрозумілим. Адже в його декларації за 2014 рік значиться лише 80373 грн. доходу, а це 6,5 тисяч гривень в місяць, на які при нинішніх цінах і прокормити сім’ю із чотирьох чоловік не просто. Басалик О.І. дуже зайнятий особистими справами, тому і не дивно що на вулицях у підзвітних йому Ківерцях і Рожищах комісію МВС зустрічали лише нетверезі поліцейські.
Відповісти
маленьке уточнення: Олександр Іванович "чеснійший" чоловік
Відповісти
А казали Кондрат пройшов..тепер хай валить на пенсію...
Відповісти
Чи не так?
Відповісти
А тобі він напевно десь добре кока твої придушив.... Або ти прогнозуєш на його посаду))))
Відповісти
Дивлячись на нього, то задумуєшся чим це він міг зробити, його вітром здуває...
Відповісти
А ти напевно не раз лизнув(ла) йому його кокі...він з тих шо і ти "любителі" полизать
Відповісти
Для чого безпідставно паплюжити людину? Лише за те, що він міліціонер? А какашкою вас можуть, можливо, назвати ще більше людей, ніж Басалика.А якщо у вас якісь конкретні звинувачення, то будьте добрі озвучуйте. А то дискусія зводиться до формату: САМ ДУРАК.
Відповісти
Вони всі герої на словах коли їх не бачать, а запитай хто він відразу пропадає
Відповісти
Радий за одного чоловіка, і завжди його поважав і поважаю, таких як він в міліціі не було і в поліціі не буде..
І поважають його всі, бо завжди входив в положення підопічних, і розбирався у всьо по суті...писати можна дуже багато про його хорошого, бо поганого і не замічав ні від кого, як від міліціі так і від підопічних..
Це людина з великоі букви СОЛОНЕНКО Володимир Володимирович
Відповісти
Як від людей так і від підопічних
Відповісти
Повністю підримую! Солоненко В.В. це взірець того яким має бути керівник. Хотілось би, щоб саме він очолив ГУНП у Волинській області.
Відповісти
А Володько Юрій пройшов??
Відповісти
Капрал коли толя шумік на першому опорному працював ти під столом бігав і на ........ буба казав. Коли капрал стане полковником тоді буде когось обсуждати і навчати. Не думайте це пише не толя шімік а той хто його знає не один рік.
Відповісти
бляхаа Поліщук знову порішав
Відповісти
Потрібно дивитись на речі реально.Балицький ніколи нічого не робив корисного для лучан,в нього повністю дута кар'єра і репутація взяточника,то тепер нехай напнеться на гражданці
Відповісти
автомайдан луцька пригадайте чи не ви балицького сашу просили стати керівником області?
Відповісти
Ми ж тоді ще не знали про віджаті ним автомобілі та його звязки з криміналом
Відповісти
ти такий наївний
Відповісти
100 відсотків Ви праві. Цей Балицький такий тихий-тихий, а все рвав під себе. І це єдине, чим він займався досить фахово - його віджавтий автопарк є цьому підтвердженням. А працювати для лучан, для всіх волинян - це не його рівень, він на це не здатний.
Відповісти
Мент-це діагноз,притому не виліковний.Тільки повна заміна.Будуть помилки,але іншого шляху немає.
Відповісти
то йди на заміну
Відповісти
КУм потвоєму "помилки". Ці "помилки" виллються на простих людях-потерпілих яких пограбують, обікрадуть а шукати викрадене не буде кому. Нові працівники в колію входити будуть не один рік, Ви думаєте що в міліції працювали старі кадри Ви дуже помиляєтесь там іде такий потік кадрів що зроку в рік там працюють пацанята, стаж роботи від 1 року до 3 років, хто не вірить підіть подивіться. Слідчі і прокурори ніколи крадія не шукали вони тільки готові бумажки переписували які подасть опер. На даний час на карний розшук наплювали і розітерли, працівники переживуть, повірте якщо вони змогли працювати в тому лайні щоденному в гражданському житті вони проживуть. Жаль тільки людей простих які живуть в області.
Відповісти
Крирозшук дійсно не пропаде, вони ще більш фахово ніж бандити бубуть красти. А верхушка, що не пройшла атестацію, не пропаде, тому що навіджимали бабла, машин, квартир на два життя наперед
Відповісти
Басалика зря вони турнули. Не найгірший варіант був для Ківерець і Рожища
Відповісти
Заступники Шпиги - ПЕТРУШИН і БАЛИЦЬКИЙ атестації НЕ ПРОЙШЛИ і будуть звільнені з органів за невідповідністю. Це дуже правильне рішення! Наприклад, у Петрушина є аж ЧОТИРИ квартири в Рівному і Луцьку , але совість не стримала його, коли він ставав ще й на розширення житлової площі. Балицький навіджимав аж ЧОТИРИ автомобілі і перед атестацією почав спішно переписувати їх на інших осіб, у тому числі на криміналітет. У той час, коли ми боролися із злочинцями, ці пани набивали свої кишені, ковтали віскі. А подивишся їх декларації про доходи - бідняки із бідняків! ОТО ПРОЙДИСВІТИ В ПОГОНАХ!!! Незабаром ми оприлюднимо більш детальну інформацію про їх "скромне" життя.
Відповісти
Ні в кого не викликає здивування привязаність "Безквартирного офіцера" та та "копа" до цифри чотири.
Ждемо подальших коментарів про 4 жінки 4 ...
Відповісти
Пройдисвіти - це автор даного коментаря. Оприлюдніть свою детальну ініормацію про "скромне життя", а тоді уже пишіть такі звинувачення.
Відповісти
Ти назвала мене пройдисвітом. Ти не є донькою Анатолія, бо його доньку звати Іра. Але ти з піною захищаєш цього привабливого зовнішністю чоловіка. Так хто ти є?
Відповісти
Прекрасно знаю Анатолія Петрушина і можу сказати, що він має рідке поєднання розуму, професіоналізму, порядності, людяності і ще з десяток добрих якостей, якими, нажаль, судячи з тексту не володіють "безквартирні офіцери" (так і напрошується доньки офіцера )) Я був упевнений, що саме Петрушин А. по сукупності своїх якостей безболісно пройде атестацію, бо він профі, який пройшов усі єтапи кар"єри завдяки розуму, і аж ніяк не грошам. Я, знаючи, що Петрушин А. з сім"єю з чотирьох чоловік "шикарно" мешкає у малогабаритній двушці по Гордіюк, стверджую, що чотири квартири - повна маячня " безквартирних офіцерів (начскладу?)", мотиви якого мені не відомі, але підозрюю, що це або заздрість, або образа на весь світ через особисті комплекси і власну неповноцінність, ну, можливо ще помста за профдіяльність у конкретному криміналі.
Відповісти
Вам порада: менше "будьте упевнені", менше "підозрюйте", а глибше вивчайте, кого обираєте у друзів, щоб потім не падати обличчям у грязюку, непереконливо захищаючи цих самих друзів. Літри випитої спільно горілки - це ще не факт чистоплотності друга та щирості дружби. Чи не так?
Відповісти
Ще б знати від кого я отримав таку пораду ))) щоб переконатися, чи надходить порада від людини, яка цього достойна і до думки якої варто прислухатися)) Тож прошу вас вийти з анонімного режиму. Літрами випитого спиртного міряють не дружбу, а товариство по чарці ( собутильництво). До речі, до спиртного відношуся прохолодно -)) Я бачу, що ви налаштовані Петрушина А. ще і пияком оголосити, щоб посилити ефект. Ваші наміри очорнити і демонізувати його марні, бо він людина відповідальна і авторитетна.
Відповісти
Зачем Вы пробуете достучаться до совести того кто имеет явную цель дескредитировать репутацию человека, который мстит Толику за своего брата. Таких людей видно сразу по громким но голословным вы сказываниям. За которые им увы платят...
Відповісти
Ми вже тисячу разів дивувалися: як можна було навіть подумати у 2014 році, вже після Революції Гідності, про висунення того ж Петрушина А.С. на посаду першого заступника ГУ-начальника Слідчого управління (нехай він легко знайшов і, як він сам говорив, відвіз до Києва за це 40 тисяч «зелених»), адже він погрозами звільнення та кримінальної відповідальністі примушував підлеглих слідчих якнайшвидше розслідувати справи активістів Майданів Волині, яких називав бандитами і недоносками?
Більшість цих слідчих вже звільнилися з органів внутрішніх справ. Запитайте, наприклад, у наших колишніх колег із СУ Василя Корець чи Юрія Пилип’юка, які під палкою тоді ще заступника СУ Петрушина А.С. змушені були вести справи проти активістів Майданів: ЧОМУ ВОНИ ЗВІЛЬНИЛИСЯ, адже професію свою любили? І у відповідь почуєте: тому що їх внутрішнє сумління та відданість верховенству Закону не дозволяли їм більше перебувати під антиукраїнською опікою Петрушина А.С., який після Революції Гідності не лише не був покараний, а навіть легко купив вищестоящу посаду начальника СУ та ще 1-го заступника начальника УМВС області.
Відповісти
Одне можу прокоментувати: 1. Заздрість.
2. Пишуть потенційні клієнти слідчого управління ))
Відповісти
Яка ж по-хутірські гнила в тебе і душа, і свідомість! Ми десятиліттями стоїмо в черзі на хоч яку квартиру, діти виростають - доводиться жити в тісноті і т.п. А ти про заздрість. Бо видно і сам є таким же хапугою. А Петирушин за попереднім місцем служби в Рівному хапанув 2 квартири, за що його поперли з області - ще і в Луцьку захотілося повторити свої квартирні здобутки. А безквартирні офіцери хай чекають...
Відповісти
Чекай. Прийду душити.
Відповісти
До ведення справ проти активістів Майданів я та інші слідчі залучалися на підставі наказу начальника УМВС України у Волинській області. Підставою для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань було повідомлення представників Волинської обласної ради та Волинської облдержадміністрації. Безпосереднє керівництво розслідуванням здійснювалось прокуратурою області. Відповідно Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» дані провадження були закриті. Так що ваші анонімні твердження про нібито примушування мене та інших слідчих Петрушиним А.С. вести вказані провадження є неправдою. Тим більше, що під час зазначених подій Петрушин А.С. взагалі на роботі не був у зв'язку з сімейними обставинами та відповідно ніяким чином не міг впливати на проведення розслідування.
Щодо призначення Петрушина А.С. начальником СУ УМВС ввжаю, що дану посаду останній займав по праву та справедливо. Впевнений, що мої слова підтвердять всі працівники управління.
Про 40 тис. "зелених", квартири та якесь некоректне відношення до активістів Майданів це все неправда, тому ви і пишете під псевдонімом, бо боїтеся відповідальності за наклеп.
Відповісти
Юра, не бзди, бо не знаєш, як тебе характеризува поза очі Петрушин. І добре, що ти не чув цього. Якщо ти не знаєш про 40 тис. "зелених", квартири, то краще не називай це неправдою. А то ці твої безпідставні заперечення видають, що оцей твій спітч написаний під диктовку того ж Петрушина.І останнє: наприкінці свого спітча ти вжив слово "наклеп", яке ні в КК, ні в КПК давно вже не вживається. Ти ж досвідчений слідчий!
Відповісти
Закон України «Про інформацію» (визначення поняття оціночного судження) і Конституцію України (ч. 1 ст. 80)
Відповісти
Яка ж ти мразь продажна...
Відповісти
А ти був в тих квартирах? Ти їх бачив? Ти їх рахував? Як не був, то якого хера тут все пишеш... Позаочі, Петрушин А. С. Ніколи своїх колег не обсирає, завжди стояв горою за них. Юра Пилипюк розумний чоловік і ніколи не повірить в цей бред
Відповісти
Шановний колего! Ми з тобою декілька років ходили по одному коридору... Так ось яка картина була сьогодні: мінімум у трьох кабінетах наші колеги тихенько піднімали чарки за справедливе рішення атестаційної комісії по Петрухє. Коментарі зайві. Врахуй для формування своєї обєктивної позиції.
Відповісти
В каждом из кабинетов наливал Потарась....
Відповісти
Шановний Юрію, дійсно наказ про залучення слідчих до ведення справ проти активістів Майдану підписував нач управління УМВС, який не завжди читав текст. Але готував цей наказ, підбирав надійних слідчих саме Петрушин. Саме Петрушин щогодинно контролював роботу слідчих, тоді часу на розтяжки не було. А зараз виставляєте його скромним українським патріотом. Ще напишіть, що кримінальні справи не підчищає на користь небідного криміналітету, що на вокзалі живе, що шикарну Ауді А6 на металобазі знайшов... Не треба підтакувати корупціонеру. Ми ж в єдиній системі координат живемо...
Відповісти
Тисячу раз здивованим "слідчим" хочу порадити не змішувати грішне з праведним і не плести дурниць, бо таким як Петрушин А. не потрібно платити гроші за призначення на посаду, бо усі, хто з ним стикався по роботі знають, що він не лише профі високого гатунку, але має дар хорошого керівника. Думаю, що 99 відсотків слідчих області підтвердять його вміння працювати з людьми, не вдаючись до хамства, самодурства, зверхньості, небажання допомогти або захистити підлеглого. Прошу так званого автора цього листа відкрити личико, нехай всі побачать його "красу". Незалежно від того, що тобою керує, можу запевнити, що ти ніякий не патріот і тим паче не слідчий. І не посилайся на Корця В. чи Пилипюка Ю. Останній вже відписався. І взагалі, якщо ти знайомий з Петрушиним А, то маєш знати, що керувати підлеглими за допомогою палки - зовсім не його метода. До речі, для виявлення патриотизму не обов"язково розмахувати прапором і бити себе копитом у груди. Достатньо просто чесно робити свою роботу на благо людей і держави, які потерпіли від криміналу. І Революція гідності в т.ч. відбулася для того, щоб саме такі як Петрушин А. працювали в оновленій поліції.
Відповісти
Прикро, шановний, що ви так сліпо заступаєтеся за свого кореша. Але увагу привертає те, що ви не відкидаєте факту хабара Петрушина за посаду, а лише нібито впевнені, що "таким як Петрушин А. не потрібно платити гроші за призначення на посаду". Дійсно, ні в якому разі не потрібно плати ні Петрушину, ні будь-кому іншому. Але є Петрушин заплатив! Більше того відверто сказав багатьом у своєму СУ. Так що ваші дуже запізнілі слова підтримки Петрушина А. є дійсно запізнілими. Треба було тоді, коли Петрушин складав ті "зелені" в конверт, взяти його за руку і сказати: друже, не роби цього, це ж хабар, це ж корупція А ви зараз нам ля-ля пишете
Відповісти
Я категорично відкидаю можливість сплати Петрушиним за посаду !!! Категорично!!! Вас це задовільняє??? При цьому я не був би таким категоричним у інших випадках і припускаю, що за свої посади платили інші посадовці. Мене насторожує ваша обізнаність у нібито сплаті. Ви були присутні? Надавали йому гроші для цієї операції? Ви знаєте кому саме він їх сплатив?. То чому ж ви стільки часу мовчали? Де ваша заява в прокуратуру? Біда у тому, що ось такі анонімні дописувачі і грають свою ганебну роль у тому, щоб направити громадську думку в напрямку підозри і опорочення порядної людини. Це той самий донос завдяки якому мільони невинних людей страждали у ГУЛАЗ, слава Богу не ті часи. І я не кореш Петрушина А. Я його друг, принаймі хотів би, щоби він був моїм другом і пишався би цим !!! Достойна він людина. Якби я побачив або почув, що він, як ви виразилися "складає зелені у конверт", він би "помер" у моїх очах. А поки цього немає, ваші анонімні аргументи мене не торкають, тому я його ціную і поважаю. Ось так! Прошу вас поспілкуватися зі мною в реалі, хочу вислухати ваші доводи.
Відповісти
Ваша, шановний, обізнаність про свого друга є, повторюю, сліпою. І перш за все про гроші хабара. І як би ви категорично це не відкидали, але це його слова вслух! Ніхто нічого не придумував. І ГУЛАЗ тут ні до чого. Не треба до корупційного хабара прив'язувати білими нитками мільони невинних людей, які постраждали у ГУЛАЗ. Це не аргумент, який би виправдовував вашого друга.
Відповісти
скоро своє хабарництво вже будуть виправдовувати сонячним затемнення - що через нього не бачили що брали з чужих рук
Відповісти
Уважаемый, ты видел 40 тыс. долларов наяву??? Уверен что никогда! 40 тыс. по 100 долларовой купюре составляет ровнт 400 купюр. Попробуй поместить их в конверт! Туда поместиться ровно столько сколько тебе заплатили за этот пост!
Відповісти
Я стикався по "роботі". Ту роботу, яку він мав робити він не робив. Нема доказів, але скоріш за все не бесплатно, були б - давно сидів би вже. Тому що на такі злочини, які були вченні певними особами, просто неможливо закрити очі. А він взагалі був на місці злочину і навіть не порушив кримінал. Мудак він як і Балицький і Шпига. Гнати їх в шию. Не знаю про квартири та машини - говорю лише по роботі.
Відповісти
Балицький О.І. донедавна мав в особистій власності автомобіль: «УРАЛ-375Д». Його дружина Балицька О.А., яка працює в дитсадочку, мала у власності автомобілі: «УРАЛ-5557», «ГАЗ-66», "Audi A6». Перед атестацією почав спішно чистити свої авдієві конюшні. Один із цієї багатої, як у Януковича, колекції автомобілів - вантажний «УРАЛ-375Д», який приносив йому прибуток від перевезення лісоматеріалів та інших будматеріалів ще з 2008 року, Балицький О.І. перед атестацією перереєстрував на свого давнішнього знайомого, відомого на Ковельщині крадія лісу Стрюкова Олексія Миколайовича. Цей імпортер лісоматеріалів висів на гачку у Балицького О.І. ще з часів служби офіцера в УБОЗі. Тому той легко погодився взяти в неофіційну оренду вантажний автопарк «убозівця», розуміючи, що отримує для свого кримінального бізнесу надійний дах. І не промахнувся, адже попри всі спроби місцевих правоохоронців завести проти нього кримінальні справи Стрюков О.М. щоразу вислизав незаплямованим. Тому його щедрість в якості добірних колод, з яких побудований дачний будинок Балицького О.І., є абсолютно зрозумілою. Як і абсолютно зрозумілою для нас стає відповідь на запитання: чому Балицький О.І. частіше зустрічається з отакими проходимцями, ніж зі своїми підлеглими?
Відповісти
Знайомі опера кажуть, що на Балицького, якого тут дехто так обожнює, такого корупційного матеріалу накопали, що мало не покажеться. Буде сперечатися, з апеляціями возитися - то ще й без пенсії звільнять От тобі тихий, шкоди нікому не зробив і т.п.
Відповісти
Копе, тобто в твоєму розумінні три старі машини, кожна з яких старше 30 років, свідчить про те, що Балицький корупціонер? Наприклад, його попередники, той же Сохацький чи Нікітюк, побудували ссобі шикарні особняки, катались дійсно на дорогих іномарках. При цьому гонору в обох було хоч відбавляй. Балицький - один з небагатьох керівників ГУНП, який чудово знає оперативну роботу, демократичний з підлеглими, при цьому чудовий організатор.
Відповісти
... а ще більш чудовий корупціонер!
Відповісти
мова не про старість машин, а про те, що назбирав їх шляхом віджиму. тобто силою посади примусив інших передати ці машини йому, по убозівські всесильному. А перед переатестацією, яку ні він, ні йому подібні не чекали, почав швиденько переписувати на інших людей, у тому числі і на кримінал. Ось і вся "кришталева" чистота і "чудові" організаторські здібності Балицького
Відповісти
А з Озера Ківерцівського району можна слово? Тут про шикарні особняки і дорогі іномарки якихось Сохацького і Нікітюка мова йде. А ми в селі бачимо, хто і з чого будував хатинку не на курачих ніжках біля води і на яких іномарках приїздять сюди Балицькі. Приїздіть до нас перед тим як писати то покажемо
Відповісти
Потрібно вивчити склад атестаційної комісії. Думаю, бажаючих нам допомогти буде досить.
Відповісти
простіше їх на поліграфі перевірити, по справедливості, щоб сумнівів не в кого не виникало, що судді достойні.
Відповісти
Привіт! Шановні друзі, а чому всі про Муковоза мовчать?
Відповісти
Привіт! Шановні друзі, а чому всі про Муковоза мовчать?
Відповісти
Пригадуємо, як майже два роки тому теж «не помічав», а точніше координував збут наркотиків офіцерами відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків тодішній керівник цього відділу Муковоз Ігор Володимирович. Всі четверо наркоборців і за сумісництвом наркоторговців з його відділу були викриті. Але це не завадило Муковозу І.В. не просто уникнути відповідальності, а ще й очолити міліцію обласного центру – м. Луцька і стати полковником. Проглядається корупція?
Відповісти
Я не буду називати у відповідь теж придурком, бо із змісту твого опусу і так видно, що саме ТИ і є таким. А от цей "один із самих полрядних", як ти пишеш, на службі займався лише вирішенням особистих питань і наживався. І ти, видно, входив у його ОЗГ. А ми дійсно за копійки і в день і вночі ловили злочинців.
Відповісти
Розворушився гадюшник, почало припікати.
Відповісти
А Поліщук пройшов виходить?
Відповісти
ржунімагу
Самий чесний виявився Поліщук. Це такий собі сірий кардилал в поліції, старий знайомий начальника ГУНП.Його ж довірена особа. Саме він розставляє всі кадри в області, кришує ринок металобрухту, ринок цигарок та лівої горілки і спирту, має свою долю з мрео.
і Поліщук - чесний поліцейський(((
Відповісти
Він всіх здав за що його і оставил
Відповісти
Всі менти що пройшли атестацію(від лейтенанта до генералів) здали інших ментів. Вгнати всіх до останнього і набрати молодь після закінченя ВУЗів
Відповісти
березинський пройшов...
Відповісти
Шумик А.П. нормальний та простий мужик (напишіть про нього хоть хтось компру якщо знаєте)!!! Я не знаю, але в порівнянні з Поліщуком О.Ю. якого залишили в поліції!?!? Це повний ПІПЕЦЬ!! Більшість працівників ДСБЕЗ помножили на ноль лише за те, що вони там працювали, а Поліщук все життя в ЕКОНОМІЦІ пропрацював і набрав немало але залишився!!!!!! ГАМНІСІЯ І ПЕРЕГАМНІСТАЦІЯ!!! БАБЛО ПЕРЕМАГАЄ ЗЛО!!!!!!
Відповісти
Балицький О.I порядний i чесний керiвник,нiякий не хабарник,нащо говорити всякi дурницi про нього,кожен хто з ним працював не скажем про нього погане!!!люди дивiця на iншi служби органiв Влади де хабарi вiдповiдають дiйсностi!!!автомобiлi vip класу,замкi,золото, айфони 6s..а Людина яка все життя вiдала мiлiцii,на гражданку?,це не правильно!!!
Відповісти
По кольору твоїх сліз на захист Балицького видно, що то його родич вже включився у відмивання хабарника. Але є оде "але": хабарник ніколи не скаже, що він бере хабарі, він завжди думає, що хабарні гроші чи автівки він заробив. Оце дійсно неправильго, товаришу "шеф"!!!


Відповісти
ЧЕСНИХ МЕНТІВ НЕМА ЖОДНОГО НА ВОЛИНІ
Відповісти
спочатку грамоті повчись, а поті вже нам розкажеш про айфони 6s..а. Добре?
Відповісти
Багато хто віддав своє життя міліціі, але так нічого крім пенсії в розмірі 1900 не заробив!
Відповісти
Кожен сам коваль свого щастя. Хтось тримав все життя у міліції?
Відповісти
Відразу видно, що порядна людина пише, не то що Петрушин, Балицький та їм подібні рвачі. Ці голодними після звільнення не залишаться. Перший квартири продасть, другий - автомобілі і бідність їх ніколи не наздожене. Али чи будуть вони від цього морально щасливими, якщо зміст слова мораль їм відоме?
Відповісти
А щастливы ли Вы от того что БЕЗ КАКИХ ЛИБО ССЫЛОК НА ОТКРЫТЫЙ РЕЕСТР ИМУЩЕСТВА Вы пытаетесь убедить общественность в Ваших фантазиях???
Відповісти
Під час революції всі активісти ПС, АМ і т.д. були справжніми патріотами і людьми які хотіли змінити бандитську владу. Після революції всі активісти стали підприємцями. Всі (поголовно) мають справу з янтарем. Вони відчули владу. Думають що можуть вирішити все і всіх. Ви скоти стали людьми, які за певну подяку вирішують любі питання. Треба комусь голову проломити ПС тут як тут. Ми ж герої! Ми на сході воювали(маю на увазі розкрадання майна,кришування і т.д) Да ви всі гниди!!!
Моя думка: Петрушин заважав роботі корумпованих офіцерів. Анатолій-єдиний кого я можу назвати Офіцером поліції, а не Мусором...
Відповісти
Неправдива і корупційна твоя думка: Петрушин корупції серед нас, офіцерів, не заважав. Він її навіть не завжди тихенько очолював. Приходь і ми тобі дещо, окрім 4 квартир, покажемо і розкажемо.
Відповісти
Куда треба прийти, хочу побачити ті квартири. Цікаво ж...
Відповісти
Домовилися!
Відповісти
куди приходити?
Відповісти
Дай ссылку на реестр прав собственности на вышеуказанные квартиры??? Или на свой пополненный счет...
Відповісти
Дійсно, нахапавши від держави аж 4 квартири, Петрушину А.С., якого ти так слізно шкодуєш, треба бути обережним, ситуація дуже близька до кримінального провадження. А щодо "гнилі", "Скотини", то з тобою все зрозуміло, що ти є таким самим злодіякою і корупціонером. Рано чи пізно і до тебе прийде ревізор
Відповісти
То, де ж факти??? Наш народ любить докази, факти. Назвіть адреси тих квартир, ми хочемо побачити як він живе... Фото скинь. Де докази??? Цікаво ж Все таки людям як і де він живе
Відповісти
Не розписуйся за весь наро - ХТО ти такий? Розберись спочатку в собі - як ти живеш. А адреси всіх чотирьох квартир лежать на столі тих, хто проводив атестацію і хто буде давати подальшу правову оцінку квартирним аферам цього полковника.
Відповісти
Адреса жолжны были бы быть в реестре прав по недвижимости. Но их там нет... Есть только твои провокации!
Відповісти
Теж хочу побачити ті квартири. Хоть фото покажіть. А то все тільки пусті слова, переливаєте з пустого в порожнє.
Відповісти
Диму без вогню не буває. Ви ж самі один одного і топили доносами. Петрушин як слідчий професіонал. Але на керівника не дотягував. Не мав підтримки колективу, лише окремих блазнів. Загалом якщо хотіли щось змінити треба було починати атестацію з центрального апарату
Відповісти
Послухайте, що я вам всім хочу сеазати: у мене самий найкращий у світі чоловік, самий найкращий тато своїм дітям, самий справедливий, самий, самий!!! Мені дуже боляче читати цю вся гидоту. На рахунок колективу... То це повний бред,що його не поважають, він дуже поважає і цінує своїх колег! Ну, завилась в нього якась " криса", яка ненавидить його, і таке буває. Але більшість людей завжди його підтримує. Більше мені нічього не треба... Я знаю, що в нього дуже багато друзів, вірних друзів. А на рахунок цих долбаних квартир, то дійсно, предоставте факти, я сама хочу їх побачити, покажіть мені і всім людям, не бійтесь... Ах, да, забула, якщо він такий мілліонер... То якийсь дурненький, заплатив за посаду ( як Ви писали) 40 тис зелених, а їздить чомусь не на джипах чи нових авто з салона, а як ви сказали, шикарна Ауді А6 1998 року. Мені боляче за нього, що є таки страшні люди поруч біля нього((( але нічього, Анонім, дай Вас Бог здоровья, успіхів у роботі, процвітання, а саме головне мозгів!!!
Відповісти
Шановна Жанетто Ігорівна! Дуже правильно робите, що захищаєте чоловіка. Але робити це треба дійсно правильно, правдиво - чого, на жадь, не робите. Більше того обзиваєте нас "крисою", "страшнимии людьми", відкадаєте що заплатив за посаду 40 тис зелених. Бійтеся Бога, який все бачить і все знає. І в управлінні про ті 40 тис за посаду знають мабуть всі і не від когось постороннього, а від самого вашого чоловіка. Щодо квартир, то вони не долбані, були державні а стали вашими. А ми десятиліттями марно стоїмо в черзі. Вас не цікавить чому наші з вашим чоловіком так різняться зарплати, чому нам майже не нараховують преміальних? То знайте: зекономлений на нас преміальний фонд ділиться серед таких, як ваш чоловік. Це морально? Так що про мораль треба писати тоді, коли сам є високоморальним
Відповісти
Так, ви праві, Бог на небі є, і він все бачить!!! І мені не треба нічього доказувати, йому тим більше.... Не хочу витрачати свій час на " кращих друзів". Дай Бог вам здоров'я і всього самого найкращого!!!
Відповісти
Ми їй про корупцію, хабар, а вона про любов. Ох як зрослися з хабарями! Вони, як видно, стали стали для них такими ж рідними, як батько і мати. А ми разом з Богом, який дійсно все бачить, тепер ще краще розуміємо, як вам нелегко відірватися від дармового корита. Але не бійтеся, на цьому життя не закінчується.
Відповісти
Чи маете вы iншi пiдтвердження ваших мiркувань щодо навелених вами фактiв? Привiт Шпизi та Потарасю!
Відповісти
Вам респект! Сто відсотків Ви праві.
Відповісти
Видно звикла лазити по чужих квартирах. Невже Анатолію такі подобаються?
Відповісти
Тепер усі прикриваються гучним словом "активісти". Прийшли куди сказали, покричали, гроші отримали і все - "активісти". Змішали людей з лайном без жодного реального доказу - активісти. Молодці. Читаючи коментарі, починаю думати, що активісти це ті хто сильно рветься до "кормушки", а іх не пускають. От і починають "активісти" активно писати коментарі, що скрізь корупція, караул, рятуйте. "активістів" для подібних співбесід теж необхідно перевіряти на наявність "віджатих автомобілів та квартир".якщо міняти кадри в установах на основі співбесід з "активістами", то на порядок в краіні можна не розраховувати.
Відповісти
цих коментів вистачить на декілька кримінальних проваджень.... вкотре переконуюсь. що мєнти то продажні коти.... саме коти . бо вони лижуть ноги всім аби пригрітись..... всю мусарню на передову в АТО...
Відповісти
Олена, а ви не хочете відправити свого чоловіка в АТО, а потім хай піде в поліцію і покаже як навести порядок?Мене просто поражають такі коментарі від людей,які поняття сивого не мають про роботу в міліції.Ви робите свої висновки тільки по брехливих наклепах таких, як ви самі.Я не кажу, що всі порядні,в органах сволоти теж вистачає, але не треба ставити клеймо на всіх.У мене теж чоловік не пройшов атестацію, і не пройшов не тому, що не відповідає своїй посаді, а тому що якесь бидло писало кучу листів із наклепами. А друге бидло сиділо в комісії, які і самі на свої запитання відповіді не знало.Він багато років віддав цій роботі, ночами не бував вдома,щоб тепер чути, що якась коза називає всіх котами продажними.А на рахунок Петрушина я можу сказати тільки одне, із начальників це сама порядна людина. Головне, що він завжди стояв горою за своїх колег,він професіональний слідчий,який живе у маленькій двокімнатній квартирі з двома дітьми.А той хто піднімав рюмки в кабінетах за його звільнення це саме ті криси по яких і судять міліцію прості люди.А вам, Олено, івам подібним я можу тільки одне сказати, приборкайте свою ненависть і злість, бо з"їсть вас із середини.
Відповісти
шановна я два роки пропрацювала в міліції і з впевненістю можу сказати . що ЛЮДЕЙ там НЕМАЄ..... там . одні криси які риють яму один одному щоб вислужитись.... ТАКОГО БРУДУ ЯК В МЄНТАХ НІДЕ НЕМАЄ...
Відповісти
Олена, я після ваших слів ще в більшому шоці. Як людина, котра сама там працювала, котра сама бачила як це тяжко, як хлопці ночами там сидять, знає що фінансування в міліції нема,що все що в кабінетах у слідчих вони придбали за власні кошти пише отаку гидоту.З вами я згідна тільки в одному , що бруду там вистачає. Але не треба ставити на всіх одне клеймо"мент".Я, доречі ,теж в міліції працювала і багатьох скотів бачила, але є там хороші люди. І вони не винні, що у нас така держава, а саме наша держава і керівництво несе відповідальність за те, яка стала міліція.А вам грош ціна за ваші слова.
Відповісти
Так, коли потрібно, ми і до ночі сидимо за справами. А наші керманичі у цей час сидять в ресторані готелю "Ураїна" і попивають коньячок з бандидами, яких треба садити, але нам цього часто не дають зробити ці самі керманичі. Так що понизьте градус своєї нервозності
Відповісти
Саму справжню гидоту ви і захищаєте! Гидоту яка змушувала слідчих все в свої кабінети купувати за власні кошти. Керівник, який не може забезпечити повноцінну роботу підлеглих, це не керівник, а недієздатний посадоутримувач
Відповісти
Полковникам, які погоріли на хабарах, квартирах і автомобілях і закономірно не пройшли атестацію, так припекла правда про їх корупцію, що скоро вже і засуджених піднімуть на виправдовування в інтернеті їх корупційних дій.
Відповісти
Правильно Жанетта говорить-КРИСИ ВИ ДИВАННІ!!! Хоч хтось особисто знає Петрушина!? Хоч хтось був в тих квартирах!? Ви як стадо баранів, один сирнув і всі за ним. Факти покажіть скотини!!! Прийдіть в очі Степановичу скажіть ту всю гидоту.
Відповісти
Не дуже то баранами обзивай інших, придурку. А ту всю гидоту, як ти пишеш, тобто наздибані корупційним шляхом квартири нехай сам Степанович тобі покаже, якщо цінує тебе, як свого захисника. Ключі від квартир не в нас, а в його кишенях
Відповісти
Я відстоюю чесну, просту, розумну і професійну людину! Мені боляче дивитись як його обливають брудом нізащо. Нормальні люди, які себе поважають, пишучи про квартири повинні надати хочаб якусь інформацію.
Шановні знавці! Де ці квартири знаходяться!? Конкретно назва вулиці!!!
Зарез якийсь підкуплений олень напише, що під кожною з квартир стоять автомобілі з сумарною вартістю 15 000 000 грн., а А. С. їздить на старій Ауді тільки на роботу.,а так він на Крузаку їздить.
Болісно спостерігати за тим як люди швидко вірять в брехню...
Відповісти
Фу! Яка вульгарщина ходить десь поряд по вулицям славнозвісного Луцька
Відповісти
Сумна ситуація, тому що ні Балицькому, ні Петрушину достойних замін немає.Замість Шуміка ще може бути Солоненко, якщо пройшов переатестацію, хоча і Шумік своїй посаді відповідає. Якщо ж добрі люди знайшли в якості компроматту лише три 30-річні автозламки в одного, 4 міфічні квартири в іншого, а в третього і цього не знайшли, то щось не подібні вони на корупціонерів. Але видно, що комусь потрібні їх місця. Видно ж, що зливають на них цю дезу і роздувають її ж тіж самі міліціонери, які напевне хочуть зайняти ці місця
Відповісти
повірте, серед молодих співробітників і в СУ, і КМ достатньо розумних, ініціативних, а найголовніше - не заплямованих офіцерів, які незабаром займуть посади важняків, що звільняються через корупцію, хабарництво, через те, що повідключали тормоза елементарної скромності і людяності. Це буде поштовхом до подальшого очичення нашої волинської поліції, повернення довіри людей до нас.
Відповісти
не повірю тому що знаю. І так кадровий голод сильний, особливо на керівників. В СУ був Тарас, Генсіровський, так поїхав на Франківськ. Інших такого рівня поки нема. Ясно, що виростуть, але на це треба кілька років. А поки ? То ж не нафталін з Поторася збивати)))
щодо оперативного блоку. Там повна ж... Балицький і Єпифанович дійсно тримали колектив карного розшуку, намагалися його посилитиґ. а що буде тепер?

Відповісти
а новицький вже придивляється кабінет Петрушина
Відповісти
і правильно робить, що придивляється. З Новицького буде толк. А найголовніше - що вижене з цього кабінету корупцію!
Відповісти
Окремі члени атестаційних комісій в приватній розмові не приховують підозри, що "активіст" Клімчук виконує заказ певних осіб "мочити" конкретних керівників. Також, дивним виглядає його раптове включення у списки комісії. Через трошки, члени комісій сподіваються, стане ясно, хто саме його туди всунув. Для того, щоб видати себе за неймовірного борця з корупцією та додати "важності", привернути до себе увагу і пропіаритись, організував постановочний напад на себе. Те, що напад постановочний говорить декілька фактів - побої "потерпілий" знімати категорично відмовився, хоча сам вимагав порушити кримінальну справу за побиття. Дивним виглядає його плутання і у цифрах - то каже що один вдарив ззаду, то двоє напало, то троє напало, забрехався?
До речі, в самому середовищі патріотичних рухів репутація цього "активіста" сумнівна, багато людей відзиваються вкрай негативно, а диму без вогню не буває.
Відповісти
Корець і Пилипюк вже фактично пішли, то давайте запропонуємо замість Петрушина Юру Маркевича, який теж вів справу проти майданівців
Відповісти
Неужели кто то адекватный в кммнтаоюниях? Может о Боратинской земле Васильевича потолкуем? :)
Відповісти
ти правий, циніку: достойних замін ні Балицькому, ні Петрушину немає
. Тому що ще не виросли такі корумповані, такі обкормлені хабарями менти як вони. Надіємося, що наші діти, які теж служать в поліції, такими як Балицький і Петрушин, яких тут дехто обожнює і ще й ставить до прикладу іншим, не будуть. Нашим дітям не потрібно по чотири машини і по чотири квартири - їм вистачить і по одній, якщо на це зароблять грошей
Відповісти
Басалик і Муковоз набагато розумніші, не коментують, не виправдовуються, сидять собі тихенько бо розуміють, що всьому неправедному приходить кінець.
Відповісти
Новицький прийде - порядок наведе!
Відповісти
Мені прикро за таку атестацію.Звільнити фахових працівників,враховуючи наклепи,збираючи плітки-це просто. Чому не побачили професіоналізм,відданість своїй професії тих,кого атестували,а збирали плітки і виконували чиїсь замовлення.Схаменуться тоді,коли злочинність візьме верх. Не думайте що ті,хто прийде на місце звільнених фахівців будуть добами працювати і нехтуватиме особистим життям.Не такий час.
Відповісти
трохи фахові, але дуже НЕ ЧЕСНІ
Відповісти
тому що звільняють перш за все корумпованих.
Відповісти
Ага. Завалив роботу в міськвідділі, завалить і в області. Але тобі напевне хорошу посаду виділить, раз так лижеш)))
Відповісти
За замовлення певних осіб .мочити.конкретних керівників будуть відповідати.З часом.але скоро
Відповісти
майте!чому так легко вирішуєте долі інших людей!за 15 хв співбесіди визначаєте чеснїсть?а навіщо мій чоловік чесно пропахав 10років за копійки зарплати,а тепер викинули.впевнені,що лишили найдостойніших?
Відповісти
Найцікавішим є те, що коли особа проходить поліграф, який дає відповіді про чесність та професіоналізм з високою достовірністю - активісти не беруть це до уваги, а спираються на брехню з інтернету і усіляко намагаються позбутись нормальних працівників. Чому так?
Відповісти
Корупціонера і хабарника, кишені яких набиті баблом, видно вже з першої хвилини
Відповісти
в них на лобі так і написано - 1000 баксів активістам не дам, от комісія і визначила "хабарника")))
Відповісти
Слава Богу, А.С. вже припинив писати та організовувати хвалебні коменти на свою адресу. Хоч це допетрив
Відповісти
Це "обговорення" слід переназвати написом біля кліток з мавпами: "Не підходьте до кліток - примати кідаються фекаліями".
Відповісти
Бога в це не вплутуй, інфузорія...
Відповісти
Петрушин А.С.достойна людина, чесний офіцер і справжній професіонал. Висловлювати свою думку про людину може тільки ЛЮДИНА, а на думку "організмів" (під вигаданими іменами і т.п.) не варто звертати уваги.
Відповісти
О- т- о рекламу наш Петрушин собі організував!!! Пішов би тихенько після завалу атестації… з ким не буває. А так організував осира..овку на свою голову, скільки стало відомо компри , яка дійсно не прикрашає, а скільки ще негативу вилізе на поверхню… Боюсь, дійде до того, що Степановичу буде соромно навіть показуватися в СУ. І в Рівне не повернутися , бо і там колись вигнали. Керівнику такого рангу завжди треба думати тверезо і розсудливо, а не зриватися і вдаватися перш за все до емоцій.
Відповісти
і щоб в кишенях зявилися ключі ще й від пятої квартири. А безквартирні Степановича нехай шкірку від сала жують. Честь і хвала Петрушину!
Відповісти
Не думали, що наша інформація викличе таку бурхливу реакцію, яка майже наполовину має антидержавне спрямування. А як інакше назвати спроби виправдання дій наших керівників, а в побуті - підпільних багатих колекціонерів. Один тихенько колекціонує квартири, а другий великовантажні автомобілі, які дехто із групи підтримки у своїх коментарях зі знанням справи (наче сам їздив на цих ваговозах) принизливо називає металобрухтом. До речі, коментар про металобрухт був необ’єктивним, адже всі 4 автомобілі власник не на металобазу продав, а переписав перед атестацією на конкретних осіб, які займаються перевезенням вантажів.
Так ось, найстрашніше в усьому цьому не те, що один розкрутив державу на 4 квартири, а другий навіджимав 4 автомобілі. А ТЕ, що роблять це обидва крадькома, шляхом обману. На порушення закону не декларують ці свої статки, а значить приховують від суспільства, від нас, підлеглих, на повну довіру та підтримку яких розраховують.
Друзям, родичам, які ось цими своїми коментарями засвідчили немалу групу підтримки, що насправді виглядає як група кругової поруки, інтересу до наших безквартирних проблем, до розмірів наших зарплат не має, це їх не цікавить. Вони готові обпльовувати кожного, хто насмілиться сказати їм правду в очі. Коментарі вище – цьому доказ.
Змушені порадити таким закадичним друзям наших керівників: хочете повірити в існування їх квартирних та автомобільних колекцій – переконайте своїх друзів-полковників сказати вам правду про це, хочете побачити ці квартири – зверніться до власника, який, якщо є справжнім другом, не повинен відмовити вам у такому бажанні. Оце буде і справжня перевірка, і ще одна атестація щирості вашої дружби.
Тому змушені констатувати: більшість ваших коментарів є непереконливими, цинічно-образливими, що підтверджує як нелегко вам відриватись від дармового корита.
Будьте здорові!
Відповісти
Ви не офіцер... А безсовісна людина!!! Офіцер може бути без квартири, а без честі ні!!! Ви АНОНІМ!
Відповісти
На жаль, ви зробили орфографічно-змістовну помилку: ми не "безсовісні люди", а, на превелекий жаль, безквартирні офіцери.
Відповісти
Неможу зрозуміти одного! Де правда в ОЧІ!!! Не підписуйся як безквартирний. Покажи хто Ти! Досить ховатись під псевдонімом. Ховаються тільки ті, хто говорить неправду. А Ти не поліцейський!!! У тебе немає честі...
Відповісти
Не шукайте, як поганий слідчий, тих, хто змушений підписуватися псевдонімом. Шукайте квартири тих, хто ховає їх від декларування і від ока людського. Коли знайдете, тоді до вас дійде нарешті, хто говорить неправду: Жанетта, якій ви піддакуєте, чи ми, безквартирні.
Відповісти
Цікава психологія власть імущих: раз у тебе немає квартири – то ти людина без честі і совісті. А у тих, у кого чотири квартири – то, виходить, і з честю, і совістю все нормально… З такою психологією вас і до атестації не треба було допускати!
Відповісти
Новицький Максим Дмитрович - ось єдина достойно кандидатура на начальника СУ нацполіціі в області !!!! Так що не переживайте, що не має кому замінити тих, хто не пройшов атестацію.
Відповісти
ПІДТРИМУЄМО!
Відповісти
А давайте всі згадаємо корупцію Новицького в горотдєлі. Елементарне повернення р/д 3000 у.о.
Відповісти
Найдостойніший і найчесніший? Доведіть
Відповісти
Вона точно не підтримає Н.М.Д. Вона не з тих що коментує статті. Всі статті це словесний понос. Усі брали -хтось пачку паперу і талони на пальне, хтось 1000 грн. (це не хабар за словником ППШ), а хтось і 50 000$ (не хватало на нову Мазераті). Але всі раби системи і умов в яких працювали і жили. Хотіли запобігти корупційним наслідкам треба усунути причини: дати гідне забезпечення, житло, і жорсткий контракт,порушивши умови якого все втрачаєш. І саме головне не ставити людей без професійної освіти керувати такими структурами. Бо як кажуть вовк козі не товариш. Тому то й пофіг комерсантам і вчительці на справжніх офіцерів, як безквартирних,так і з 4 квартирами.
Відповісти
Нарешті появилась справедливість. Басалик не пройшов. Є бог на небі. Хитрий і продажний хабарник.
Відповісти
Добре, що знаєте нашу Надію Ж-Б, але все-таки не розписуйтесь за неї, підтримає вона Новицького чи ні. З цього приводу вона має чітку позицію.
Частково згідні з вами, що всі раби системи і умов, в яких жили і працювали. Але це, по вашому, «рабство» не може бути виправданням тої корупції і того хабарництва, якими була обплутана наша стара міліція. Адже наші керівники обзаводилися такою кількістю квартир та автомобілів не для того, щоб роздавати своїм безквартирним підлеглим та підвозити матеріали для забезпечення безпроблемної роботи підлеглих. Далі таке вже не могло продовжуватися і переатестація для нас як вікно до оновленого життя
Відповісти
І дурню має бути зрозуміло, що ЧЕСНО НАЖИТОГО НЕ ПРИХОВУЮТЬ
Відповісти
Шановні так звані захисники багатоквартирних і багатоавтомобільних! Ви ні разу не поставили запитання: а чому це ваші найкращі, найсовісніші, найчесніші поліціянти Петрушин і Балицький не попросили атестаційну комісію відправити їх на поліграф та перевірити правдивість їх відповідей щодо квартир, автомобілів, хабарів? Порадьте це їм! Хоча навіщо гаяти час, вже і так все зрозуміло…
Відповісти
З кількості коментарів можна зрозуміти якою ПОВАГОЮ користуються наші ЗАХИСНИКИ,бо кожен зних думав лише про власне збагачення і кар"єру.БАЛИЦЬКИЙ лідирує.Внього полішуцький вишкіл-ніколи не сперечатись з начальством і заводити дружбу тільки з потрібними людьми,от і допхався до зама,але ж то випадок,бо ні розуму,ні бажання працювати ніколи вньго не було.То тепер у вільний час нехай глядить своїх дітей
Відповісти
Ми в Маневичах так розуміємо, що чиновники у погонах, про яких тут так рясно розписано, вже позаховували надійно свої торбинки з бурштином, тому так голосно репетують про свою бідність. Вони ж дорогу до наших районів, де вони понабирали ділянок з бурштином, знають не гірше ніж до батьківських могил
Відповісти
Чому ви видаляєте коментарії!? Щось не так було написано!? Чи можливо ви продалися тим хто поливає брудом чесних поліцейських!!!?
Відповісти
Прошу всі знаючих (офіцерів які чекають на квартирному обліку,і в яких Петрушин відібра житло,тих яким Петрушин особисто говорив про 40 000 зелених, тих хто під тиском цього "Тирана" виконував незаконні вказівки і просто тих когодушить Велика Полішуцька Жаба) з метою отримання првдивоі інформаціі прошу Вас (всезнаючі) написати адреса квартир які отримав цей "Король Корупціі". Тому що Ви, вельми шановні, вже декілька днів поливаєте грязюкою людей без жодноі конкретики.
Відповісти
Тим більше Петрушина вже звільнено кого Вам боятися, цього "Нелюда" вже немає..... Пишіть конкретику про квартири, 40 000 зелених... Я думаю громадськість підтримає Вас нещасних і знедолених і прокуратура під неусипним громадським контролем Арештує цього " хапугу" позабирає в нього всі квартири і урочисто на Театральному майна передасть Вам (бідним знедоленим вічно очікуючим офіцерам), не стримуйте Себе.... Кажіть де квартири.....адреса...явки ....паролі....
Ви ж весь цей час за часів керівництва цього "Тирана" так довго чекали, збирали всі факти про його незаконну діяльність.......
Не дамо Петрушину жодного шансу повернутись ....
Адреси в студію......
Відповісти
Відповідно до ст.30 ЗУ "Про інформацію" оціночними судженнями, за винятком наклепу, є
висловлювання, які не містять фактичних даних, критика, оцінка
дій, а також висловлювання, що не можуть бути витлумачені як такі,
що містять фактичні дані, зокрема з огляду на характер
використання мовно-стилістичних засобів (вживання гіпербол,
алегорій, сатири). Оціночні судження не підлягають спростуванню та
доведенню їх правдивості.
Відповісти
тобто оціночні судження, відповідно до чинного законодавства, не можуть бути доказами
Відповісти
А головне, крім адрес, паролів, явок, письмову заяву до прокуратури або СБУ про зловживання такого калібру керівника. Для чого бути таким красномовним тут, є місця де можна згідно до закону притягти такого корупціонера та хабарника. Треба бути послідовним до кінця,а ще патріотом не на словах. Що слабо???
Відповісти
слабо?????? ні,стрьомно, бо ж немає нічого крім слів. а взагалі, переглянувши цей спіч кидається у вічі два напрямки нагадити і не важливо чи правда це чи ні, як кажуть папір усе стерпить. да, про дочку було низько...дружині респект
Відповісти
Наскільки гнилі психологія та світогляд у ментів: ті, хто нехтує законом і є корумпованими, по-їхньому - це ЧЕСНІ люди, а ті, хто сміливо каже про таких вслух - це "КРИСИ".
Дожилися...
Відповісти
*чеснєйший*це слова тата який такий самий хапуга як і його сини ідоця, які не заслужили доброго слова крім *хабарники*. Хитрі, наглі. Цього Ви і замлуговуєте.
Відповісти
в с. боровичі для безквартирного землю з бурштином місюра коля скупляє за бабло яке безквартирний "чесно" вкрав і видурив в держави аж 4 квартири в києві і будинок(приписавши батьків до себе) скільки ще безквартирний біди наробить? куди дивиться керівництво країни коли БЕЗКВАРТИРНІ по трупах і долях катком проходяться!СЛАВА УКРАЇНІ!
Відповісти
балицький - брехло!
Відповісти
Він вже на смітнику мєнтовської історії
Відповісти
Знаючі казали, що за рік до атестації вже генеральські погони тримав під подушкою. Поспішив і людей насмішив!
Відповісти
Шумік справвді порядна людина зря ви громадські активісти,я сам вас обирав, людина пройшла всі щаблі від сержанта до полковника іце на мою думку показник.
Відповісти
Останні новини
Троє з чотирьох заступників керівника волинської поліції не пройшли атестацію
19 лютий, 2016, 11:41