На вулицях Луцька встановлять камери відеоспостереження

На вулицях Луцька встановлять камери відеоспостереження
У Луцьку хочуть встановити камери відеоспостереження. На реалізацію програми «Безпечне місто» із обласного бюджету хочуть виділити 5 мільйонів гривень.

Під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика йшлося про те, що за ці кошти в Луцьку встановлюватимуть камери відеоспостереження, - повідомляє «Волинська правда».

Упродовж 2013-2015 років, поки на Волині діяли програми профілактики правопорушень, цю систему було удосконалено. Тож в області говорять про позитивну тенденцію зменшення кількості скоєних правопорушень.

Нині в Луцьку запроваджують програму «Безпечне місто», на реалізацію якої з обласного бюджету просять виділити 5 мільйонів гривень.

Загалом виконання програми тягне за собою витрат на 12 мільйонів гривень, з яких з міського бюджету Луцька виділятимуть 7 мільйонів.

Варто зазначити, що програма передбачає встановлення в Луцьку камер відеоспостереження на світлофорах, в`їздах-виїздах міста та у місцях найбільшого скупчення людей.

Окрім того, передбачається облаштування 3 постів отримання інформації з відеокамер та прокладання близько 45 кілометрів оптоволоконної мережі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тоталітарний режим в дії ?
Відповісти
Даєш онлайн камери в кабінетах чиновників!!!! Думаю громаді цікаво подивитись як працює наша влада!
Відповісти
можливо є більш достойніші речи куди можна витратити народні гроші????? Чи вже подірибанили откати?
Відповісти
Камери замінять викинутих поліцаів, будуть активісти дивитись а варта порядку звозитиме злочинців прямо в суд, тоді відпаде потреба в полцні і прокурорах. На кемерах відмиють гроші, поставлять самі дешеві не цифрові, без програми, а лише для перегляду.
Відповісти
Останні новини
На вулицях Луцька встановлять камери відеоспостереження
22 лютий, 2016, 16:43