На Львівщині рейдери побили активістів, які охороняли спиртзавод

На Львівщині рейдери побили активістів, які охороняли спиртзавод
Активістів, які охороняли державне підприємство “Угерський спиртзавод” (Стрийський район Львівської області) від рейдерських дій колишнього керівництва, вночі вивезли в ліс та жорстоко побили.

Про це повідомив один із активістів, який через погрози побажав залишитися невідомим, повідомляє УНН.

Співрозмовник розповів, що вночі до “Угерського спиртзаводу” під’їхало приблизно 25-30 осіб, спортивної зовнішності, у балаклавах.

“Усіх активістів вони заштовхали до автомобілю та повезли у ліс. Ми намагалися викликати поліцію, проте правоохоронці так і не приїхали. У лісі нас жорстоко побили. Декому зламали ніс, іншим — ребра. Вони вимагали від нас адреси та контакти наших родичів. Говорили, що якщо повідомимо у ЗМІ або поліцію, вони вб’ють нас і наших близьких. Крім того, погрожуючи зброєю примушували казати на камеру те, що ми начебто охороняємо державне підприємство за гроші. Незрозуміло для чого, вони також змусили залишити наші відбитки пальців на їхній зброї”, — повідомив активіст.

За його словами, усі зараз дуже налякані, проте мають намір написати заяви до поліції.

“Поліція мала ще вчора забезпечити охорону порядку державного підприємства. Адже, по вчорашнім подіям було зрозуміло, що колишнє керівництво не зупиниться ні перед чим, аби залишитися на спиртзаводі. Сподіваємося, що після того, як активістів ледь не лишили життя, поліція все ж таки почне діяти. Ми також звертаємося до усіх небайдужих до долі державного підприємства громадян та ЗМІ із закликом максимально висвітлювати події навколо цієї ситуації, адже є вагомі підстави вважати, що без розголосу ситуації, державне підприємство заберуть колишні керівники — рейдери, а усіх незгодних відправлять на той світ ”, - наголосив активіст.

Нагадаємо, за даними новопризначеного керівника державного підприємства, Угерський спиртзавод вчора, 12 березня, було заблоковано колишніми керівниками та їх тітушками, які погрожуючи фізичним насиллям перешкоджали роботі нового керівництва.

В обласній поліції заявили, що інцидентом особисто займається начальник поліції Стрийського району Львівської області.

За словами начальника Стрийської поліції, вже зареєстровано заяву за фактом нападу на новопризначеного директора ДП “Угерський спиртзавод”, очікуються результати медичної експертизи щодо тяжкості нанесених йому тілесних ушкоджень.

Разом з тим, поліція не забезпечила охорону правопорядку навколо території державного підприємства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевне, поліцаїв теж купили рейдери.
Відповісти
Луцький спиртзавод давно захопила італійська мафія, а як будуть її звідти випирати, то теж будуть кричати Рятуйте нас від рейдерів.
Відповісти
Ну Путін Вова хоч тут не при ділах...?!
Відповісти
можливо рейдери це активісти.По яких признаках визначити активіст це чи рейдер?
Відповісти
Останні новини
На Львівщині рейдери побили активістів, які охороняли спиртзавод
13 березень, 2016, 17:43