У Луцьку відкрили новий сквер. ФОТО

У Луцьку відкрили новий сквер. ФОТО
У Луцьку відбулося урочисте відкриття скверу на перетині вулиць Львівської та Даньшина.

Про це 23 серпня повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Подія відбулась за участю міського голови Миколи Романюка, депутатів міської ради Євгена Ткачука, Романа Романюка, Андрія Разумовського та мешканців міста.

Ця територія до недавнього часу була занедбана. Нині ж тут облаштовані клумби, бруківкою вистелені пішохідні доріжки, встановлені лавочки, світильники, смітники.

Міський голова подякував усім, хто долучився до цієї хорошої справи.

«Я вважаю, що це дуже гарна справа, адже раніше це місце було занедбане. У нас в державі є хороший вислів: державно-приватне партнерство. І тут саме такий приклад співпраці влади і бізнесу. Хай це невеликий об’єкт, нехай це не мільйонні вкладення, але ця ініціатива була підтримана. Щось допомогли ми з міського бюджету, щось допомогли наші служби і спільними зусиллями вдалося зробили такий гарний куточок у нашому місті», - висловився луцький мер.

Депутат міської ради Євген Ткачук, який є ініціатором впорядкування території на перетині вулиць Даньшина та Львівської, зазначив, що ідея створення скверу виникла у нього ще у 2010 році, однак у зв’язку з тим, що тут велося будівництво торгових площ, тоді її не вдалося втілити у життя. Тож привели територію до ладу вже після завершення робіт.

«Я, мій колега, депутат Андрій Разумовський, приватні підприємці Володимир Матвійчук, Петро Сабан, Юрій Чилій, Валентина Васильєва зібрали 110 тисяч гривень. Кошти були витрачені на облаштування скверу. Нам допоміг міський голова Микола Романюк, комунальні підприємства міста, і ми разом створили таку гарну зону відпочинку для мешканців цього району», – зазначив депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Романюк багато зробив в запущеному Шибою місті, за що йому красна подяка. Голова міста працює і Луцьк ніби знову народився. А попередній мер сидить на засіданні сесій і підкидає плоскі репліки, бо ніяк не може забути втрачену посаду. Миколо Ярославовичу, місто дякує вам за порядок, за обіцянки, які виконуються, за санітарію обласного центру, за вашу працелюбність. З Святом вас, з Днем народження, щастя вам і здоровя і побажання ще довго керувати громадою нашого любимого міста.
Відповісти
А сміття прямо на дорозі навпроти в баках? За що дякувати?
Відповісти
Прикольно, буде де пиворакам залити за комірець плящину другу
Відповісти
Оце і є вся ваша повага до людей, що роблять мість наше кращим і затишним?! Можливо і ваші "пивораки" зважать, що таке гарне місце зроблено для відпочинку жителів мікрорайону і не будуть його знищувати. А вам повиннобути соромно, гароне, за ваше недолугий коментар!!
Відповісти
Навіть якщо "залити за комірець плящину другу", і то приємніше, ніж серед сміття.
Відповісти
А де навколо лавок травичка і це влітку?! Видно що обязаловка до дати - комсомол рулить!
Відповісти
А ваші "колишні помаранчеві мери" не "до дати", не "до без дати" і собачої буди не збудували!
Відповісти
А те, що там навпроти прямо на дорозі, сміття в баках стоїть, куди вся Львівська звозить, вони не показують і не бачать!!
Позрізали дерева, побудували торгові площі, краще б там між деревами, які там були, замість бізнесових магазинів, побудували площадку для збору сміття.. Придурки!
Відповісти
Ти уродом був і ним залишився !!!
Відповісти
Сквер дійсно гарний. Але... Навпроти більше 10 сміттявих баків, з яких літом смердить - сил немає. Відповідно і сидіти в сквері не дуже приємно...
Відповісти