Розгром на Волинській митниці: протестувальники виламали двері. ФОТО

Розгром на Волинській митниці: протестувальники виламали двері. ФОТО
Як ми вам повідомляли раніше, на території митниці з моменту призначення в. о. нового начальника Волинської митниці Олександра Шавлака тривають протести. Час від часу мітингувальники приїздять до керівництва області, неодноразово перешкоджали руху транспорту.

Проте сьогодні учасники акції пішли далі. В прямому і переносному значенні цього слова.

В кількості 200 чоловік представники громадського об’єднання «Волинські патріоти» перемістилися до адміністративної будівлі Волинської митниці Державної фіскальної служби, що в селі Римачі Любомльського району. Вони намагалися увійти всередину адмінбудівлі та пошкодили вхідні двері, - повідомляє офіційний сайт Головного управління національної поліції у Волинській області.

На місці охорону громадського порядку забезпечують співробітники Любомльського відділу поліції. Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Стежте за оновленнями.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сфери впливу. Найманців - хоч відбавляй...
Відповісти
Начальника міліції на коврик.
Сьогодні через безтолкову міліцію та виконання ими своїх обов'язків кожне бидло дозволяє собі переступати закон.
Два попереджувальних вгору а там на повал.
Відповісти
не кожне,а турійське.Геть звідси придурки,пасіться в свому районі.
Відповісти
ох як і мені хочеться мати декілька метрів проходу на митниці, от тоді б і зажила по-новому, як казав наш презідєнт...
Відповісти
Люди заробляють гроші... Маріонетки.
Відповісти
як наші владці зреагують на такі безперечно протиправні дії. Ніхто жодного конкретного звинувачення на адресу головного митника не навів, а поведінка так званих активістів - це явний виклик усьому: владі, суспільству, правоохоронцям. Невже це такі європейські цінності ?
Відповісти
Це вже реальний перебір, захоплення адмін приміщень силовими методами ???? Нехай хоча б один з псевдоактивістів надасть хочу одні доведені докази протиправної діяльності того Шавлака
Відповісти
Ніяе микитюк не може вгомонитися! Ото розігрався апетит! Може зі свого приватного літака нехай гімном нове начальство покропить!
Відповісти
Це вже за дуже. Терещук, Микитюк і гоп-компанія перейшли межу. Повернення назад не може бути. Подивіться пане губернатор що Ви наробили своєю "державницькою" позицією в області. Не має ніякого спротиву колективу Волинської митниці новому керівництву, є банальне бажання Терещука і Микитюка залишитись біля корита і ради цього вони здатні навіть розбійний напад, задля залякування в першу чергу працівників митниці. Шавлаку від цього по велекому рахунку ні жарко ні холодно, а нам тут жити.

Відповісти
Варвари
Відповісти