Завдяки фонду «Прибужжя» у сільських дітлахів з'явився ігровий майданчик. ФОТО

Завдяки фонду «Прибужжя» у сільських дітлахів з'явився ігровий майданчик. ФОТО
Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» здійснив мрію дітей завдяки конкурсу міні-грантів «Крок назустріч».

Ініціативна група з Колони (Іваничівський район) “Щасливі діти – запорука майбутнього України” за підтримки Фонду організувала дітлахам в селі майданчик для розваг, - повідомляє прес-служба депутата.

Народний депутат України Ігор Гузь особисто завітав на свято до дітей та громади. Він привітав усіх жителів з гарною подією: «Приємно бачити реальний результат нашої спільної роботи. Цими днями ми оголосили вже другий конкурс міні-грантів «Крок назустріч». Сподіваюся, проводитимемо такі заходи й надалі. Правильно, що громада навчилася самоорганізовуватися, адже Фонд цього і прагнув», - зазначив він.

Проект «Щасливі діти – запорука майбутнього», автором якого стала ініціативна група села Колона, 28 березня разом ще з п’ятьма переможцями отримала сертифікат на отримання грошової допомоги для втілення проекту в життя. За умовою конкурсу «Крок назустріч», загальна вартість проекту сягає 20 тисяч гривень, 13 тисяч з яких – ініціативні мешканці отримали за перемогу від Фонду «Прибужжя».

«Цей проект був одним із найцікавіших, - зазначає виконавчий директор Фонду Борис Карпус, - адже він містив малюнки дітей, на яких малеча зобразила майданчик, про який вже давно мріяли і дошкільнята, і доросліші діти».

Завідувач дитсадка села Колона Зоя Шевчук висловила слова вдячності за такі ініціативи, за можливість втілити мрії дітей. Вона зауважила, що до участі у конкурсі від Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» раніше ніколи громада не писала проектів. Від Фонду «Прибужжя» діти отримали сотню розмальовок.

Ігор Гузь закликав ініціативну групу села й надалі брати активну участь в написанні проектів і подавати їх на конкурси Фонду «Прибужжя».






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більше таких позитивних новин
Відповісти
Останні новини
Завдяки фонду «Прибужжя» у сільських дітлахів з'явився ігровий майданчик. ФОТО
06 червень, 2016, 15:29