Брат за брата: рівненський «бурштиновий» прокурор не винен? ВІДЕО

Брат за брата: рівненський «бурштиновий» прокурор не винен? ВІДЕО
На Рівненщині кілька днів тому «взяли» на хабарі заступника прокурора Рівненської області Андрія Боровика. Всередині приміщення прокуратури бійці з автоматами в «балаклавах» з шевронами СБУ. За хвилин 15 з приміщення виходить Юрій Луценко.

«Бурштиновий погром», який влаштували Генпрокуратура, СБУ та МВС. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання 32-х осіб, які складали кістяк угрупування, котре очолював Боровик.

Нагадаємо, що затримали заступника прокурора області Андрія Боровика, який підозрюється в організації злочинного угрупування, яке займалось незаконним видобутком бурштину».

У соціальній мереж з'явилося відео, у якому ківерчанин Павло Боровик, брат Андрія боровика, спростовує інформацію про свого родича.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пісаки який хабар де коли скільки байкарі
Відповісти
так є ж відео,шо кармани пусті!
І в кабінеті нічого такого підозрілого я не побачив
Відповісти
Ото вже БРЕХЛО
Відповісти
Не переживай за свого брата-з часів майдану ще ні одного посадовця-корупціонера за грати не посадили.Прикро одне,що правду ви так і не навчились говорити,а таку нісетницю як ти несеш,то краще вже помовч.....
Відповісти
а на чому взагалі грунтуютьс твої слова??ніхто не винен,що ти в одному стаді з тими,хто вірить ЗМІ!!!якби цей зам мав такі оригінальні годинники,то невже б він досі не був у Верховній Раді!???і чому ж досі фігурує лише він,а інші в тіні!!!хіба ж це не підозріло!!!??????
Відповісти
П...ить, як малює!!!
З якого дива китайські підробки тримають в дорогих коробках? А цепура теж китайська? Сажати тих крахаборів потрібно!!!!
Відповісти
які ж ви всі екперти!!!чому ви ще не в ВРУ???там оцініть оригінали на наших високопосадовцях,щоб зрозуміти що в одній суцільній коробці дорогі часи швейцарські ніхто б не тримав!!
Відповісти
І в мене цепура, так шо садити мене? Де ти бачиш дорогу коробку? Ти хоч знаєш як дорога виглядає?
Відповісти
багато запитань а зрозуміло лише одне - йде переділ сфер впливу і хтось мусить бути цапом - одбувайлом. де правда час покаже. паша андрій батьки дай боже вам сили це все пережити
Відповісти
А по твоєму всього навсього 200 доларів це капля. Та в нас люди на такі гроші за пів року не всі получають.
Відповісти
Про що можна говорити? PR акція для силовиків. Так людей беруть тих, хто вставляв палки в колеса. І щоб інші боялися. Як показали ті "злитки" золота, то була в шоці)... цепочки, браслет, значок. В мене вдома більше золотих виробів. Справжні годинники зберігають в оригінальних коробках з підзаводкою! Люди, не будьте москальською ватою, не вірте тому що вам в вуха вкладають, вони ж на то розраховують!!!
Відповісти
Андрій Боровик реально боровся зі злочинністю в Рівненській області, а декому це було не на руку! Підставили, щоб і дальше грабувати. Адже хто як не він боротиметься зі справжніми злочинцями, хабарниками, корупціонерами! Побільше б таких людей як Андрій Боровик, то і в Украіні був би лад!
Відповісти
Жодному слову ЗМІ не вірю, адже вони також виконують вказівки зверху! Що скажуть те і напишуть.
Відповісти
на годинниках зробили показуху, немає за що зачепитися, от і пишуть що дорогі. фактів то ж немає
Відповісти
***Журналісти, дорогі!!!!
Слово, не горобець!!!
Ви своїм писком стільки наговорюєте, а всі вам мають вірити!!!???
Ніби на ринку, бабусі!!!
***Люди, вірте перевіреним фактам, а не чуткам і байкам!!!
І коментарі ставте такі, щоб завтра соромно не було за себе...
Бо завтра буде про вас сюжет, і вони (журналісти) прийдуть, незалежно від того, де ви працюєте, що робите і ким є по життю!!! Їм треба буде резонанс, і слова які вони підбиратимуть(часто перебільшені), можуть знівечити вам долю!!!
У вас має бути своя точка зору на глобальні проблеми, а не нав'язані журналісточками...
І судити мають, навіть не ми всі - звичайні люди, а кому це дано по праву суддям і БОГУ. Він знає ВСЕ і про ВСІХ. А якщо судді нечесні, то їм за це, рано чи пізно, також перед БОГОМ відповідати... А перед НИМ вже ніхто не виправдає, не викупить.
Тому будьте мудрими, а не сліпими і глухими...
Бажаю всім добра!!!
Відповісти
Дай, Боже, Вашій сімї гідно перенести всі випробування!!! Ви не заслуговуєте на весь цей інформаційний бруд, який виливається на Ваше імя. Тримаю кулаки за Вас.
Відповісти
Дивує чому і надалі в нашій країні правосуддя, бороться з корупцією проводиться вибірково!!! Чому ж не проводять спецоперації, обшуки наших чесних депутатів??? Які мають оригінальні годинники, одяг ща тисячі доларів, авто, булинки і тд. Андрій заважав заробляти гроші, от і придумали спецоперацію. ПОКАЗУХУ!!!! Не вірю жодному слову журналістів та вилуманим звинуваченням!!! Тримайся!!!
Відповісти
Прочитавши вище описане можна зробити висновок: зарахувати цього прокурора до лику святих. Туди і Пшонку, яника...Вони теж не винні, це все бандеровці
Відповісти
Йооого підстаалии спіівпраацівникии і є вжее відоомо які лююдии
Такщоо якщоо незнаааєтее то неесуудііть по відеео Це люююдина Дооопоомагаає баагатьом і чуудовиий баатько
Відповісти
Останні новини
Брат за брата: рівненський «бурштиновий» прокурор не винен? ВІДЕО
08 липень, 2016, 16:53