Жителька Нововолинська через ожеледицю потребує грошей на лікування

Жителька Нововолинська через ожеледицю потребує грошей на лікування
Жителька Нововолинська Світлана Чепего отримала серйозну травму внаслідок падіння на слизькій, не посипаній пісковою сумішшю дорозі.

Жінці потрібне хірургічне втручання, на медикаменти та внутрішню кісткову пластинку необхідно зібрати близько 10 тисяч гривень, - пише Буг.

Світлана Чепего провела дитину до школи і поверталась вулицею Миру. Біля будинку № 10 жінка не втрималась на слизькій дорозі. Працівники ВУКГ, які стали очевидцями падіння, посадили її на санки. Хтось із них зателефонував на швидку.

«Це трапилося приблизно о 8:45. Хотіла перейти дорогу, але впала. Унаслідок падіння нога просто вивернулася та висіла збоку», – розповідає постраждала жінка.

Свідок цього інциденту Вячеслав Спиридонов розповів, що повторно викликав швидку. Медики приїхали приблизно через півгодини, адже дорога нагадувала скло. Чоловік прибув у лікарню, щоб дізнатися, як себе почуває Світлана Чепего.

В травматологічному відділенні жінці встановили діагноз: перелом кісточок правої гомілки зі зміщенням. На лікування їй потрібно близько 10 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жителька Нововолинська через ожеледицю потребує грошей на лікування
08 грудень, 2016, 21:03