Волинський депутат просить прокуратуру захистити бельгійського інвестора

Волинський депутат просить прокуратуру захистити бельгійського інвестора
Депутат Волинської облради Валерій Діброва просить прокурора області Максима Киричука захистити інвесторів із Бельгії на Волині Крістофа Конінгса.

Про це він заявив під час сесії обласної ради у четвер, 2 лютого.

Нагадаємо, у селі Одеради Луцького району триває конфлікт між бельгійським інвестором Крістофом Конінгсом (ТОВ «Кріс-Віт Україна») і місцевим фермером Ігорем Павловичем (ТОВ «Україна»). Конігс звинувачує Павлочива у самозахопленні землі в результаті фіктивних договорів із селянами, які вже здали землю в оренду йому.

Діброва наполягає, що такі самозахоплення землі свідчать про те, що Україна поки не дозріла до цивілізованого ринку землі. Тому він просить прокурора області Максиму Киричуку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Інвестор з Бельгії" роками на тій землі нічого не робив, і людей дурив, і всі селяни вже давно зрозуміли, який він насправді горе-господар, якій тільки в Бельгії отримує величезні дотації під своє нібито-господарство, та вирішили укласти договора з іншим господарством, яке справно працює та людей не дурить. А Діброва очевидно має свій бізнес інтерес до цієї землі, але чомусь не згадує у своєму запиті, як просувається слідство по горе інвестору Крістофу Конінгсу, який намагався своїм авто на полі задавити нібито «рейдера» при 10 свідках. Після того, як йому оголосили підозру і обрали запобіжний захід, і він став на лижі, зразу і запити появилися, і статті в ЗМІ. Чергова заказуха.
Відповісти
Останні новини
Волинський депутат просить прокуратуру захистити бельгійського інвестора
02 лютий, 2017, 10:55