Податківці просять волинян задекларувати «репетиторські» доходи

Податківці просять волинян задекларувати «репетиторські» доходи
На Волині спортсмени, актори та представники інших творчих професій мають відзвітуватися про доходи від репетиторства, отримані протягом 2016 року.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Волинській області відомства.

У разі отримання доходу від послуг репетиторства, з яких торік не було сплачено податків, громадяни повинні подати річну податкову декларацію до податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси.

Відзвітуватися про отримані минулого року доходи варто спортсменам, акторам та іншим представникам творчих професій у разі, якщо при нарахуванні та виплаті таких доходів не було сплачено ПДФО та військовий збір.

Подати декларацію можна у паперовому вигляді у Центрах обслуговування платників чи відділеннях ОДПІ, або ж за посередництвом сучасних інформаційних технологій.

Декларувати доходи, з яких у минулому році не було сплачено податків, громадян зобов’язує стаття 164 Податкового кодексу України, - звертають увагу в Головному управлінні ДФС у Волинській області. Декларантам варто скористатися спеціальним сервісом «Декларація про майновий стан і доходи в електронному вигляді». До слова, із 1 січня 2017 року запроваджено нову форму декларації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не много ли хочет налоговая? (чтоб им повылазило) Хотят "доить по полной программе". Люди итак не много зарабатывают на жизнь, а тут их принуждают делиться с "государством" (в последнем подразумеваются олигархфрены, "осваивающие" в офшорах наши деньги )
Відповісти
після того як чинуші сплатять податки з хабарів
Відповісти
Останні новини
Податківці просять волинян задекларувати «репетиторські» доходи
13 лютий, 2017, 10:15