«Це повна відсутність елементарної людської моралі», - Герой Майдану про дії «Укропу»

«Це повна відсутність елементарної людської моралі», - Герой Майдану про дії «Укропу»
Депутат Луцької міської ради Артем Запотоцький емоційно прокоментував події, які відбулися 24 лютого в сесійній залі міської ради.

Нагадаємо, 24 лютого мали відбутися дві сесії міськради, однак депутатам вдалося лише розпочати засідання 19-ї позачергової. Після тривалих дискусій секретар Юлія Вусенко оголосила перерву в роботі ради.

ЧИТАТИ ТРАНСЛЯЦІЮ З СЕСІЙНОЇ ЗАЛИ

Публікуємо допис Артема Запотоцького без змін і правок:

Я ніколи публічно не коментую політичних подій. Але те, що відбувалось сьогодні в Луцькій міській раді не можу залишити просто так. Це безпрєдєл, безпринципність, повна відсутність елементарної людської моралі та ще повніша залежність групи депутатів від амбіцій свого партійного керівництва.

З Миколою Ярославовичем ми познайомились у 2015 році. За цей короткий час ми потоваришували, спільно працювали в раді, завжди знаходили порозуміння. Нажаль, доля розпорядилась так, що його нестало. Це непоправна втрата для родини та міста. Сьогодні ми відчули на собі те, що він носив у собі.

Трагедія підштовхнула його опонентів до спроби захопити владу в місті. Іншим словом я не моду назвати того бардака, що був сьогодні на сесії. Я не можу зрозуміти, як здоровий чоловік може казати, що його немає на сесії, коли він перебуваючи в сесійному залі просто не реєструється. Я не розумію цієї продажності, коли обіцянки примушують людей зраджувати своїх колег по фракції, руйнувати дружні стосунки, довіру. Я не розумію як можна твердити перед умією громадою, що у повному залі немає кворуму. І зовсім нелюдським є те, що весь цей бруд відбувався навколо питання щодо визнання факту смерті нашого міського голови.

Для мене ті, хто саботував сьогодні роботу міської ради перейшли в розряд бездушних і безпринципних маріонеток. Прошу вибачення в родини Миколи Ярославовича, що навіть таке питання ми не змогли по людськи проголосувати. Відверта ганьба депутатам "УКРОП". Просто бридко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка мораль. Укроп-бидло!
Відповісти
Повністю підтримую твердження Артема. Нахабність і цинізм Укропу перейшла усі межі. Нічого людяного. Лучани які спостерігали за перебігом цього цирку влаштованого Укропівцями бачили що саме вони не реєструвалися фактично знаходячись в залі, а на своєму сайті Волиньньюс нахабно заявляють що секретар ради зірвала сесію. Надіюсь що у лучан відкриються очі що фактично собою являє Укроп.
Відповісти
Цей "укроп" вже всіх дістав. Ви подивіться хто представляє "укроп" в міській раді: очкарик - сраколиз Палиці, всі решта взагалі не розуміють для чого вони там зібрались (бо їм так сказали на фонді). Перейменуйте "укроп" на продажна об'єднання "жидроп"!!!
Відповісти
артем - справжній депутат!!! так тримати!!!
Відповісти
артем - молодець
Відповісти
Читаю вже певно п'яту думку з приводу подій 24.02.17 у Луцькій міській раді. Висновок один - у кожного своя правда. Лобіюються інтереси під прикриттям "своєї совісливої думки". Як то усе меркантильно. Не думайте, що люди сліпі і дурні настільки, наскільки б вам хотілось... просто робіть свою роботу, для якої ми, простий народ, вас обрали! Усіх разом взятих!!!
Відповісти
Останні новини
«Це повна відсутність елементарної людської моралі», - Герой Майдану про дії «Укропу»
24 лютий, 2017, 22:29