Авто, з якого стежили за Вусенко, зареєстроване на заступника голови «Варти порядку», - ЗМІ

Авто, з якого стежили за Вусенко, зареєстроване на заступника голови «Варти порядку», - ЗМІ
Журналістам вдалось з’ясувати інформацію про власників автомобілів, з яких велось стеження за народним депутатом Ігорем Лапіним, секретарем Луцької міськради Юлією Вусенко та посадовцями міськради.

Нагадаємо, що 2 березня на сайті ІА «Волинські новини» з’явився матеріал під гучним заголовком «Луцьк засинає, прокидається мафія». Зокрема, у ньому оприлюднено інформацію про те, з ким, коли та за яких обставин спілкується нардеп від Луцька Ігор Лапін. Автори інформації вочевидь сподівались цим викрити якусь таємну інформацію. Натомість правоохоронні органи вже розцінюють даний факт, як незаконне стеження та втручання в особисте життя, - пише ВАР.

Тим не менше, першою надала розголосу інформації про стеження саме секретар Юлія Вусенко. 3 березня у прямому ефірі на місцевому телебаченні вона повідомила що на неї чинять тиск, погрожують і постійно стежать. Юлія Вусенко заявила, що звернулась у правоохоронні органи.

В той же час Інформаційне агентство ВолиньPost у публікації за 10.03.2017 року «Відеокамери, фото і стеження: «політика» по-луцьки» описало, що стеження за нардепом Ігорем Лапіним, Юлією Вусенко і Тарасом Яковлевим здійснювалось щонайменше з двох автомобілів. Мова йде про два автомобілі марки Skoda Octavia білого кольору з номерним знаком АС 1480 ВТ та сірого кольору – АС 5847 ВІ.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО СТЕЖЕННЯ



ВАР з’ясував через власні джерела кому належать ці автівки. Зокрема, власником білої Skoda Octavia є Рубан Олександр Миколайович 1961 року народження. Сіре авто, яке також фігурувало на відео та в інформації про стеження належить Барану Валерію Павловичу 1964 р.н. Як не дивно, та за даними джерел, за номерним знаком АС 5847 ВІ у базі зареєстровано зовсім інше авто синього кольору та іншої моделі. Однак це вже привід для перевірки інформації відповідними службами.

Варто зауважити, що Рубана Олександра Миколайовича знають, як екс-силовика ще «старої закалки». Наразі він є підполковником цивільної служби – заступником голови правління громадського формування «Варта порядку». Тож як не дивно, та саме цю організацію вже давно називають «приватною армією Ігоря Палиці». Формування вже кілька років поспіль веде «охорону громадського порядку» у приміщенні Волинської обласної ради, та постійно супроводжує представників УКРОПу під час публічних заходів.



До слова, у травні 2016 року Skoda Octavia білого кольору з номерним знаком АС 1480 ВТ потрапила в об’єктив фотокамери журналістів на вулиці Шопена, де розміщувалась редакція видання ВАРу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шо це за підполковники та майори ЦИВІЛЬНОЇ служби?
Відповісти
це вони іх охороняли а не слідкували
Відповісти
Барани! Навіть наружку нормально організувати не можуть.
Відповісти
Вчора вони за мною також їхали поки я не звернув додому
Відповісти
Ну як діти, чесне слово. Тож візьми машину на польських чи то литовських номерах, то і кінців ніхто не знайде... :)
Відповісти
Останні новини
Авто, з якого стежили за Вусенко, зареєстроване на заступника голови «Варти порядку», - ЗМІ
20 березень, 2017, 18:52