Волинський хабарник поновлюється на посаді через суд

Волинський хабарник поновлюється на посаді через суд
Ківерцівський суддя Іван Підгорний звернувся з позовом у Волинський обласний адміністративний суд, аби його поновили на посаді. Чоловіка суд визнав винним у хабарництві.

Судове засідання відбулося 28 березня, - повідомляє інформагентство Волинські Новини.

Перед початком розгляду позову, у судовій залі зібралися громадські активісти та журналісти. Побачивши гурт людей, Іван Підгорний різко вийшов із залу, сказавши, що йому стало погано. Відповідно, він написав заяву, аби розгляд відбувся без його присутності.

Нагадаємо, йдеться про екс-суддю Ківерцівського районного суду Волинської області – Івана Підгорного, щодо якого судова тяганина тривала близько п’яти років. Правоохоронці та судді не могли посадити за грати Підгорного. Його представник, адвокат Віталій Столярук, казав, що у справі недостатньо доказів, аби довести вину Підгорного. Більше того, будучи під слідством, суддя Підгорний вів судові засідання. Щоб перешкодити цьому, до нього у службовий кабінет навідувалися місцеві громадські активісти.

Зауважимо, що Іван Підгорний став безробітним 17 березня 2017 року на підставі ухвали Ківерцівського районного суду, й тоді його відрахували зі штату.

Сам же позивач нарікав на процедуру звільнення, мовляв, не було підстав.

Втім, розглянувши звернення, Волинський обласний адміністративний суд відхилив позов одіозного судді-хабарника.

До слова, виконанням вироку щодо ув'язнення має зайнятися суд першої інстанції - Млинівський районний суд Рівненської області, який засудив хабарника. Через паперову тяганину це може зайняти до двох тижнів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський хабарник поновлюється на посаді через суд
28 березень, 2017, 17:11