Із Волині на передову відправили паски під охороною СБУ

Із Волині на передову відправили паски під охороною СБУ
На Донбас із Волині вирушила чимала партія святкової допомоги — аж 850 пасок. Великодній хліб випекли спеціально для бійців.

Про це повідомила ВРД НСТКУ.

Волонтери благодійного фонду «Волинь-2014» сьогодні, 7 квітня, завантажили мікроавтобус допомогою, яку доправлять у місто Волноваха Донецької області. Зараз це особливий вантаж — 850 порцій великоднього хліба і сувеніри. Запашну допомогу роздадуть бійцям, а також пацієнтам тамтешніх лікувальних закладів, які на Великдень перебуватимуть не вдома.

Представник БФ Ігор Лещенко розповів: «Центральній районній лікарні, залізничній лікарні, діткам, які візьмуть участь в концерті до Пасхальних свят. Частина цих пасок буде роздана військовослужбовцям 30-ї окремої бригади, яка захищає нашу державу під Волновахою, 72-ій бригаді, яка більше ніж пів року воювала під Волновахою, а зараз в Авдіївці».

Великодній хліб для бійців і мешканців Волновахи випікали місцеві виробники. Про безпеку вантажу дбатимуть правоохоронці.

Перший заступник начальника управління СБУ у Волинській області Тарас Цюцюра повідомив: «Наші працівники вже тривалий час виконують свої обов’язки службові в зоні проведення АТО. В такий світлий день, як сьогодні, ми підтримали ініціативу волинян транспортом, доставкою».

До місця призначення, за більш ніж тисячу кілометрів, волонтери і працівники СБУ планують дістатись вже завтра по обіді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Strike City» - акційні будні*
07 квітень, 2017, 17:49
Із Волині на передову відправили паски під охороною СБУ
07 квітень, 2017, 17:36