Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
=)) Ти навіть не уявляєш, яка у бізнесменів фантазія. А особливо у питаннях пожертв. А грошей на авто ніхто і не дає, жертвують саме автівками - тому, не дивуйся. Та і на все інше вони теж нормально дають.
23 жовтень, 2013 в 21:37
І ще скажи, хто з тих покидьків, кого ви прославляєте(Тягнибок, Юля, Яценюк, Янукович) роблять щось подібне?? Кому допомогла хвалена усіма "Свобода" чи "Партія регіонів" чи "БЮТ"? Хто з цих "обранців" зробив хоча б десяту частину того, про що я написав вище? Церква жива, церква існує і несе свою місію в цьому світі. І СЛАВА БОГУ!
23 жовтень, 2013 в 21:35
Друже, а ти скажи, що я не так написав??? Ніхто не акцентував уваги на наступних подіях: 1) http://www.orthodox.lutsk.ua/jeparhija/novyny/3438-v-ramkah-blagodijnoji-akciji-jaku-provodyt-volynska-jeparhija-spilno-iz-luckoju-miskoju-radoju-adresnu-dopomogu-u-formi-produktovyh-naboriv-otrymaly-lucki-rodyny-shcho-opynylys-u-skladnyh-zhyttjevyh-obstavynah (В рамках благодійної акції, яку проводить Волинська єпархія спільно із Луцькою міською радою, адресну допомогу у формі продуктових наборів отримали луцькі родини, що опинились у складних життєвих обставинах) 2) http://www.orthodox.lutsk.ua/jeparhija/novyny/3423-na-svjato-pokrovy-30-luckyh-ditej-syrit-otrymaly-u-podarunok-vyshyvanky (На свято Покрови 30 луцьких дітей-сиріт отримали у подарунок вишиванки) 3) http://www.orthodox.lutsk.ua/jeparhija/novyny/3412-u-svjato-pokrovskomu-kafedralnomu-hrami-bula-vidsluzhena-bozhestvenna-liturgija-dlja-ljudej-iz-vadamy-sluhu (У Свято-Покровському кафедральному храмі була відслужена Божественна Літургія для людей із вадами слуху) 4) http://www.orthodox.lutsk.ua/arhijerej/sluzhinnja/3367-u-lucku-projshla-unikalna-socialna-akcija-qsimejnyj-dyvosvitq (У Луцьку пройшла унікальна соціальна акція "Сімейний дивосвіт") І ще багато чого іншого! Щороку Волинська єпархія своїми силами влаштовує благодійні концерти та акції, на яких збирається більше мільйона гривень, які потім ідуть на потреби дитячих будинків та організацій, які потребують фінансової допомоги! Чому ж це не висвітлюється і не вихваляється?? А сама стаття налатована на негатив та резонанс вже своєю назвою - "СКАНДАЛЬНИЙ" намісник. Яка людина не помиляється? Чому про шибу не пишуть, що він скандальний, коли він у своєму авто збив на смерть 3-х чоловік?
23 жовтень, 2013 в 21:31
Взагалі то, я саме про це і хотів сказати! Машина ця владиці однозначно пожертвована і аж ніяк не придбана на людські кошти. І багато хто навіть не уявляє собі, що саме і які суми можуть жетвувати на потреби Церкви чи духовенства небідні люди.
23 жовтень, 2013 в 21:23
А ви - "святий чоловік", їй Богу! Чим похвалитесь?
23 жовтень, 2013 в 20:24