«БудуйТіло3»: старт Найважчого Сезону

«БудуйТіло3»: старт Найважчого Сезону
Стартував новий третій сезон рубрики «БудуйТіло», в межах якої учасники ганятимуться за зменшенням надлишкової ваги та поліпшенням стану здоров'я.

Фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук взялися за «непосильне» завдання: зменшити вагу учасників рубрики майже на половину. Крок за кроком «піддослідні» працюватимуть над своїм тілом, харчуванням та досягатимуть зменшення кількості «зайвих» кіло.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ ПРОЕКТУ В FACEBOOK

Організатори проекту змінили правила та відібрали учасниць за допомогою співбесіди. На сайті Інформаційного агентства ВолиньPost оголосили прийом заявок. До участі запрошували лише жінок з зайвою вагою.

Врешті, Андрейчук обрав 32-річну Катерину та 27-річну Богдану. Вага претенденток - 100 та 125 кілограмів відповідно.

Катерина розповіла: дуже вдячна, що потрапила на проект після кастингу.

«Сама не мала можливості справитися із собою. А тренер пояснює усе доступно та просто. Я очікувала від тренування гіпернагрузки, з якою не могла б справитися. Але все супер, я задоволена. Я готова «бігати» з лоточками протягом проекту, бо це є важливим компонентом схуднення.

Люблю м'ясо в будь-якому вигляді: смажене, парене, тушковане та інші», - розповіла Катерина.

Нині дівчина працює в торгівлі, а раніше понад 12 років - в ресторанному бізнесі. Внаслідок неправильного харчування з 70 кілограм учасниця набрала до сотні.

Друга учасниця - Богдана - впевнена, що розпочинати щось нове завжди важко. Дівчина прочитала про кастинг та прийшла, бо вважає, що у її «роки пора братися за себе та врешті змогти».

Богдана вважає, що перше заняття звичайно і важке, і мокре (усміхається, - ред.). Дівчина впевнена, що зі всім справиться, адже має підтримку.

«Що я найбільше люблю? - Їсти», - зізнається Богдана.

Дівчина любить ласувати солодким, але розуміє, що від нього потрібно відмовитися.

«Краса потребує жертв», - жартує вона при цьому.

Ознайомче тренування розпочалося в Катерини та Богдани із зважувань та замірювань, адже перед початком кропіткої та важкої роботи над собою необхідно знати стартові результати.

Отож, перша учасниця Богдана має 124 кілограм та ріст 165 сантиметрів.
Талія у дівчини - 128 сантиметрів, сідниці - 136. Вік дівчини - 27.

Друга учасниця проекту 32-річна Катерина має 101 кілограми та ріст 160 сантиметрів. Талія у неї - 106 сантиметрів, сідниці - 127.

З такими вихідними результатами дівчата розпочинають проект. Нагадаємо, тренер Віталій хоче зменшити вагу дівчат на майже половину.

Розпочали заняття героїні рубрики із розминки на біговій доріжці протягом 15 хвилин. Опісля їх чекала звичайна та проста вправа - вихід на степ, по 100 виходів на кожну ногу.

«Для дівчат не бажано відразу давати велике навантаження, адже їх фізичний стан, м'яко кажучи, не дуже. У Каті трішки кращий, бо вона має меншу вагу. Звичайно, Богдана виконала усі завдання, але зробила це трішки повільніше», - поділився першими враженнями тренер.

До слова, після степу дівчата перейшли знову на бігові доріжки. Там вони рухалиться в помірному темпі, а тренер слідкував за показниками організму. Так, за словами Андрейчука, пульс не повинен бути нижчим 120 ударів за хвилину і не вищим за 155. Таким чином, тренер вводить їх у так звану зону «жироспалювання».

Оскільки героїні рубрики раніше не займалися фізично, то їх будуть поступово вводити та привчати до тренувань, а також активувати організм.

Андрейчук розповів дівчатам і про правила харчування. Він висловив сподівання, що Катя та Богдана дотримуватимуться правильного раціону та режиму.

Тренер для кожної учасниці складе так звану схему харчування і умовою їхньої участі в проекті є дотримання такого раціону. Катя та Богдана вживатимуть їжу 5 разів на день та питимуть воду, як мінімум 2 літри. Таким чином, тренер змінить звичні умови прийому їжі та слідкуватиме за водним балансом.

До слова, Андрейчук знаходиться на постійному зв'язку із своїми підопічними. Йому скидають фотографії із харчуванням та просять консультації. Таким чином, дівчата будуть постійно відчувати на собі «око» тренера та не дозволять собі «схалявити».

Нагадаємо, що в першому сезоні під опікою персонального тренера Віталія Андрейчука свої тіла будували фотограф Павло Березюк та журналістка Василина Боруцька. Що з цього вийшло читайте тут.

У другому сезоні в руки тренера потрапили підприємець та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук і директор департаменту соціальної політики Луцькради Тетяна Книш. Якими були їхні результати читайте тут.

Висловлюємо подяку спортивному партнеру рубрики - Фітнес-центр «MAXIMUS» - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Два мішки картоплі.
Відповісти
До речі, існує з бородою анекдот з приводу ваги ресторанних працівників і працівників торгівлі. Приходить до лікаря кухар вагою 160кг. Скаржиться на здоровя. На запитання лікаря про апетит відповідає, що не їсть, а лише куштує те, що приготує. Лікар зажадав принести наступного разу те, що він куштує за один день. Пацієт приніс лікарю 3 відра їжі.
Відповісти
Чому просто не порадуватися за людей,яка держава такі люди!
Відповісти
Молодці! Успіхів! Так тримати!!!
Відповісти
Успіхів вам!
Відповісти
Молодці,дівчата.особливий респект за сміливість.вірте в себе і довіртесь тренеру.у вас все вийде.позбутьтесь комплексів.підкресліть свою красу
Відповісти
Останні статті
«БудуйТіло3»: старт Найважчого Сезону
07 червень, 2017, 15:13