Бруківка в Луцьку: де купувати і чому*

Бруківка в Луцьку: де купувати і чому*
В наші дні бруківка один з найпопулярніших видів матеріалу для мощення. Багато років у нашій країні використовували асфальтове покриття, сіре і сумне. Нині ж кольорова бруківка все частіше тішить око.

Універсальність, престижність, зручність, різноманітність, природність та довговічність - це неповний перелік бруківки, одним з лідерів виробництва якої на Волині є компанія «Бетон Брук Сервіс».

Про те, чому бруківку варто купувати саме в цього виробника, розповідає директор підприємства Сергій Стрихарчук.

«Бетон Брук Сервіс» працює на ринку з 2007 року. Першим серйозним об’єктом, де використовувалася продукція компанії, стало облагородження території навколо кафе «Мадагаскар» на проспекті Молоді. Переконатися у якості робіт можна на власні очі й понині.

Практично всю сировину підприємство купує в українських виробників, з Європи експортує лише спеціальні барвники та добавки.

Цікаво, що збільшення вартості долара не вплинуло на ціну бруківки. «Попри подорожчання компонентів виробництва бруківки, наприклад, палива, компанія вирішила не змінювати ціни», - каже Сергій Стрихарчук.

Ще однією причиною для вибору товару «Бетон Брук Сервісу» є комплекс послуг, які підприємство надає покупцям. У компанії є підрозділ, який займається вкладанням матеріалу для мощення.
Окрім того, на «Бетон Брук Сервісі» працюють дизайнери та інженери, які допоможуть обрати оптимальні ландшафтні рішення та створити проект благоустрою.

«Наш дизайнер відповідно до побажань клієнта розробляє малюнок покриття. Клієнт затверджує рішення – і ми готові приступити до роботи. Вирівнюємо покриття, при потребі робимо гідроізоляцію, вкладаємо бруківку. Площу у 200-250 квадратних метрів наші спеціалісти вкладають за п’ять днів», - пояснює Сергій Стрихарчук.

Серед клієнтів підприємства знані та відомі компанії - мережі заправок «ОККО» і «WOG», «Modern Expo», завод «Кромберг і Шуберт», виробник майонезу «Торчин» - ПрАТ «Волиньхолдінг», мережа аптек «Сальве» та інші.

Гарантією кольору та якості виробів підприємства є ретельні лабораторні перевірки. Всі вироби проходять тест на міцність, водопоглинання, стійкість до поглинання температур та стирання.

На виробництві максимально мінімізований людський фактор, що гарантує дотримання технологій та виготовлення конкурентноспроможного продукту.

Не забувають керівники «Бетон Брук Сервісу» й про допомогу громаді або, як кажуть, соціальну відповідальність. Так, один з останніх таких заходів - мощення доріжок у сквері за луцьким РАЦСом.

Окрім того, розповідає Сергій Стрихарчук, підприємство допомагає громадським організаціям та релігійним громадам.

Ще одна стаття соціальних витрат компанії - підтримка спорту, зокрема, боксу та футболу.

До слова, як розповів Сергій Стрихарчук, підприємство виробляє не лише бруківку, але й бордюри, водовідливи, поребрики, цеглинки, парканні та керамзитні блоки, парапети, оголовки тощо, що може стати в нагоді для господаря, який вирішив капітально «підрихтувати» своє подвір'я чи сад.

Ознайомитися з продукцією компанії «Бетон Брук Сервіс» можна на власні очі: на території підприємства діє виставка виробів.

ТзОВ «Бетон Брук Сервіс»
м. Луцьк, вул. Індустріальна, 10
Тел. +38 (0332) 28-04-08, +380 (67) 334-11-12, +38 (050) 678-82-55
www.certo.net.ua

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Купували , залишились задоволені .Якісний матеріал і знижки роблять. Одним словом рекомендую.
Відповісти
Останні статті
Бруківка в Луцьку: де купувати і чому*
09 вересень, 2014, 17:00
Відведіть бабусю до лікаря!*
01 вересень, 2014, 11:20