У Луцьку офіційно відкрили обвалений будинок після капітального ремонту. ФОТО

У Луцьку офіційно відкрили обвалений будинок після капітального ремонту. ФОТО
Будинок на Рівненській, 109, який завалився у червні 2012 року, офіційно відкрили після капітального ремонту.

Презентація відбудованої споруди відбулася 27 грудня.

Після відбудови зруйнованої частини у будинку завершили всі ремонтні роботи, провели монтаж шатрового даху, здійснили утеплення фасадів та внутрішні роботи на сходових клітках та квартирах, замінили старі вікна.

В першому та другому під'їздах, які найбільше постраждали внаслідок обвалу, замінили усі комунікації.

Хоча відкриття відбулося тільки 27 грудня, але 8 сімей уже встигли заселитися в нові помешкання. За словами Луцького міського голови Миколи Романюка, незадоволених людей немає.

Будівельники над відновленням будівлі працювали у дві зміни з 26 вересня.

Нагадаємо, о 4:25 у неділю, 10 червня, в Луцьку по вулиці Рівненській, 109, в п'ятиповерховому шестипід'їзному житловому будинку (1971 року забудови) між першим і другим під'їздами сталося раптове руйнування несучих конструкцій з першого по п'ятий поверхи. Зруйновані 8 квартир. Загинуло 2 людини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нормальні такі собі квартирки.....
Відповісти
Іззовні цукерочка, а зсередини кака???
Відповісти
Що за бездарні фото у вас???!!!
Відповісти
Я б втримався від назви цього заходу презентацією. Презентація – це ефектний спосіб привернути увагу користувачів до товарів і послуг компанії і її партнерів. Тому сьогодні відбулась не «презентація», а сумний захід на тому місці, де ще недавно була купа цегли, загиблі люди і розпач жильців. Цю «презентацію» важливо було б провести мовчки, без помпи, вручити мешканцям ключі від житла, низько вклонитись перед ними, поспівчувати і попросити прощення. Як проводять поминки. Це – не повчання, а норми моралі. І добре, що без попів. Все обійшлось, як у світській державі.
Відповісти
Від нової облицювальної плитки та шпаклівки будинок міцніший не стане... А мешканцям-тримайтеся. А дякувати можна тільки робочим, які старалися зробити все добре, хоча і робочі є різні, але зробили гарно. Їм низький уклін.
Відповісти
А що буде на першому поверсі?
Відповісти
задля цього повинні були загинути люди? звичайно, всі інші жителі будинку заслуговують на це, але трубити про це на весь світ... так можуть тільки наші чиновники... якось ніби й радісно за людей, але в той же час і сумно(
Відповісти
На тiй плитцi в пiд`iздi (слизькiй) не одна людина собi травму вчинить.
Відповісти
Десь у свiтi було таке, щоб напiзройнований будинок просто добудували?
Енергетика там вже точно недобра.
Відповісти
Наскільки я знаю, в Луцьку є 2 стягнуті будинки, післятого як вони почали руйнуватися і нічого ніхто поки ну жаліється! А мешканці хоча і пережили нещасний випадок хотіли на цьому щей руки нагріти!!!
Відповісти
Коли технічні інженерні рішення приймають вчителі і бухгалтери, то маємо те що маємо: "пластична операція пристаркуватому дідусеві з поломаними ногами"
анонім: "А мешканці хоча і пережили нещасний випадок хотіли на цьому щей руки нагріти!!!" А язик вам не сильно свербить??? чи може ваші руки біля цього нагрілися??? Якщо чиїсь нагрілися, то ніяк не мешканців!, а тих в кого вони постійно гарячі
Відповісти
Останні новини
У Луцьку офіційно відкрили обвалений будинок після капітального ремонту. ФОТО
27 грудень, 2012, 14:00