Нові фото і відео авіакатастрофи у Росії

Нові фото і відео авіакатастрофи у Росії
Причинами аварії пасажирського лайнера Ту-204 в аеропорту Внуково у Москві могли стати технічна несправність та складні погодні умови.

Про це 30 грудня повідомляє Інтерфакс із посиланням на джерело в правоохоронних органах, пише km.ru.

При цьому, за словами співрозмовника агентства, продовжують розглядатися й інші версії катастрофи, в тому числі людський фактор.

Літак Ту-204 компанії Red Wings 29 грудня виконував рейс з Пардубіце в Москву. При посадці в аеропорту Внуково лайнер вийшов за межі злітно-посадочної смуги, пробив загороду і розвалився на три частини. Відразу після цього літак загорівся, а відвалилася носова частина перегородила смугу Київського шосе.

За офіційними даними на борту перебували восьмеро осіб - всі члени екіпажу. Четверо з них загинули, а інші були госпіталізовані, причому стан одного потерпілого медики оцінюють як дуже важкий.

В інтернет виклали відео посадки літака. Запис зроблений реєстратором автомобіля, що проїжджав по Київському шосе з боку Москви. На відео видно, як літак руйнує огорожу території «Внуково», а його уламки б’ють автомобілі.



Прем'єр-міністр Дмитро Медведєв доручив створити комісію для розслідування причин аварії Ту-204. До її складу увійшли представники Росавіації і Ространснагляду. Попередня версія членів комісії - помилка пілота, яка і призвела до трагедії.

Як повідомляється на сайті Міждержавного авіаційного комітету, експерти вже почали розшифровку чорних ящиків з літака, що розбився.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нові фото і відео авіакатастрофи у Росії
30 грудень, 2012, 09:11