Губернатор натякнув, яким може бути аеропорт в Луцьку

Губернатор натякнув, яким може бути аеропорт в Луцьку
Голова Волинської обласної державної адміністрації розповів, що аеропорт в Луцьку може бути транспортно-складським.

Про це Борис Клімчук заявив 3 січня.

За його словами, він не хотів би багато розповідати про цю справу, оскільки "зараз тільки пір'ячко зароджується". Говорити про аеропорт рано, проте якщо він і буде, то очевидно, не пасажирським.

"Це перші несміливі кроки по малій, дуже малій авіації. Ідеться про транспортно-складський логістичний комплекс", - говорить голова ОДА.

Борис Клімчук зазначив, що на послуги летовища не буде попиту через дороговизну перельотів.

"Тут боїнги не приземлятимуться. Знайдіть мені того, хто заплатить 400 доларів за переліт до Києва. Ви, дітки, полетите на боїнгах після того, як Борис Петрович полетить в космос", - заявив журналістам губернатор.

Нагадаємо, на грудневій сесії Волинської обласної ради Клімчук обмовився, що велися певні переговори з Міноборони про перспективи летовища в Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: аеропорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Опять туману напустили и никакой конкретики.
Відповісти
Полетіть Борисе Петровичу у космос фірмовим одноразовим безповоротнім рейсом "типа челноком" разом з усім ПР, і тоді за 400 уйо я зможу полетіти будь куди.
Відповісти
Ото своїм бла-бла і будеш літати, а Петрович плідно працювати на користь волинян!:)))
Відповісти
Сергійку,прогіб зараховано,а Клімчук, мабудь трохи і полетить в космос разом з тою білочкою яка до нього прийде.
Відповісти
Не знаю чому цей старпьор Клімчук так не хоче того луцького аеропорта??? Чому цей бородатий дідуган замовчує той факт, шо в Європі, куди він був послан - є бюджетні авіалінії. Там з однієї столиці в іншу можна злітати за 30 євро. Та навіть зараз в Україні зі Львова до Києва на літаках МАУ переліт обходиться від 60 доларів. Про які Боїнги він меле??? Є літаки менших розмірів, і саме вони здійснюють пасажирські перевезення з Києва до Івано-Франківська і Львова. Я вважаю, що на Волині знайдуться люди, які готові заплатити і сто доларів, шоб за годину бути у Києві, а не плентатися 6 годин маршруткою або цілу ніч поїздом. Але поки українці не скинуться на білети в один кінець у космос для Бориса Петровича, а заразом і Віктора Федоровича - то толку в цій країні не буде!!!
Відповісти
підтримую обома руками!!!
Відповісти
Географ як завжди клеїть дурника. Це так в нього робота, що при Кучмі, що при Фьодричу.
І, як бачимо, успішно тримається зверху. Плаває...

Географ, мабуть, вважає, що тупі волиняки окрім боїнгів, не знають, що існують "ани", "яки", "ембраєри" на 40-50 пасажирів.
Відповісти
Розумнику - вчи матчастину!
Якщо не знаєш суті питання - то не мудруй! Нинішній аеродром у відомстві військових і це питання не так легко зрушити з місця, але спроби робляться! Це тільки той, хто нічого не робить ... може бла-бла ...! А язиком молоти і ярлики вішати - це легше ніж працювати!
Відповісти
Шо він втирає про переговори з МО?! Ше в 2006 міністерство оборони погодилося на спільне використання аеродрому цивільною та військовою авіацією. І проектна документація вже розроблялась компанією Шанті. Проте, ми знову чогось опиняємось на початку шляху ("зараз тільки пір'ячко зароджується")... Шось тут не чисто.
Відповісти
Vulpes у!
Ти сам бачив ті погодження і документи? Як завжди - бабка бабці... і пішло гуляти...!:)
Відповісти
садись ссцидором - прокачу
Відповісти
Останні новини
Губернатор натякнув, яким може бути аеропорт в Луцьку
03 січень, 2013, 13:23