Хлопці «позичили» чуже авто, щоби покататися

Хлопці «позичили» чуже авто, щоби покататися
У перший день нового року в селі Підгайці Луцького району юнаки «позичили» задля розваги чужий автомобіль.

Близько сьомої вечора 1 січня від чергового Луцького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про те, що в Підгайцях невідомі незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ 21011», інформує прес-служба волинської міліції.

Як повідомив власник автомобіля, свій транспортний засіб він залишив поблизу сільської ради близько шостої ранку. Коли ж повернувся ввечері, машини не було, тому й звернувся до відділення міліції.

Працівники відділу ДАІ та сектору карного розшуку негайно розпочали оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження автомобіля та осіб, які його викрали.

Вже за декілька годин машину помітили біля одного із місцевих закладів. Згодом двоє осіб, сівши у чуже авто, попрямували у невідомому напрямку.

Правоохоронці розпочали переслідування автомобіля. Щойно юнаки запідозрили, що їх переслідують, додали швидкості та намагалися зникнути. Але на одній із місцевих вулиць, автомобіль занесло і він опинився в кучугурі снігу. Однак хлопці подалися навтьоки, не маючи жодного наміру спілкуватись із стражами закону. Утім міліціонери за декілька хвилин все ж затримали крадіїв.

Втікачами виявилися місцеві юнаки віком 22-х та 16-ти років. Свій вчинок пояснили просто: «Взяли, щоби покататися».

Нині за даним фактом проводиться перевірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: крадіжка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
)))) --- "...свій транспортний засіб він залишив поблизу сільської ради близько шостої ранку. Коли ж повернувся ввечері, машини не було, тому й звернувся до відділення міліції.". По ходу власник авто сам гусарив усю ніч, потім відсипався...)))
Відповісти
Останні новини
Хлопці «позичили» чуже авто, щоби покататися
03 січень, 2013, 13:39