НАЗК та іграшки бейблейд: що шукали українці у Google

НАЗК та іграшки бейблейд: що шукали українці у Google
Google Україна опублікувала ТОП-10 запитів українців у 2017 році в популярній пошуковій системі.

Про це повідомляє Укрінформ.

«У першій десятці топ-запитів відразу 5 серіалів і два ТБ-шоу, а найпопулярнішим пошуковим запитом року в Google Україна став «Фізрук 4 сезон». На 2-й позиції новий сезон реаліті-шоу «Холостяк», а на 3-й – НАЗК (Національне агентство з питань запобігання корупції)», - повідомляє видання.

Крім того, українських користувачів Google цікавили нові фільми 2017 року, анонімайзер, сьомий сезон серіалу «Гра престолів» і конкурс «Євробачення», який цього року проходив у Києві.

У категорії «Персона» українці найчастіше шукали інформацію про Діану Шуригіну. Відразу за нею йдуть померлі цього року Михайло Задорнов і Дмитро Мар'янов. У 2017 році українські користувачі також запитували у Google про українських співаків Катю Чілі і Сергія Бабкіна, політиків Дональда Трампа і Міхеїла Саакашвілі.

Лідером у категорії телевізійних шоу став сьомий сезон реаліті-шоу «Холостяк», а серед серіалів українці найчастіше шукали нові сезони комедії «Фізрук» і фентезі-драми «Гра Престолів».

Серед фільмів цього року українців найбільше зацікавила нова частина франшизи «Форсаж 8». Загалом, продовження популярних фільмів займають вісім позицій у першій десятці, а ще два фільми - це рімейки: нова версія «Воно» за романом Стівена Кінга і кіноверсія популярного серіалу 90-х «Рятувальники Малібу».

У категорії «Купівля року» у 2017 році переможцем став спінер; також українці цікавилися придбанням квитків на потяг, останніх моделей iPhone, іграшок бейблейд і біткойна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
НАЗК та іграшки бейблейд: що шукали українці у Google
13 грудень, 2017, 03:54