Тимошенко позбулася ресторану

Тимошенко позбулася ресторану
За неофіційними даними, Женя Тимошенко і Шон Карр більше не є власниками ресторану «Сiro's pomodoro» в центрі Києва – ресторатори вважають, що сім’я екс-прем’єра розпродує майно.

Про це інформує ТСН.

«Донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко вже два місяці не є власником ресторану. І Шон Карр тут уже не виступає», - розповіла журналістам одна зі співробітниць закладу. За даними газети «Сєгодня», тепер тут новий директор і новий шеф-кухар, а також оновлене меню. Офіційно цю тему в ресторані коментувати відмовилися. Однак на сайті закладу досі висять фотографії Євгенії Тимошенко та її чоловіка.

Гендиректор компанії «Ресторанний консалтинг» Ольга Насонова запевнила, що про продаж не чула, але якщо він і мав місце, то сума угоди могла становити не менше 1,5 млн доларів.

Інші ресторатори не виключають, що Тимошенко могла лише офіційно вийти з бізнесу, щоб уникнути проблем. А ЗМІ не виключають, що вона подумує про те, щоб слідом за батьком залишити батьківщину і тому закриває справи.

Нагадаємо, Женя і Шон Карр відкрили ресторан «Сiro's pomodoro» у напівпідвальному приміщенні на Шота Руставелі, 12, в квітні 2009 року. Це мережевий ресторан, такі заклади працюють в Лондоні, Дубаї, Афінах, Бухаресті, Абу-Дабі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тимошенко позбулася ресторану
13 січень, 2012, 10:46