У Володимирі-Волинському районна влада хотіла зірвати різдвяний концерт, – ВО «Свобода»

У Володимирі-Волинському районна влада хотіла зірвати різдвяний концерт, – ВО «Свобода»
Голова Володимир-Волинської РДА Валентин Скуба намагався зірвати святковий різдвяний концерт «Щедрий вечір зі «Свободою», влаштований 13 січня, кажуть у партії.

Керівник райдержадміністрації заборонив під загрозою звільнення фольклорному колективу районного будинку культури та фольклорному колективу «Берегиня» брати участь у дійстві, повідомили у прес-службі волинського осередку «Свободи».

Однак, незважаючи на перешкоди з боку влади, захід успішно відбувся.

«Щедрий вечір зі «Свободою» у районному будинку культури Володимира-Волинського, який був переповнений людьми, відкрив голова міської організації ВО «Свобода» Сергій Коба, зазначивши, що «Свобода» вже втретє організовує подібний захід та передав слово митрополиту Луцькому та Волинському Михаїлу, котрий закликав Боже благословення на кожного присутнього у залі.

«Різдвяні свята – це радість для усього людства та для українців. Але це ще й болючі спогади, адже не завжди у часи комуністично-совєтської окупаційної диктатури заборонена колядка лунала гучно та радісно», - наголосив під час виступу народний депутат від ВО «Свобода» Євген Мельник.

Мельник нагадав присутнім про розстріляні вертепи в 40-х роках у Західній Україні, закликавши вшанувати їхню світлу пам'ять хвилиною мовчання.

Після завершення розважальної програми Євген Мельник повідомив присутнім про те, що голова Володимир-Волинської РДА Валентин Скуба заборонив під загрозою звільнення брати участь у святковій програмі двом фольклорним районним колективам – районного будинку культури та фольклорному колективу «Берегиня», пояснивши причину їх відсутності на святі.

«Схоже, що для влади часи розстрілу вертепів ще не відійшли у минуле. Не можна забирати у людей свято. Це вершина цинізму і наочна демонстрація справжнього обличчя сьогоднішньої влади», - прокоментував у виступі Євген Мельник дії місцевої влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для жида Скуби де це бачено,щоб коляду,чи щедрівки святкувати.Йому мацу їсти і бабло лопатою гребти.Що цей пархатий зробив для району за два з половиною роки?ПОВНИЙ Н У Л Ь!Звертаюсь до районної СВОБОДИ ставте питання на черговій сесії про повну недовіру цьому жидярі,тим більше,що він не місцевий,а привозний "генерал",призначений за ініціативою другого жидяри Клімчука.
Відповісти

Щодо національностей - нікого не треба ображати
А те , що голова райдержадміністрації забороняє людям святкові виступи - це прорахунок самого голови та його консультантів.
Адже нам разом жити тут на Волині у Володимирі- Волинському: і голові адміністрації, іншим державним службовцям ,бо як відомо - проходить час і все плине все змінюється у житті і змінюється влада... Ось така сентиментика.
Відповісти
Так званому журналісту. Ви з паном Скубою одного поля ягода.
До тих пір,поки Україною і її народом будуть керувати подібні Скубі, даремно надіятись на краще.
Відповісти
Так званому журналісту. Ви з паном Скубою одного поля ягода.
До тих пір,поки Україною і її народом будуть керувати подібні Скубі, даремно надіятись на краще.
Відповісти
Я, шановний " Володимирянин", не знаю яка ягода зі Скуби, і на якому полі він її збирає.
Якщо Вам, шановний, не подобається даний керівник то прийдіть до нього у приймальну і повідомте про це особисто його. Якщо і цього Вам замало оголосить безтрокову акцію - пікет .А то говорити про те хто і як нами керує... о це така вже затерта платівка !Змініть щось у своєму житті, а можливо і у житті нації !!!
Відповісти
Дуже здивована в плані того, за що тримають Скубу? Сьогодні він бореться проти тих ідеалів, які відстоював колись в Горохові, коли головою адміністрації там був Юрій Горбенко. Яка продажна сука! Яка брудна, яка червива собака! Ця людина, крім як розпусник, бабник, пияка, нічим нікому більше не відомий. До чого дожилась волинська влада!?
Відповісти
Моєму опоненту.Шановний! Мені подобається Україна і люди які в ній живуть. Неподобаються , м"ягко кажучи такі блюдолизи, як Ви.
Відповісти
журналіст з володимира - ти мені не подобаєшся!
Відповісти
Отже трапилося те,чого і варто було чекати від читачів та коментаторів:"... дискусія стало конструктивною та плідної, і перейшла в нормальне " волинське русло".
Отож варто тільки вжити відповідне гасло " Слава... "
Хлопці, не забувайте - Україна починається з кожного, і з вас також.А якщо кинеш на когось камінь , то відповідно отримаєш його назад !Щоб збудувати державу чи жити в державі не треба когось ображати ..
Відповісти
Пану журналісту з Володимера хочу сказати,що Ви шановний напевно однієї крові разом із Скубою,якщо так легенько натякаєте на національність.А я є етнічний УКРАЇНЕЦЬ і мені вже 60 років,і мені не одинаково,хто є при владі на всіх рівнях,хто п"є кров з мене і з моєї нації,на протязі майже 22-ох років!За роки незалежності ми не зпромоглися вибрати президента-українця!Всі чотири і всі жиди!Кабінет міністрів сьогоднішній 100% жиди.Верховна Рада більш,як на 50% зжидовіла."Наш" Клімчук-жид і всі заступники-жиди!А з політичних партій тільки О Д Н А "СВОБОДА",яка є націоналістичною партією,яка відстоює і вболіває за Н А Ц І Ю!Тільки вороги "СВОБОДУ" звинувачують в усьому,бо бояться,а ми повинні її всіма можливими і неможливими силами підтримувати на всіх рівнях,брати участь у всіх заходах,які проводить "СВОБОДА",не боятись,а вступати в членство ВО"СВОБОДА!" Тільки тоді,як нація буде керувати свєю країною (кому це незрозуміло),тільки тоді можна думати про крще життя!
Відповісти
Друже українцю.
Прочитав Ваш коментар і чомусь його рядки мені нагадали слова з тих книг які писалися великим вождем всіх обездолених товаришем Уляновим -Леніним. Або з програмної статті одного з лідерів марксизму" Маніфест..."
І чомусь мені захотілося піднятися та заспівати " Інтернаціонал", а може і ще декілька большевистьких пісень. Сподівюся Ви мене зрозуміли првильно, "шановний товаришу".
Відповісти
Слабак виявився журналіст.Починав лагідно, а закінчив істерикою.Кожен день 5 км. пішки на свіжому повітрі
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському районна влада хотіла зірвати різдвяний концерт, – ВО «Свобода»
14 січень, 2013, 09:30