Комуністичні версії про постріли в нардепа Чернякова – вигадка, - МВС

Комуністичні версії про постріли в нардепа Чернякова – вигадка, - МВС
Народний депутат Валерій Черняков отримав постріл в голову з пневматичної зброї не через розбірки на дорозі.

Про це 17 січня під час прес-конференції повідомив начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин.

Нагадаємо, що в автомобіль народного депутата від ВО «Свобода» Валерія Чернякова 24 грудня стріляли невідомі. Куля від пневматичної зброї поранила голову депутата.

Обранець висунув версію, що причиною нападу стала його політична позиція. Зокрема, його виступ на Закарпатті щодо «регіональної мови».

У той час сайт молодіжної організації комуністів «Червона Волинь» стверджував, що нардеп став винним у ДТП і намагався приховати це. Інший учасник ДТП нібито влаштував погоню за ним.

«Преследуя бизнесмена Чернякова и понимая, что «мажор» не собирается останавливаться, а дальнейшее преследование в потоке машин не представляется возможным, бедняга в состоянии аффекта произвёл выстрел отчаяния», - писали комуністи.

«З’явилися певні публікації, зокрема у виданні комуністичної організації «Червона Волинь» про те, що мала місце дорожньо-транспортна пригода і це було з’ясування стосунків на дорозі - це все неправда», - каже Петрушин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Есть другие?
Відповісти
А кто-то сомневался? Каноновичи ведь последние неудачники-чепушилы :)
Відповісти
Видел эту машину) кроме дырки в стекле никаких повреждений!
Відповісти
Прочитав я усі висловлювання про моє рідне місто і згадалися слова давньої східної мудрості, які пізніше повторив Олександр Довженко: "Дві людини йдуть дорогою і дивляться на калюжу. Один бачить лише калюжу, а другий — зорі неба, які відбиваються в ній".... А ще, облиште отих невдах Канановічєй, вони не заслуговують на таку популярність!
Відповісти