Як розважитися в Луцьку: 13-15 січня

Як розважитися в Луцьку: 13-15 січня
Луцьк продовжує гуляти новорічно-різдвяні свята. На носі – Щедрий вечір, Старий новий рік, та день святого Василя. Аби усе було несумно і оригінально, в Луцьку пропонують скуштувати меду, побавитися в «перебиранців», послухати коляду та згадати старий рок.

До вашої уваги – огляд розважальних заходів Луцька на найближчі вихідні, 13-15 січня.

Фестивалі

Відзначити Старий новий рік та Василя лучани зможуть, відвідавши тематичні етно-фестивалі, що відбуватимуться на Театральній площі міста. Зокрема, 14 січня з 12:00 на площі розгорнеться виставка-продаж «Питні меди-2012». Тут можна буде придбати медові напої, продегустувати меди, купити вироби з воску і лікувальні натуральні препарати.

О 13:00 тут почнеться міжнародний етно-фестиваль «Різдво у Луцьку» - з різдвяними вітаннями, виступами народних колективів, і насамкінець - спільним колядуванням о 16:40.

Того ж дня з 12:00 у Палаці культури міста відбуватиметься акція «З Різдвом у серці». На ній збиратимуть кошти для знедолених дітей.

У неділю, 15 січня з 12:00 на Театральному майдані продовжиться медовий ярмарок та виступи фольклорних колективів.

Концерти

У п’ятницю 13 січня для відвідувачів бару «Майдан» співатиме Юрій Поліщук разом з гуртом «Чорні черешні». Послухати українські, зарубіжні та авторські пісні, а також кавер-версії легендарних мелодій можна буде за 30 гривень.

А 14 січня в пивному клубі «Майдан» свій варіант новорічно-різдвяної програми запропонує етно-гурт «Буття» з Києва. Команда виконує музику автентичних мотивів, використовуючи народні інструменти. Фактично це – невеликий оркестр народної музики. Ціна вхідного квитка – 30 гривень

14 січня у пивному клубі «Оболонь» різдвяними мотивами відвідувачів потішить гурт «Астра» разом з учасником групи ТНМК Ділею та музикантом Олександром Кіріченком. Етно програма у дусі Різдва почнеться о 21:00, а вхідний квиток коштуватиме 40 гривень.

У неділю, 15 січня виступатиме в «Майдані» музична команда Jiving Bo з міста Харків. Музиканти виконують електронний джаз. Вартість квитків для чоловіків становить 40 гривень, а для жінок - 20.

Відома рок-група «Табула Раса», яка виступає на сцені понад 20 років, 13 січня дасть концерт у кафе «Стоп-кадр». Організатори обіцяють живий звук, найзнаменитіші композиції та запал нестаріючих рокерів. Ціна квитка - 60 гривень.

У будинку культури «Теремнівський» 15 січня о 18:00 відбудеться рок-концерт для любителів важкої музики. Його влаштують шість команд - луцькі гурти «Остор», 4hours, Catch'Up, кременецький гурт Depend On God, рівняни «Мій Батько П'є» та українсько-німецька команда «ЧоБі». Концерт відбувається в рамках туру здорової молоді, а вхідний квиток коштує 20 гривень.

Дискотеки

У п’ятницю 13 січня в пивному клубі «Оболонь» можна відсвяткувати Щедрий вечір в українському стилі на тематичній дискотеці. Організатори обіцяють хітову музику минулих десятиліть та привілеї у вигляді безкоштовного бокалу пива усім, хто вдягне вишиванку. Вхід на дискотеку – 30 гривень.

Клуб Sinatra пропонує поспівати та виграти гроші. Зокрема на вечірці 13 січня «Ви співаєте – ми платимо!» за гарне виконання пісень пропонують приз у вигляді двох тисяч гривень. Вхід на вечірку коштує 50 гривень.

13 січня в нічному клубі «Ріо» святкувати Старий новий рік та Василя пропонують на вечірці «Перебиранці». Захід проходитиме в стилі українського карнавалу разом з ді-джеями та конкурсами. Вхід у костюмі «Перебиранця» коштуватиме 20 гривень, в звичайному одязі – 40 гривень.

Нічний клуб «Золото» у п’ятницю, 13 січня пропонує повернутися назад у 2011 рік вечіркою Back to the 2011 та потанцювати під хіти 2011 року. Гратимуть резиденти клубу ді-джеї Jenya Shock, Pee. А розважатиме глядачів MC FenOm. Вхід коштує 40 гривень.

Наступного дня 14 січня клуб радить зануритися у новий рік вечіркою «Вперед у 2012». Організатори обіцяють усім Василям в честь їхніх іменин безкоштовний вхід при наявності документів, що посвідчують особу. Для решти вхід на вечірку у «Золото» коштує 40 гривень.

У клубі «Метро» потанцювати 13 січня пропонують під сети румунського ді-джея Anhken, що працює у стилі транс. Ді-джей завітає до Луцька в рамках свого всеукраїнського туру. Вхід коштуватиме 50 гривень, а з флаєром – 40.

У клубі «Голівуд» на Щедрий вечір 14 січня пропонують послухати щедрівки та колядки в народному виконанні, а опісля потанцювати на дискотеці під музику резидентів клубу Ді-джеїв Pa-nazz та P.L.U. Конкурси та розваги обіцяє MC Zajygalkin-а.

15 січня в пивному клубі «Оболонь» - традиційна для закладу вечірка-дискотека під популярну музику. Вартість вхідного квитка – 25 гривень.

Кіно

Оцінити американську версію пригод знаменитих сищиків - фільм «Шерлок Холмс: гра тіней» - пропонує кінотеатр «Адреналін-Сіті». Ціна квитків 15-45 гривень. У фільмі Гая Річі зіграли Роберт Дауні-молодший та Джуд Лоу. Сеанси - о 09:00, 11:25 та 19:10

Нова стрічка Маріна Скорсезе з Джоні Деппом «Хранитель часу» - перший фільм-фанастика цього режисера. Та ще й знятий для дітей. Втім кіно, що йтиме у форматі 3D, критики радять переглянути й дорослим – завдяки багатству образів та глибокому змісту та. Цьому фільму 2011 року вже пророкують найвищі кіно премії та нагороди. Сеанси стрічки в «Адреналіні» – о 9:00, 13:05, 17:25 та 21:40. Ціна квитка – 25-50 гривень.

Фільм Роджера Дональдсона «Голодний кролик атакує», який показуватимуть в «Адреналіні» о 16:25, 20:20 та 22:20 розповість історію месника, який прагне помститися за свою дружину, яка стала жертвою кривавого злочину. Головну роль зіграв у стрічці Ніколас Кейдж . Ціна квитків 20-35 гривень.

Трилер «Дівчина з тату Дракона» від класика жанру страшного кіно Девіда Фінчера знятий за мотивами книжки Стіга Ларсона «Чоловіки, які ненавидять жінок». Стрічка з Деніелом Крейгом у головній ролі, який зіграв скандального журналіста, розповідає про розслідування жорсткого вбивства 40-річної давнини юної дівчини. Фільм, що показуватимуть в кінотеатрі «Адреналін» о 13:50, 16:30 та 21:35 є першою частиною трилогії. Ціна квитків 30-45 гривень.

Стрічку «Чорні метелики» про кохання, боротьбу та життєву трагедію поетеси з Південної Африки в «Адреналіні» показуватимуть о 18:25 за 25-35 гривень.

Для дітей та дорослий відбудеться також прем’єрний показ анімаційного фільму «Іван Царевич і Сірий вовк» у форматі 3D. Фільм перенесе глядачів в тридесяте царство, де царівна Василиса готується до весілля з простаком Іваном. Втім, для того щоб завоювати руку і серце розумної красуні, Іван повинен перемогти Сірого Вовка. Сеанси мультика в «Адреналіні» - о 11:20 та 19:50, а ціна квитка - 40-50 гривень.

Також тут глядачі можуть переглянути дитячі анімаційні фільмі «Три богатирі і Шамаханська цариця» (сеанс 9:10, ціна квитка 15-20 гривень), «Кунг-фу Панда» в форматі 3D (сеанс 10:50, 14:40, ціна квитка 15-30 гривень), «Тачки 2» у форматі 3D (сеанс 12:35, ціна квитка 15-20 гривень) та «Місія: Різдвяний порятунок» у форматі 3D (сеанс 15:25, ціна квитка 25-45). Детальніше про ці фільми – у минулотижневому огляді.

Театр

У Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка 14 та 15 січня о 18:00 показуватимуть глядачам святкову виставу «Коляда». Тематична концерт-вистава на дві дії від режисера Петра Ластівки буде наповнена піснями, танцями, яскравими костюмами та українськими мотивами. Ціна квитка від 10 до 30 гривень.

Для дітей театр показуватиме о 12:00 15 січня виставу «Різдвяна казка». Вертеп познайомить маленьких глядачів з традиційними героями вертепу - Іродом, Чортом, Марією, Янголами, Східним Царем, Пастухами тощо. Ціна квитків – 8-15 гривень.

15 січня в приміщенні Юнацької бібліотеки у мистецькому відділі свої авторські роботи представник майстриня Катерина Новак серією скульптур Novak JOY. Під час презентації виступатиме акустичний дует Наталії Рихлюк та Олексія Лазарева. Початок о 15:00.

У Волинському обласного театрі ляльок 15 січня о 12:00 для дітей показуватимуть виставу «Снігова королева» на основі сюжету Ганса Крістіана Андерсена. Ціна квитка – 10 гривень.

На тижні

16 січня, 18:00 - концерт камерної музики за участі Лауреата міжнародних конкурсів Олега Полянського (Німеччина) – фортепіано та Лауреата міжнародних конкурсів Катрін тен Хаген (Німеччина) – скрипка. Палац культури міста. Вартість квитків – 30, 40, 50 грн.

17 січня, 18:00 – різдвяний концерт «Коляда з Тетяною Ціхоцькою». Волинський обласний музично-драматичний театр. Вартість квитків - від 30 до 80 гривень.

Підготувала Тетяна ГРІШИНА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як розважитися в Луцьку: 13-15 січня
13 січень, 2012, 13:56